pa ti pomnudi ako imas stelu...
ni za stubice ni za ograde nijesam vidio da je raspisana javna nabavka, a bome je pofino para za iste otislo... ovu ogradu sam da uzmes da varis ce te izaci 60-70e po metru... znaci da se kupuje za barem 150e/m... ista prica sa stubicima i ugradnjom
ruka ruku mije sve su prilike...
cus imali ogradu od 60cm, pa je mijenjaju ovom od metar... vjerovatno ce i one metalne mugice da mijenjaju novim metalnim mugicima, samo drugog stila
meni su pod kola izlijetali ljudi koji preskoce onu zelenu na razdjelno ostrvo bulevara (od 1.2m)... 2 puta... jednom neki momci, jednom coek s djetetom
Disciplina sinhronizovano preskakanje.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Izvjesni gospodin je rekao kako nema smisla da gradjanima pisu prijave ako nema dovoljno parking mjesta. Ako se ne varam, gosn Zecevic bi u pitanju.
Naravno, pa nego kako?
nedavno neko izbaca sliku 'gastarbajtera' kako je stao i upalio sva 4 zmigavca.
pa prvi ja cu da kruzim i trazim parking mjesto a ako ne budem imao dje da se parkiram,
naravno da cu se zaustaviti na sred ulice.
Jasno je da fali parking mjesta u Podgorici, ali to ne znaci da se auta mogu parkirati u sred kruznog toka, po sred kolovozne trake bulevara, pa cak i na trotoarima, pjesackim prelazima... raznih bizarnih situacija ima...
Mozda ljudi i mogu da nadju parking mjesto nesto dalje ali tesko je protegnuti noge...
Who let the dogs out
Kako su postavili ove visocije ogradr sad se samo fokus pomnerio blize raskrsnicama, jer je tu kraj ograde...pa sad tu stanu i jos vise smetaju
Jel zavrsena dionica NK-Kuside ?
\\OFL•GIC
Bosnjacka stranka Rozajska firma
https://www.facebook.com/share/v/2sG...ibextid=xfxF2i
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://rtnk.me/drustvo/otvorena-rek...-miliona-eura/
Pojasnio je i zašto kasni završetak radova na dionici Nikšić -Kuside.
“ Više problema je bilo na toj dionici. Dva glana problema koje trenutno imamo jeste izmještanje instalacija na raskrsnici pri Nikšiću i imamo problema sa projektnom dokumentacijom za most koji se nalazi kod aAuto baze. Projekat mislim da će već sledeće nedjelje biti korigovan, a za izmještanje instalacije biće nam potrebno nekih desetak dana. Obzirom da smo već ušli u ljetnju turističku sezonu dao sam nalog da kao i na cijeloj teritoriji Crne Gore neće biti totalnih obustava da ne bismo ugrožavali turističku sezonu tako da intezivno izvođenje radova na ovoj dionici će početi tek nakon turističke sezone. Cijeli put će biti pod asfaltom, znači nećemo imati neprijatnih situacija za sve turiste koji budu dolazili u Crnu Goru..“, kazao je Vuksanović itičući da je „stav Vlade da je turizam prioritet“.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I posle toliko vremena su saznali da imaju instalacije i most![]()
Kaznite sve ucesnike u saobracaju lezecim policajcima...nemojte slucajno pare uzet ovima sto divljaju
Vidji i da stave na autoput jer se brzo vozi. Keako je.
Evo Ministar najavio fixne radare. Aj da i to zaživi. Bolje i radari no ležeći!
Dolje borovi, gore bilbordi.
Savrseno.
Takmicenje ko ima manje mozga od onih koji se ista pitaju u ovoj nesrecnoj zemlji...
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Ovaj bilbord je srušio vjerar na bor onda kad je bilo nevrijeme u ponedeljak ili utorak
Dabogda ga svakog ponedeljka rusio.
To sto mi radimo sa bilbordima i reklamama ne radi ni Burkina Faso.
Kakvi paklenici.
A poslije pricamo o nekoj sigurnosti u saobracaju...
Do Not Disturb.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks