PG, danas.
Poslije je bilo i 41 al' nEsam fotkao.
PG, danas.
Poslije je bilo i 41 al' nEsam fotkao.
--------------------------
Do Not Disturb.
Takozvano 10 voda spavanje bješe
Danas je neto specifično pripeklo ili mi se čini...
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ja sam prelijepo spavala noćas, u pola 11 sam u komu pala, do pola 7 jutros. Top.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ne znam oće li tako biti i narednih dana...
Kad mi je cura rekla da joj je bilo prevruće koja mrzi klimu, jasno mi je da je ovo prevršilo svaku mjeru
Eto i ja obicno trpim vrucinu bolje od ostalih ali je danas i u Baru bas peklo sunce... osjecaj direktno przenje, 'zdravina' za kozu i sve sto ide uz to...
Do Not Disturb.
Brzo krenulo brzo nestalo
\\OFLGIC
Druze Tito,pojasni mi malo ovu slichicu,daltonista sam,prashtaj.
...
Ovo je radar za kisne oblake (konvektivna oblacnost) koji je postavljen na Peljescu i pokriva Crnu Goru. Isti onaj radar sto nama "fali" pa ZHMS "ne moze" da izradjuje kratkorocnu prognozu - https://www.portalanalitika.me/clana...rocnu-prognozu![]()
\\OFLGIC
Je li vruće?Ne uzivam vala na 45, milije bi mi bilo da je nocu 23, 24 a danju do 38 ali ko me pita...tako da je i 45 bolje no da mi je zima
Sovrenstvo tvorenija, tainstvene sile boe,
nita ljepe, nit je kada, niti od nje stvorit moe!
Jos iduca nedjelja pa ce proci ovo. Mozete zamislit koliko ce biti vruce, kad ovi iz HMZ najavljju 40-42 stepena.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
E duše mi ni da je smak svijeta.
Dobro kaže ova žena -> nije ovo Žabljak.
Pitanje za sve koji nisu spavali pod klimom sinoc u Pg...jeste li se probudili makar 3 x u tih 6,7 sati efektiivnog sna?
...
Ja sam sinoć pod klimom, kao top, jer sam se prethodnu noć namučila.
Na Verušu sinoć jorganom smo se pokrivali
Pa vi ostajte u PG![]()
Ja bio na rafting za vikend, isto prevruće...
Ne znam ta je ovo..
Poslato sa ultra mini pisaće maine
............ \_(ツ )_/............
I jedno(poloaj stanarizemlje,ladovina skoro cijeli dan,starogradnja) i drugo(premoren bio),a koliko sam bio premoren i koliko se "ne znojim",taj dan na poslu(9h radili na primorju na otvorenom),sam popio oko 3l vode i pola litra sokova za tih 9h,a drugi put sam mokrio taj dan oko 19h!?
I onda fino doao kući,istuirao se,otkunjao pola drugog poluvremena i zaspao prije ponoći
I treće,a u stvari prvo :odrastao u doba kad nije bilo klima,pokrivao se mokrim čarafima,spavao na balkonu...ali u stanu koji je imao drugačiju poziciju i garant 5-6stepeni u prosjeku bio topliji od ovoga
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 11-07-24 at 18:40.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks