Dje se moze pogledati, i koja je cijena
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Dje se moze pogledati, i koja je cijena
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Ili ako odes put IT za nekih 170€ 100ml
Mene glava boli od njega, prvi dan sam ga prodao![]()
Jeste li probali parfeme od kuce Morph? Ko svrati u Duro obavezno neka proba par nekih po njihovoj preporuci. Izuzetno postojani parfemi. Cijena im je 145€ i 175€(imaju dvije linije tako da kazem) za 100ml. Poslednji koji im je stigao zove se Tonkatonic, na ruci mi se osjecao sigurno 2-3 dana bez precerivanja.![]()
Kako prepoznati fejk parfeme? Uzimah od tobože nekih šanera, primijetio sam da kad se prvih nekoliko puta prskam bude baš postojan, jaaak, a posle onda moram po 10 puta prsnut ne bi li se malo osjećalo wtf?![]()
To sam primijetio na par različitih parfema, kod različitih prodavaca, svi su bili po preporuci, e sad ne znam je li do mene pa tripujem nešto ili stvarno ti ljudi mlate žestoke pare na konto rata prodavajući narodu "orginale" ?
On topic, preporuka za Armaf Odyssey Mandarin Sky, simpatičan ljetnji parfem.
Last edited by BiTrAtE; 10-07-24 at 08:22.
Najbolje ne kupovati kod nikakvih šanera(šaneri-lopovi su izumrli davno sad su šaneri-prevaranti i vaćaroši), par momaka koji šalju iz Srbije i drzati se toga pored radnji tipa Belodore, Duro, Bar Code, Cosmetics, Kuća hemije
Last edited by METZ; 10-07-24 at 08:23.
Ako se prskas non stop sa prednje strane i to po 10 puta, moze doci do tzv. "nose blind" efekta, jednostavno nos/mozak se zasiti i vise ne registruje taj parfem osim prvih pola sata, mozda sat. I onda ti neko posle 5-6 sati kaze da fino mirises.
Sto se tice preprodavaca, znam da Marko Dj. iz Beograda salje za CG, kod njega su ti original sigurno. Ima preprodavaca i ovdje u Podgorici, mislim da ti momci isto porucuju od njega ili slicnih pa se samo ugrade na tu cijenu.
Nekih puta mi lakse da platim tu "proviziju" da mi donesu parfem ispred kuce, nego da jurim Markove kurire i autobuse po Podgorici.![]()
Ja iskreno te "šanere" zaobilazim. Što kaže METZ to je možda nekad bilo ali sad svi oni prodaju one kopije.![]()
Kupovao sam ih u Belodore, Duro i u Barkod kad su im popusti pa su im cijene približne ovim kod preprodavaca, ili "šanera" kako ih vi zovete.
Ali mi se stvarno ne daje 300+ eura za parfeme koje mogu da uzmem za duplo manje para, a znam sigurno da su original.
Uostalom, svako ima pravo da troši svoje pare kako mu je volja.
Ako imate neke nedoumice u vezi razno-raznih profila na drustvenim mrezama, slobodno posaljite ovdje (ili meni na PP) i sa 99% sigurnoscu cu vam rec' da li se radi u originalima ili kopijama.
U vecini slucajeva cijena govori vise nego svi drugi detalji zajedno. A ako je cijena 'realna' onda se gledaju druge stvari poput 'zujalice', omota, fonta, teskture, batch code-a itd. itd.
90% svih parfema (da ne idem sire iako je to slucaj za skoro sve) koji se kod nas prodaju na drustvenim mrezama su kopije.
Neki su "korektni" pa napisu neke gluposti poput "u original pakovanju", "u celofanu" ili nesto sl. i stave cijenu od 30-40e gdje samo specijalni slucajevi ne mogu da zakljuce da je rijec o kopiji dok ima onih prevaranata bez trunke obraza koji drze visoke cijene (blizu originalne, znatno visocije od pomenutih kopija) i jos te ubjedjuju da je 1/1 parfem "najboljeg kvaliteta" a zapravo je ista ona kopija od 30e samo ide na to da je sa visocijom cijenom lakse da te ubijedi u originalnost njegove kopije.
Cuo sam da i kad im dokazes da su prodali kopiju, i dalje tvrde da nisu nego se drugi ne razumiju. A ako trazis povrat ili insistiras na upitnosti originalnosti, dobijes blok kako ne bi mogao da ih tag-ujes i sl.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Je li ko probao ovu domacu radinost iz City kvarta? Niche Perfume Lab https://www.instagram.com/nicheperfu...dkc2JydG10em0z
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Odlicni su, postojni a fino mirisu, kolega uzeo Monte- Negro neki(2kom), cini mi se da se tako zovu, bas dobar parfem.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Đe najbliže imaju da se probaju ili kupe SuperZ parfemi?![]()
Sinoć me uvedoše u kuću hemije kod hiltona i dok se žene zanimaju kojekakvim mazalicama ja uzeh parfeme da njušim ne gledajući cijenu jer nije ni pisala ispod testera. I tako nabasah na Zilli Fougere Royale. Naravno posle toga i nabasah na cijenu od 320e. Sitnica i lagano iazađoh. Šteta, nešto parfeme ne volim da koristim al ovaj mi bio baš Ja.
γνῶθι σαὐτόν
Možeš li makar da opišeš na šta ti je mirisao pa da ti možda preporučimo nešto slično?
Vidim da na Fragratica sajtu piše da dominiraju note citrusa, mahovine, drveta...
Dolje u opisu pominju da liči na Creed Aventus, koji opet nije ništa jeftiniji od toga, ali se mogu preporučiti neki dosta jeftiniji parfemi inspirisani Aventusom ili možda Nishane Hacivatom ako voliš taj miris mahovine.
Pozdrav znalci,
Dal im negdje kod nas parfema ovog arapa,
Albait-Aldimashqi-ja?
https://albait-aldimashqi.com/
Zbilja bi li bio što jeftiniji Louis Vuitton l'immensite u Dubai ? 280 EUR je mislim najjeftinije što se može naći
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks