Evo se pojavi kolega sa ponudom za Carvertical (razmišljao sam i ja nego rekoh đe ću provjeravati auto 2004 godište) ali bolje što jesam. 2011 je već bio obrnuo 246 hiljada, što znači da je sad na pola miliona sigurno. Tako da nema potrebe ni da ga gledam, bez ako bi bila neka smiješna cijena. Idemo dalje
Hvala kolegi @Clubbin' još jednom.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Aoo, kakva sreća, evo kao u filmovima
Meni je Car Vertical za dva auta oba 2000.g. izbacio izvještaj sa kilometražom sve do izvoza ovamo, dok je na jednog 2003.g. izbacio samo prvi servis. Tako da baš pravila nema.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Eto takonemamo ga što gledati
Nemo’ me zajebavat. Što je 400000 za njega? Pa smanjices to vremenom…
Prema tome, šta da ti kažem?
I više od 400 ja vjerujem
da pokusam da objasnim svoju pricu. ..posto ocigledno nisam shvacen....
neko ko je spreman da vozi porsea registrovanog na teretnog, ako ga je taj isti i uvezao, znaci da je trazio sto jeftinijeg... a onda je pitanje i kako je odrzvan...
ne mora da bude 100%, ali ovo je situacija u 95% slucajeva...a za takav tip auta ide i do 99%.
ja znam da si ti sad vjerovatno i nervozan sto vec neko vrijeme trazis takav auto ali ne mozes da nadjes nista, pa taman kad nesto izleti pojavi se nekog da ti prica(sere) nesto kao ja npr...
to su auta koja kupi neko ko ima para, pa se onda vozi 3-4-5 godina a posle toga se na to auto izredja vjerovatno gomila napaljenih klinaca... eventualno ima drugog normalnog vlasnika, i to je to...
ja kad god sam kupovao auto najteze mi je bilo kad sam ciljano isao na neko auto...odlucim to i to, i onda trazim, e te muke, a to nikad nije bio VW ili nesto slicno sto ima na svakom cosku....i taman mislim da sam nasao kad trt.. i onda mi se desi da to isto kupim jer vise nemam zivota da tragam i onda se sa svima posvadjam jer me odgovaraju da kupim neki krs....
inace tek sad vidim da je i sa plinom... a to mu je tek minus koji ide u prilog prici sa pocetka...
Nema sanse da bih kupio auto sa plinom, ni dizela.
porse kajen kao nekad audi a8 4.2...
Tako i ja pricam, ne bi nikad bmw 2.0 dizela samo 3.0 benzinac ili 5.0 v10 dok vozim pezoa 1.5 bluehdi
Bmw 2.0 dizela bih kupio jedino od majstora koji bi mi obecao besplatne opravke.
ljudi koji voze 520d nemaju pojima, mozda bi im taman bilo ekonomicnije 530i
ako ne, onda makar znaju da imaju motorcinu ispod haube a ne dizela.
Drugari,
pomoć mi treba. Auto passat B8 2015 god,, zadnji lijevi sigurnosni pojas ne może normalno da se izvuče. Kao da je zaglavljen. Ponekad mogu da izvučem iz nekoliko puta. Promjenio sam pojas prije dvije godine zbog istog razloga. Radio je kako treba neko vrijeme. Inače, ti pojasevi se rijetko koriste. Zna li ko o čemu se radi? Običan pojas, nikakve elektronike. Hvala na odgovorima.
Last edited by Mr_G_rUzNi; 08-07-24 at 21:21.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
@JigSaw komplet. Rastavio cijeli zadnji lijevi kraj da dodjem do njega.
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Passat b6 103kw 16v , po programu pise da ide 4L ulja i 0.3 Filter ulja , znaci li to da sipam 4L ili 4.3L ?
Jer sam usuo 4L i ulje je na maksimumu , pa mi nije jasno .
Gledaj šipku
Ako je na max, to je to
Uvijek ostane starog ulja u hladnjaku ulja, tj. u onom kompletnom kućištu, gore u glavi, u karteru, itd. Tako da ti je to to.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Koji akumulator da kupim za tiguana 2019 ,ima start stop
Mr_G_rUzNi aka mrG1
e jbg....desavalo se meni da mi neki od zadnjih pojaseva radi tako da moram da ga izvucem sto je laganije moguce...ako bih malo brze pokusao odma bi blokirao...iskreno...nisam se nikad oko toga sjekirao previse![]()
Dje da pitam za rezervnu gumu golf 7
Trebalo bi da imam ja jednu 16'
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
reno senik 2017: klima radi odlično, poslije nekog vremena prestane da izbacuje hladni vazduh nego kao da radi obični ventilator. promijeni se mod izduvavanja i onda radi kako treba, neko vrijeme. ne dešava se često.
kompresor?
There are currently 10 users browsing this thread. (1 members and 9 guests)
Bookmarks