Page 4688 of 4707 FirstFirst ... 368841884588463846784684468546864687468846894690469146924698 ... LastLast
Results 117,176 to 117,200 of 117660

Thread: Kladionioca

<3 JEDNA JE DOMOVINA, JEDNA JE CRNA GORA <3
    Thanks Thanks Given 
    2,139
    Thanks Thanks Received 
    1,003
    Thanked in
    531 Posts

Quote Originally Posted by iMMERSION~ View Post
    Znači bet365 akaunti su postali pokojni, nema nikakve šanse više da se kocka sa naših računa?
    Da li vpn moze to da rjesi ?
    Mada problem je svakako uplata/isplata.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

VPN nema nikakve veze sa tim, samo upravo ta uplata/isplata jer mogu da se prate rezultati sa proxy servera, ali problem je depozit koji dolazi iz naših banaka, a koje su u skladu sa novim zakonom od prošle nedelje zabranile uplatu na bilo kojim stranim kladionicama. Ja sam volio da gadjam tamo maksimum dobitak od 2.3 miliona, iako ih naravno nikad ne dobih jbg, valja nekad i maštat, sad gadjam u lob 100k pa ćemo vidjet dokle.

Bih blizu poslednji put.

https://ibet2.lobbet.me/lite/externa...88d?lang=sr_ME

Thanks Thanks Given 
    83
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    97 Posts

Kladi li se ko na 1xbet?? Kakva je tamo situacija po pitanju uplata/isplsta??

Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    38 Posts

ima li nacina da nekako izvrsim isplatu sa naloga koji nije verifikovan?
    u pitanju je meridianbet ?
    radi se o tome da sam dobio reklamni email prije par dana i uzeo odredjeni bonus koji su mi dodjelili na nalogu.
    trenutno imam 100e bonusa i plus igrajuci sam ostvario 500e na racunu,
    medjutim ne mogu da odradim verifikaciju naloga iz razloga sto su moji podaci povezani sa drugim nalogom koji sam nekada koristio navodno.
    ima li neko iskustva?

Thanks Thanks Given 
    137
    Thanks Thanks Received 
    504
    Thanked in
    308 Posts

Verifikuj na nekog iz famelije

Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    83
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    97 Posts

Korisnicki servis nazovi pa pokušaj nešto na nekog iz kuće ili slično

Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    137
    Thanks Thanks Received 
    504
    Thanked in
    308 Posts

Znaci djokovic 2, znaci englezi glibavi iako ih ne volim nikako kladionicarski ide dvojka ( ishod bez iksa), onda kolumbija x2 i bronzeti kecina..

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

јес да чекам Новака на један тикет, ал ово би могло упанут

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    137
    Thanks Thanks Received 
    504
    Thanked in
    308 Posts

Ja sam batalio.. moze lock

10. The Following User Says Thank You to shakal23 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    77
    Thanks Thanks Received 
    277
    Thanked in
    215 Posts

Ima li koja caka da se bet365 koristi? Makar da se pare povlace?

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Nema. Bet365 je zatvoren, brzo ce provizicija na online tako da moze lock.

Thanks Thanks Given 
    77
    Thanks Thanks Received 
    277
    Thanked in
    215 Posts

Odje ima paysafe?

Moze li sto u tom pravcu? Uplata sa paysafe, isplata na paysafe, pa na banku...

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1,212
    Thanked in
    877 Posts

Quote Originally Posted by p0smatrac View Post
    Nema. Bet365 je zatvoren...
    osim ako ne nadjes alternativne linkove. winkwink.
    povukoh neku sicu da provjerim radi li i to.
    Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.

Thanks Thanks Given 
    2,056
    Thanks Thanks Received 
    1,415
    Thanked in
    849 Posts

Mislim da ces dobiti poruku da je odbijena transakcija ali bas javi...

Satelitski resiveri/oprema

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    95
    Thanked in
    60 Posts

Nakon što sam nakon povratka sa odmora negdje 27-28 juna otkrio da vise nije moguce uplacivati
    sa kartice na inostrane sajtove , odmah sam kontaktirao kako banku , tako i Upravu za igre na srecu.

Banka mi je potvrdila da su 21 og juna dobili Uredbu od uprave za igre na srecu da je od tog datuma
    zabranjen transfer sredstava na inostrane sajtove ,nebitno iako su registrovani i rade regularno u EU,
    tj zabranjen je odliv an sve uplate iz Crne Gore

Takodjee ,banka mi je tražila da se obratim i zvaničnim dopisom , što sam i učinio,
    a oni su mi svoj zvanicni odgvor poslali nekih 8 dana kasnije , gdje su se potpuno ogradili od svoje nadležnosti
    i sve prenijeli ka Upravi za igre na sreću i njihovoj uredbi, koja je sa pravne strane protiv ustavna iako proizilazi iz Zakona ili njegovog tumacenja
    a sami zakon je takodje protiv ustavan .

Svracao sam i do uprave za igre na srecu , a oni se prave ludi i kazu da oni nisu to zabranili ,bla, bla , bla,..a u stvari sam vidio sredovjecnu sluzbenicu koja pojma
    nema da je ovom Uredbom naža Uprava za igre na sreću napravila monopolsko udruživanje za domaće priredjivače igara na sreću

Sasvim druga stvar je što Uprava za igre na sreću nema mehanizme niti zna da oporezuje eventualne dobitke koji bi se pravili online igrom

Ova uredba bi hiljadu posto pala na svakom sudu u Strazburu jer ovo je klasiđno krženje ljudskih prava
    niko ne bi trebao da zabrani da se koriste usluge bilo kojih kompanija registrovanih u Evropskoj uniji , i na taj način
    stvara neravnopravna prednost u ovom slučaju domaćim priredjivačima za igre na sreću i time krše svi propisi iz
    ]Pregovaračkog poglavlja br.8 - Konkurencija , podpoglavlje 14- Monopolsko udruživanje.

Dakle, zasigurno treba da se skupi odredjeni broj da potpiđemo peticiju i angažujemo advokata i predamo slučaj put Strazbura.
    Usput u Podgorici postoji vrhunski advokat ,koji se bavi igrama na sreću i u prste poznaje sve evropske zakone ,kao i domaće.

Znači ovo što su uradili ovom uredbom je klasičan kriminal,... i davanje dodtane prednosti domaćim priredjivačima
    uz monoposlko udruživanje ( Ovi u Upravi nažalost to ne razumiju )

Jer zamislite samo da vam neko ogranici upotrebu kartica za trgovinu rtobe na online sajtovima ,...zato jer su se domači vlasnici prodavnica
    pobunili i kroz neku Uredbu se ogranicčile online trgovine..

Ovi iz PESa su totalni kreteni i ovo je jedan od prvih koraka uspostavljanja tihe kontrole i ograničavanja ljudskih sloboda
    Last edited by Dimitris; 25-07-24 at 11:43.

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Ja se čudim što ne mogu na 365 da stavim pare već nedjeljama, majku im u majku jbm

Ovo za oporezivanje dobitaka isto sramno, niđe to nema

Thanks Thanks Given 
    3,619
    Thanks Thanks Received 
    6,115
    Thanked in
    2,952 Posts

Quote Originally Posted by Dimitris View Post
    Nakon što sam nakon povratka sa odmora negdje 27-28 juna otkrio da vise nije moguce uplacivati
    sa kartice na inostrane sajtove , odmah sam kontaktirao kako banku , tako i Upravu za igre na srecu.

Banka mi je potvrdila da su 21 og juna dobili Uredbu od uprave za igre na srecu da je od tog datuma
    zabranjen transfer sredstava na inostrane sajtove ,nebitno iako su registrovani i rade regularno u EU,
    tj zabranjen je odliv an sve uplate iz Crne Gore

Takodjee ,banka mi je tražila da se obratim i zvaničnim dopisom , što sam i učinio,
    a oni su mi svoj zvanicni odgvor poslali nekih 8 dana kasnije , gdje su se potpuno ogradili od svoje nadležnosti
    i sve prenijeli ka Upravi za igre na sreću i njihovoj uredbi, koja je sa pravne strane protiv ustavna iako proizilazi iz Zakona ili njegovog tumacenja
    a sami zakon je takodje protiv ustavan .

Svracao sam i do uprave za igre na srecu , a oni se prave ludi i kazu da oni nisu to zabranili ,bla, bla , bla,..a u stvari sam vidio sredovjecnu sluzbenicu koja pojma
    nema da je ovom Uredbom naža Uprava za igre na sreću napravila monopolsko udruživanje za domaće priredjivače igara na sreću

Sasvim druga stvar je što Uprava za igre na sreću nema mehanizme niti zna da oporezuje eventualne dobitke koji bi se pravili online igrom

Ova uredba bi hiljadu posto pala na svakom sudu u Strazburu jer ovo je klasiđno krženje ljudskih prava
    niko ne bi trebao da zabrani da se koriste usluge bilo kojih kompanija registrovanih u Evropskoj uniji , i na taj način
    stvara neravnopravna prednost u ovom slučaju domaćim priredjivačima za igre na sreću i time krše svi propisi iz
    ]Pregovaračkog poglavlja br.8 - Konkurencija , podpoglavlje 14- Monopolsko udruživanje.

Dakle, zasigurno treba da se skupi odredjeni broj da potpiđemo peticiju i angažujemo advokata i predamo slučaj put Strazbura.
    Usput u Podgorici postoji vrhunski advokat ,koji se bavi igrama na sreću i u prste poznaje sve evropske zakone ,kao i domaće.

Znači ovo što su uradili ovom uredbom je klasičan kriminal,... i davanje dodtane prednosti domaćim priredjivačima
    uz monoposlko udruživanje ( Ovi u Upravi nažalost to ne razumiju )

Jer zamislite samo da vam neko ogranici upotrebu kartica za trgovinu rtobe na online sajtovima ,...zato jer su se domači vlasnici prodavnica
    pobunili i kroz neku Uredbu se ogranicčile online trgovine..

Ovi iz PESa su totalni kreteni i ovo je jedan od prvih koraka uspostavljanja tihe kontrole i ograničavanja ljudskih sloboda

Probaj iz Francuske da uplatis na meridian ili maxbet pa javi sto su ti rekli. Nidje u EU nije dozvoljeno da se kladis po stranim drzavama. To moze u ove divlje drzave na Balkana i po Aziji.

Dodatno, Moneywall je jednu od zamjerki bas uputio na kontrolu kladionica jer se ogromne pare peru kroz tu bransu i zakon iz 2004 koji ne prepoznaje online kladjenje nije odgovarajuci.

Quote Originally Posted by miha View Post
    Ja se čudim što ne mogu na 365 da stavim pare već nedjeljama, majku im u majku jbm

Ovo za oporezivanje dobitaka isto sramno, niđe to nema
    Ne vala nema. CG je to izmislila. Nidje nema da se ne oporezuje dobitak. Zato i kad dobiju onu lutriju po Zapadu ljudi racunaju je li bolje sad da uzme sve i plati veci porez, ili godinama u transama da plati ma ji porez.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

20. The Following User Says Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1,212
    Thanked in
    877 Posts

Quote Originally Posted by darko cfc View Post
    Mislim da ces dobiti poruku da je odbijena transakcija ali bas javi...

stiglo. CKB banka. ...ali izgleda da ne mogu da uplatim.
    Last edited by moon safari; 27-07-24 at 14:38.
    Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    95
    Thanked in
    60 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Probaj iz Francuske da uplatis na meridian ili maxbet pa javi sto su ti rekli. Nidje u EU nije dozvoljeno da se kladis po stranim drzavama. To moze u ove divlje drzave na Balkana i po Aziji.

Dodatno, Moneywall je jednu od zamjerki bas uputio na kontrolu kladionica jer se ogromne pare peru kroz tu bransu i zakon iz 2004 koji ne prepoznaje online kladjenje nije odgovarajuci.

Ne vala nema. CG je to izmislila. Nidje nema da se ne oporezuje dobitak. Zato i kad dobiju onu lutriju po Zapadu ljudi racunaju je li bolje sad da uzme sve i plati veci porez, ili godinama u transama da plati ma ji porez.

Evo konkretno najvece svjetske kaldionice bet365, bet-at-hom,bwin, ladbrokes i
    jos 5-6 ostalih su registrovani i u EU , u Britaniji , i eksteritorijalno u Gibraltaru..
    i sva evropa može tu da se kladi online itd ...
    Ako Crna Gora teži da bude ćlan EU ,..baš mi nije jasno žašto uvode ovu zabranu
    i time potpuno krše sve regulative Poglavlja 8 Konkurencija, i podpoglavlja br. 14 Monopolsko udruživanje.

Ja lično nemam problem sa tim,...da ako imam dobitke na ovim online kućama , da mi se oporezuju
    u skladu sa propisima Crne Gore. Ali ne, oni taj mehanizam nemaju i ne poznaju,...

Što se tiče pranja novca i Moneywall,...pa ja recimo na Bet365 ne mogu da uplatim više od 50 dnevno,...
    Kad bih svaki dan uplaćivao toliko ,...da li bi to bilo pranje novca , ako imam veće prihode koje mogu da dokažem od tih
    1500 mjesečno,...
    Znači postoje i ovdje mehanizam da se ograničenjem uplata spriječi pranje novca...

dalje, i najbitnije,.....konkretno na bet 365, william hill i drugima postoje igre koje ne postoje na našim priredjivačima
    i ako neko hoće baš da uplati na te igre, taj nema priliku da to uradi bilo gdje ,..što je klasično kršenja ljudskih prava i sloboda,..
    ne mislim da neko pere novac ,..već hoće da napravi uplatu sa 5 ili 10 evra na nešto što nema u ponudi kod nas...

Ovo će dovesti samo do toga da će odvesti igrače da otvaraju račune u drugim zemljama itd,....svakako bi bolje
    bilo da uvedu oporezivanje i to je to
    Last edited by Dimitris; 29-07-24 at 10:49.

Thanks Thanks Given 
    3,619
    Thanks Thanks Received 
    6,115
    Thanked in
    2,952 Posts

Evo konkretno najvece svjetske kaldionice bet365, bet-at-hom,bwin, ladbrokes i
    jos 5-6 ostalih su registrovani i u EU , u Britaniji , i eksteritorijalno u Gibraltaru..
    i sva evropa može tu da se kladi online itd ...
    Ako Crna Gora teži da bude ćlan EU ,..baš mi nije jasno žašto uvode ovu zabranu
    i time potpuno krše sve regulative Poglavlja 8 Konkurencija, i podpoglavlja br. 14 Monopolsko udruživanje.

Ja lično nemam problem sa tim,...da ako imam dobitke na ovim online kućama , da mi se oporezuju
    u skladu sa propisima Crne Gore. Ali ne, oni taj mehanizam nemaju i ne poznaju,...

Što se tiče pranja novca i Moneywall,...pa ja recimo na Bet365 ne mogu da uplatim više od 50 dnevno,...
    Kad bih svaki dan uplaćivao toliko ,...da li bi to bilo pranje novca , ako imam veće prihode koje mogu da dokažem od tih
    1500 mjesečno,...
    Znači postoje i ovdje mehanizam da se ograničenjem uplata spriječi pranje novca...

dalje, i najbitnije,.....konkretno na bet 365, william hill i drugima postoje igre koje ne postoje na našim priredjivačima
    i ako neko hoće baš da uplati na te igre, taj nema priliku da to uradi bilo gdje ,..što je klasično kršenja ljudskih prava i sloboda,..
    ne mislim da neko pere novac ,..već hoće da napravi uplatu sa 5 ili 10 evra na nešto što nema u ponudi kod nas...

Ovo će dovesti samo do toga da će odvesti igrače da otvaraju račune u drugim zemljama itd,....svakako bi bolje
    bilo da uvedu oporezivanje i to je to
    Ada ako su se idje pare oprale to je na online kladjenje u CG i na slot masine. Kockanje regulise zakon iz 2004 koji ne poznaje termin online kladjenje . Nikakve kontrole porijekla para tu nije bilo. Pametni slovenci u Maestral iskoristiki bum nekretnina nakon nezavianosti i pola primoraca pare tamo ostavilo. Kasnije prodali posao. Ljepota.

Ne odgovori mi ti na pitanje, probaj iz Francuske da uplatis na bet365 i vidji kako prolazi i zasto ne. Nije prolazilo 2017 a vjerovatno solidno prije toga.

Ovo ce nacerat kladionicare da otvaraju racune u inostranstvo? Super. Tamo ce isto jedva cekat da vam oporezuju dobitke. A bgm i da pokuca neka drzavna instotucija i provjeri imate li problem sa kockom jer to su sitnice mozda 3-4 tiketa po 5 eura. A onda ta institucija, obavijesti poslodavca da ste skloni hazarderskim aktivnostima i slicno. Imalo bi tu dosta toga da se ispise.

Dobar je ovaj pokusaj ogranicavanje sloboda i krsenja ljudskih prava samo i sam znas da to ne pije vodu. Jer ne moze bolestan da usetas u bolnicu u Njemacku i reces im izlijecite me. Nego se malo drugacije stvari rjesavaju. Tu vec nema govora o ogranicavanju sloboda, a slozices se da je humanije spasit nekome zivot nego pustit ga da se kocka.

Kockanje nije setnja pa da ti je sloboda ugrozena. Niti je kockanje ustavom zagarantovana kategorija. Jer tvojon logikom ja cu da tuzim na sud Formula 1 j liberty media gruou sto ne dozvoljavaju meni iz CG da se pretplatim na F1 TV. Aha kako ne. Dobijam laganini, ali troskove da platim nista visr.

Ali se slazem sa tobom da ovo ovako ne treba da se radi.

Drzava,da je ima, trebala bi da oporezuje i uplate i dobitke. Uplate sa 21% ili nekom posebnom stopom mozda 50% a dobitke isto tako.

Na srecu svih CG kockara nece me niko poslusat.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

24. The Following User Says Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    97 Posts

što je klasično kršenja ljudskih prava i sloboda,..
    https://www.hraction.org/

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    97 Posts

Dajte neki tiket, najmanje je takvih postova

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

Novak 1, śutra. sa masa

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    522
    Thanks Thanks Received 
    2,100
    Thanked in
    1,199 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Ada ako su se idje pare oprale to je na online kladjenje u CG i na slot masine. Kockanje regulise zakon iz 2004 koji ne poznaje termin online kladjenje . Nikakve kontrole porijekla para tu nije bilo. Pametni slovenci u Maestral iskoristiki bum nekretnina nakon nezavianosti i pola primoraca pare tamo ostavilo. Kasnije prodali posao. Ljepota.

Ne odgovori mi ti na pitanje, probaj iz Francuske da uplatis na bet365 i vidji kako prolazi i zasto ne. Nije prolazilo 2017 a vjerovatno solidno prije toga.

Ovo ce nacerat kladionicare da otvaraju racune u inostranstvo? Super. Tamo ce isto jedva cekat da vam oporezuju dobitke. A bgm i da pokuca neka drzavna instotucija i provjeri imate li problem sa kockom jer to su sitnice mozda 3-4 tiketa po 5 eura. A onda ta institucija, obavijesti poslodavca da ste skloni hazarderskim aktivnostima i slicno. Imalo bi tu dosta toga da se ispise.

Dobar je ovaj pokusaj ogranicavanje sloboda i krsenja ljudskih prava samo i sam znas da to ne pije vodu. Jer ne moze bolestan da usetas u bolnicu u Njemacku i reces im izlijecite me. Nego se malo drugacije stvari rjesavaju. Tu vec nema govora o ogranicavanju sloboda, a slozices se da je humanije spasit nekome zivot nego pustit ga da se kocka.

Kockanje nije setnja pa da ti je sloboda ugrozena. Niti je kockanje ustavom zagarantovana kategorija. Jer tvojon logikom ja cu da tuzim na sud Formula 1 j liberty media gruou sto ne dozvoljavaju meni iz CG da se pretplatim na F1 TV. Aha kako ne. Dobijam laganini, ali troskove da platim nista visr.

Ali se slazem sa tobom da ovo ovako ne treba da se radi.

Drzava,da je ima, trebala bi da oporezuje i uplate i dobitke. Uplate sa 21% ili nekom posebnom stopom mozda 50% a dobitke isto tako.

Na srecu svih CG kockara nece me niko poslusat.
    A isto bi valjalo i da se nekako kroz zakon pocne sa lijecenjem ljudi od kocke koja je jedna od zajebanijih zavisnosti. U normalne drzave postoji neka vrsta Gamblers Anonymous (izvorno iz SAD) i razne metode da se ljudi izlijece. Kod nas se ljudi sa kockom susretnu dosta rano, dok su u pubertetu i onda razviju tesku zavisnost sto ne rezultira samo losom finansijskom situacijom, dugovima itd vec i psihickim problemima koji se kod nas zanemaruju skroz.

Page 4688 of 4707 FirstFirst ... 368841884588463846784684468546864687468846894690469146924698 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks