A okle, pukao skroz gore. A jes ružan masu
Ja vidio neke tragove kočenja pa mišljah da je neko uletio u njega?
A okle, pukao skroz gore. A jes ružan masu
Zakačio sam neke kazne za parking u Makedoniji. Šalju li kod nas, mora li se plaćati?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Hahaaha ograde u Dzordza Vasingtona pa jel realno da ih kod Bonele nisu dirali))) a opstinari jel istina zbog zdrave hrane da ograda ne raste....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nastavice se nego cekaju da ih naprave.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Evo stize nastavak ograde.
![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kad zavrse onda bodljikava zica pa nakon toga struja
Game over
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
ДАН - Stanari centralnog diјela „Profesorske“ zgrade traže da se prilazi ulazima oslobode od ograde (dan.co.me)
Pazi argumentaciju....postoje predviđene betonske stazice
Betonska stazica koja izlazi na asfalt na mjestu gdje nema pješačkog prelaza.
Treba nam zbog hitne pomoći
Biće da su zbog hitne pomoći i napravili betonsku stazicu.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Ti profesori imaju pjesacki prelaz nego su oni malo jaci level.... pa ne priznaju pravila
Realno dobar argument, bilo je price kod nase zgrade za rampu, pa smo rekli neka je slomi ako bude tako hitan slucaj.
Sustinski ne rjesava se problem parkiranja ogradom vec kaznom. Druga je prica sto Glavni grad hoce da rjesava problem koji ne bi trebala na ovakav nacin, vec da napravi nove parkinge. Nece da se zamjere policiji i sudstvu pa ovako na seljacki javin kraduckaju pare.
Nikakav im je argument, jer će prvi ovaj iz zgrade što prdnjavi o hitnoj pomoći tu da parkira svoja kola.
I onda će da blokira bulevar, pa niko neće moći da prođe, uključujući i hitnu pomoć.
Tačno da se rešava kaznama. Problem je što bi kod nas jedina djelotvorna kazna bila da se nabavi neki polovan snjegočistač, pa da fizički održava bulevare prohodnim.
Dva dana bi bilo dovoljno, posle se niko ne bi parkirao na bulevaru.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Ja sam imao manje ekstreman a 100% djelotvoran predlog.Dvoje kola sa civilnim tablicama,zaposle se 4 čovjeka u komunalnu,dva vozača i 2 koji bi dužili čekiće od 300gr sa malo dužom drškom.Samo se prođe pored "parkiranih" i po lijevom štopu ili faru...buc.Poželjno bi bilo da ova dvojica sa čekićima ne prolaze psiho ljekarski test,odnosno da imaju neku sadističko/destruktivnu crtu odnosno da rade sa uživanjem.
Kad su mogli formirati crne trojke u udbu i policiju koje su imale imunitet od svega,mogu i crne dvojke u komunalnu,da rade u potaji,sa fantomkama
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 10-07-24 at 08:44.
Samo po dzepu drugovi, ja ne znam sto je tu problem a to je najdjelotvornije.
Prva kazna automatsko skidanje s racuna, drugi prekrsaj petostruko skidanje s racuna i plus blokada racuna na neki period...
Kako bi se opametili i prosetali mnogi, ne bi ga parkirali ispred kafića no mnogo dalje...
Svako bahato ponavljanje prekrsaja oduzimanje vozacke, vozila ili neke mnogo teze kazne...
Last edited by BlackVelvet; 10-07-24 at 10:03.
Who let the dogs out
To treba da rade iz Policije i Sudstva a oni primaju platu i bez toga.
Zar ne može da im se dođe na parking iza kolima? Eto boljeg rješenja za hitnu nego onamo na sred ulice
You'll Never Smoke Alone..
Pa dako hitnoj otvore...![]()
You'll Never Smoke Alone..
Cuh da je parking servis poceo prinudnu naplatu kazni za parkiranje... Ima li neko da potvrdi/demantuje?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Evo danas sam lično parkirao u neku parking zonu, pojma nemam koja je. Nije mi niko nikakvu kaznu napisao, bio sam parkiran jedno 4 sata.
https://volimdanilovgrad.me/martinic...iracki-radovi/
Martinićki put: Asfaltiranje u novembru, nadjuže traju armirački radovi...
U novembru bice u .....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks