Idite ljudi u grcku
Evo sa kathisma plaze jedne od poznatijih na lefkadi (nije srecno slikano 4 su parceta)
Cijena 7e
Voda je u grckoj zakonom limitirana pa bocu velike flasirane vode dobijete za 1.5 do 2e. Kafe oko 2 do 3e. Tocena piva 3.5e do 4.5e
Ne znam sta vise trazite po cg primorju
Izlazak uvece jeftiniji nego bd
Pored sve nekretnine u bd ne ljetujem dolje poslednje 3 godine
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
@kaemSe Jel? Nesam znao. Ja se redovno kupam van sezone, a bogami nekad i u sezoni. Posle posla mi je nekako najbliže i bez gužve prevelike spuštit se do Bečića.
U becice ispod crkve sveti Toma za 15 eura parking dvije lezaljke cista voda jos ne omanuh
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kaemse kako si ovo rekao, ka da posle posla coek moze skoknut do Grcke.Ja jos ne podjoh na more, svaki vikend planina, pa mozda u septembar ili oktobar, a posle posla ne mogu stic, a mozda slazem za sledecu nedelju, no znam da ce bit krkljanac 13-14-15, al nadam se da cu uspjet preskocit.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Ima li guzve u Petrovcu ovih dana?
E kako se bilo teško dogovorit oko toga s đevojkom...mogu mislit.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Pusti ga nek misli da se on pita
Nisi pogrijesio, samo kad vec ides sa curom gledaj da ste blizu grada jer je fin nocni provod.
Pa ces vozit do plaza
Sad gledam cijene u GRcku
![]()
Do 15 Jula BD DU BD 35€ karta povratna brodom
Iz BD polazak 9:50h
Vožnja do Dubrovnika traje oko 2h
Povratak iz DU 17:30h
Kad stignete u DU autobus 1B i 3 koji vas vozi do starog grada za 20-ak minuta - 2€
Ako neko planira da ide eto može bit korisno.
Javljam vam kako je na Ibicu za 10-ak dana
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
ne zaboravi da uzmes osiguranje, skupi su doktori
nothing comes from violence and nothing ever could
Mykonos kad je Grcka u pitanju
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ми били на Лефкади у Окт. Не знам какве су гужве љети али је тада било рај на земљи. Вода топла још увијек. Плажа Порто Катсики прави одмор.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks