Madeira na Jazu (skroz lijevo posle Posejdona) npr ili kod tunela između Rafailovića i Kamenova čini mi se da ima neki lokal.
Dim sum.
Galija na Buljaricu. Nije glasna muzika cak nekad i nema, stolivi na plazu su veliki.
Internet ne znam kakav im je, ja koristim svoj 4G.
Kristalna plaža
Dodjoh jedva
Vidjeh malo kamenja
Pobjegoh- posle 2 ure
Sve u svemu,nista spektakularno.
Voda prljava,mjesta ima,pristup plazi nije lako naci,kao sto misle svi. Jeste kroz sumu,al treba doci do nje tj naci put.
Šlag na torti,dosao brodic sa turistima i koji na sred plaze nalozio rostilj tj vrelo ulje przio oslic🫤
Uglavnom svi stranci,ne bjese nikog naseg čeljadeta.
Sent from my Aber kutija
Ja kad sam bio prije 20 dana, bila je kristalno cista.
Jeste da nije lako naci al' nije vala ni pretesko. Jedino mi tesko povratak pada.![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa mi smo lutali iskreno,pored vile prodjes to je ok. Udjes u šumu imas put desno i lijevo.
Logicno je desno jer treba da se spustis do plaze🫤 Tamo je
Vratili smo se idemo i lijevo.
Izašli smo na makadam, ulica ogromna,kuda sam majčin sine? Čujes šum mora glasove, privatni posjed,sreća neki turisti ostavili bicikla pa vidjesmo jedva put sa desne strane makadama. Nema teorije da ga provalis. Ja odustao,nego ga supruga vidjela.
Vjerovatno je bolje neki drugi dan, ovo je moje iskustvo danas.
Nezgodno je takodje ko ima malu djecu,drugi dio puta pogotovo kroz šumu.
Sent from my Aber kutija
Hahaahhaah. I ja sam posao desno.
Koga interesuju cijene pića u ovaj novi aqua park Knjaz.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 06-07-24 at 20:23.
Pa ok su cijene
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nisam ja bio no znam momka što radi tamo, nije bilo gužve uopšte prve dva dana
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Po komentarima na insta nece je ni bit...
Neka plaza na potezu risan igalo gdje bi se moglo iskulirati s malom bebom ujutru? Neka hladovina da je mirno? Svaka preporuka dobro dosla
Last edited by darko cfc; 07-07-24 at 09:41.
Satelitski resiveri/oprema
Može taman u onaj Tramontana beach bar mada je meni ljepše bilo prije, sad je beach bar zauzeo cijelu plažu, do same obale su zazidali, ne znam je li ostalo 20m u širinu plaže pored. Inače tu ima masu izvora tako da se nailazi na hladnu struju svako malo.![]()
Ona je za sada prva opcija ali rekoh da vidim ima li jos sta
Satelitski resiveri/oprema
Ja jutros sa đecom na Orahovac, odlično bijaše. Poranili, oko 8 smo bili na plažu, do 10 rijetko koga.
Bijasmo u Grotu, ali idući put ćemo pored na gradsku plažu, viđeh da ima dobra ladovina od drveća. U Grotu ležaljka 12e u prvi red.
Sent using Tapatalk
#fakenews
U becice plaze poluprazne osim Papilona, oni fullirani skroz a dvije lezaljke 12e, voda pretopla i za divno cudo nije glibava
Zaboravih dodati da su svuda u zaliv oni oštri kamenčići, pa valjaju đeci (i starijima kome smeta), one sandale/patike za plivanje.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Najprljavija plaza i voda u cg
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Drobni pijesak
Parking 1,5€ po h
Ležaljke 2 i suncobran (viđelo suncobrana nije) 25€
Sendvič sa pršutom 9€
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks