1045
Na poklon kuciste iz posta
https://forum.cdm.me/showthread.php?...ste&highlight=
Molio bih da se ne javljaju osobe koje odje obitavaju 24/7 osvjezavajuci temu kako bi im bilo poklonjeno nesto. Jedino ako ce ucestvovati.
Plan je da se sastavi kompjuter i uruci nekoj socijalnoj porodici koja ima djecu (2,3...) uzrasta kad im je potreban kompjuter, 5-6 razred, ranije, kasnije - nebitno.
Ja za sada poklanjam kuciste. Potreban je monitor (hdmi, vga), mis, tastatura, i usb wifi kartica. Postoje neki forumasi koji prodaju monitore za 30e, pa ako im tih 30e ne znaci nista, bilo bi pozeljno da ucestvuju u akciji.
Ukoliko se ne pronadju ostale komponente, u tom slucaju, kroz par mjeseci, ja cu sastaviti sve i vjerovatno poslati kompjuter Domu u Bijeloj, jer mi nista drugo ne pada na pamet.
Nakon sastavljanja konfiguracije, potrebno bi bilo da se pronadje porodica kojoj bi se to urucilo, a da je na teritoriji Podgorice i da je to neko od clanova foruma ko je od povjerenja.
WA +34 644 92 84 62
Last edited by branko.kotor; 03-07-24 at 13:33.
1045 uzimam. Imam da dodam 17'' lcd
Ako neko još ima miš I tastaturu da doda bilo bi dobro
1045. Pridruzujem se akciji,imam ja mis i tastaturu da poklonim.
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
1045. Pridruzujem se akciji. Imam par kucista i nesto tastatura,ostalo nemam(kablovi,misevi,monitori). Ta kucista cekaju vec neko vrijeme isto ovo,posto sam radio slicne akcije sa Bankom hrane. Bilo bi lijepo da ako se nadje vise monitora i periferija dostavimo im najedno sve.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
1045. Volio BiH i ja da se pridružim akciji. Kao što su meni forumaši ovdje dosta pomogli - i ja BiH da vratim. Šta nedostaje? USB Wi-Fi kartica? Imam jednu novu doma. Ne treba mi. Ako što kablova treba, imam i toga.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sve što nemate od komponenti javite ja ću dati.
Mogu da instaliram i podesim računar, ali ne mogu da tražim kome ćemo ga pokloniti.
Poslato sa ultra mini pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Javljam se da pokupim djelove i da ga kompletiram. Ako ima neko predlog kome ga pokloniti, neka se javi
Pohvale za inicijativu! Ako se niste snašli za monitor imam:
LG, mislim da je 17 inca (u ostavi mi je sada pa da se ne zavlačim), rezolucija nesto poput 1024 sa xxx, VGA konektor. Malo stariji ali funkcionise.
Rado bih ga donirao ako može poslužiti u sastavljanju mašine. U Budvi sam ali se možemo lako snaći oko transporta.
Nisam toliko redovan na forumu pa je najbolje da me iscimate na 068584147 Viber/WhatsApp ako očekujete brz odgovor.
*shrugs*
Danas bih trebao uzeti kućište. Monitor će biti spreman za vikend. Još tastatura, miš i USB WiFi od kolega. Javite se da možda danas popodne pokupim sve
Salji kontakt u inbox da se dogovorimo.
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
1045. Imam i ja nekih kucista, monitora, tastatura, miseva, pa sta vam fali javite
Sent from my iPhone using Tapatalk
1045
Ja imam ram memorije, graficku 750ti i vjerovatno jos nesto da se pojača taj komp.
Konačno ugrabih malo vremena da sastavim ovaj kompjuter. Radi sasvim dobro sa 8GB. Internet radi na kablu, tako da je WiFi kartica samo dobro opcija. Nema zvučnike.
Kako se dosta forumaša javilo da bi poklonili ponešto od opreme, mislim da bi valjalo da se sastavi još koji za poklon![]()
Pridružujem se i ja akciji, imamo u firmi monitora, periferija, adaptera, kablova i čuda dosta, imam i ja doma što čuvam iz ne znam ni sam kojih razloga tako da pričajte šta treba pa da kompletiramo tako konfiguracije koje bi značile nekom djetetu, porodici, kome god je potrebno.
PS: S obzirom da se dosta ljudi javilo, apel na moderatora da otvori novi topic i sve ove postove vezano za pc darivanje prebaci kako ovaj ne bi zatrpavali
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Napravljena nova tema za poklanjanje ovog PC-ja i eventualno iduceg.
Tema je 'zalijepljena' kako bi bila na vrhu, makar tokom trajanja 'akcije'.
Ukoliko neko ima kreativniji predlog za ime teme neka pise ili salje PP, meni je mozak na po' koplja.
Zahvaljujem ucesnicima na lijepom gestu a nadam se da ce i potraga za onim kome zaista treba biti isto tako uspjesna.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Pišite šta još treba?
Bravo Fidele za novu temu. Ja sam raspoložen da skupljam i sastavljam sve koliko mi vrijeme dozvoljava. A naći ću uvijek vremena za dobru stvar
Ovaj prvi, od nadam se mnogih, je skoro spreman. USB WiFi dogovaram preuzimanje za sjutra i ako bi neko još imao zvučnike da računar bude kompletan
Ovaj računar ima u sebi 3 hdd. Ako za sledeći projekat fali hdd, da li da izdvojim neki?
Ako fale zvučnici mogu dodati jedan manji 2.1 sistem.
![]()
Last edited by Martin Mcfly; 09-07-24 at 09:40.
sve pohvale za akciju, bravo....ne hvataju komponente prašinu a nekom će valjati
Bravo @Martin Mcfly javi se, treba.
USB WiFi nov instaliran i radi![]()
Društvo, kompjuter br.1 spreman
Windows 10 pro
Gigabyte ploča
Pentium G3240 @3.10 ghz
8 gb ddr
3GB na 3 sata diska
Intel HD graphics
USB WiFi (Internet radi i na kablu)
Zvučnici Genius 2.1 mnogo lijep zvuk
Miš, tastatura
17" lcd
Lijepo kućište
Trebao bi još ventilator kućišta ako neko ima. -Ja bih mogao poći noćas/sjutra da kupim
@JigSaw ima ideju kome bi mogao valjati da poklonimo
Dajte predloge
Ja vazda mogu dati HDD diskova čisto da računate na mene...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks