miGamada ne vrti se više, bar ne za vrijeme utakmica, svaku sam odgledao daju samo onu đe je u tuniku rimsku
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ma, vrti se evo svaki dan, no se iskidah na "MiDa"![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
miGamada ne vrti se više, bar ne za vrijeme utakmica, svaku sam odgledao daju samo onu đe je u tuniku rimsku
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 07-07-24 at 19:25.
Viđeh prošle godine kumare da "režiraju" reklamu za House of Gyros, čini mi se. Priča onaj debil kamermanu kako da prati neku žensku, đe da stane i slično. Može biti da sam propustio, ali otkad su oni postali neki faktor za te stvari? Znam da su ispred kamere debili, ali ko je i na osnovu čega zaključio da ih treba poperit iza kamere?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ko režira, profitira...
Ja tu reklamu nit sam viđela nit za nju čula dok vi ne pomenuste.Možda što se vrti na TV (koji ne gledam baj d vej) a još nisu moćni za tjuba mada i tamo odmah uključim ono skip kad krenu reklame bilo koje.
Ne gledas fudbal...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Opameti se čoek jednog dana...
Ne vala networkmaster,istina.
Moram da mijenjam saobracajnu, da li mogu i vozacku iako vazi do 2028 (pogodice nas kamen iz kosmosa)?
Stara je ona licna...
Ako moze posisao bih se sjutra, ako ne za vozacku i ne moram
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mozes, mijenjaj sve odma.. bolje![]()
Rok za zamjenu vazecih dokumenata je 2025, osim vazeceg pasosa. Tako, kad vec ides, zamijeni oba dokukmenta.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
U Baru za dokumenta krkljanac, da ti se smuci administracija gdje god odes u ovu jadnu drzavu
Who let the dogs out
Da nema ko one podatke za uplatu da ne idem do limenke sad, nego da zavrsim prvo to pa tamo..unaprijed zahvalan
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Valjda bude OK slika preko tapatalka..
Ja sam za pasos prije mjesec bio, ovi ziro racuni su bili OK za to, a slika je starija, mislim od prosle godine al sam se vodio njom.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Imas dva saltera poste tamo, kad vec ides tamo....
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Tuš baterija, zna li se đe je ima za uzet?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Podjes izmedju 15 i 17 casova i lagano, ka gospodin...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks