Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
klint istvud ima 94 godine
nothing comes from violence and nothing ever could
отац тениса
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nisam bio prisutan neđelju dana na forumu ali je li ovo ona tema Izrazite svoje misli i osjećanja postala Istresite svoje misli i osjećanja?
Ima logike, misli i osjećanja anonimnih ljudi "iza tastature" srozavaju se na još niži nivo. Kao napišite ovđe svoje budalaštine, to ionako niko ne čita a i lažete sve. A baš sam htio da izrazim svoj problem i dostignuće i misao i osjećanje povodom toga
Najgore što ovako Stvari koje vas nerviraju i Stvari koje vas čine srećnim/om dobijaju primat nad mislima i osjećanjima.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Slazem se da je novi naziv teme bas sraaanjjeee
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Neka se vrati stari naziv, neka niko ne preuzima slavu teme
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ljuka...rješenje molim.Izgore mi glava.Možeš i ono da ga okreneš za 180°..."rješenja iz prošlog broja"
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ocemo litije ?
Od kad ih ovo istresamo
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Ocemo litiujm
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Istresa se narod...
Česa da okrenem, joni?
Sinoc sa klincima na Starom/Koniku setam kad odjednom iza mene puce nesto, razbi se, pomislih sudar, obrcem se kad vidim zena i dijete od 3 godine na metar, dva od mene na podu, oko njih staklo i bijeli ram PVC stolarije...
Jedan lik odma pritrca uze i dijete da ga makne sa stakla, podigosmo zenu da sjedne, polako poce i krv da toci.. Gledam gore, neka 3 lika sa prvog sprata zastakljivali terasu i ispala im dva okna.
Zena u šoku, pitam je je li ok, veli ljekar sam, zovite mi muza, otkljucava telefon i daje ga, objasnjavam liku sta se desilo, nit on mene razumije nit mu umijem objasnit, samo rekoh ok su, samo dodji tu i tu.
Klinac stariji moj isto u soku, sinoc jedva zaspao. I kontam, samo su imali "srece" sto im se cosak, ivica stolarije nije nasla na glavi, vjerovatno prezivjeli ne bi.
Have a parachute.
Dobro je , ima nade , pritrcao si ti, pritrcali su drugi da pomognu... nisu izvadili telefone da snimaju...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Bilo nas je dosta u okolini, brzo smo se organizovali, apoteka je odmah tu bila, hitna dosla nakon 15 minuta, ali bas zajebancija, mogla je necija familija da pogine zbog nepaznje
Have a parachute.
sta je ovo pitam
ispovedaonica
ginekoloska ordinacija
lizing kuca
banja sa medicinskim uslugama
psihijatar
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sve i Svašta.
nevjerovatno. ja moram opet na odmor.
а тек си се вратила
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks