Najjace bi bilo finale francuska - engleska
Dva najveca smeca od fudbala na ovom prvenstvu, crta se tako
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Katastrofa od igre Engleske. Slowmotion.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Najjace bi bilo finale francuska - engleska
Dva najveca smeca od fudbala na ovom prvenstvu, crta se tako
Realno ovo je i mozda najgore prvenstvo ikad sa ogromnim brojem smarackih utakmica jos kad upanu kumare sa njihovom reklamom cisto ti dodje da...
Бар се овако мање чека између утакмица ако ништа друго.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sautgejt da se trudi kako da urnise ovu reprezentaciju ne bi ovako uspjevalo...
Koja je fora sa ovakvim prenosom penala!?!?! Vise ni penale ne mozes nornalno gledati.
Ovaj prvi Svajcarac sutnu ko neka sisica
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
суђено им је да узму ово еп
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nikad Eng nece uzet ovo.
Ali Šaćiri koji je ušao u produžetak i ugrabi da pogodi raklje iz kornera na prvu stativu ... zamalo opet napravi spektakal jer zna da ga zavuče mimo ostalih ...
deuscroix
Bellingham izabrao ovaj meč sa Švajcarcima da odradi svoju suspenziju, ne? Ipak prođoše, bolja je bila Švajcarska ili je makar više pokušavala. Soutghate ovako ili onako, ispada da je najuspješniji engleski trener na ovu stranu od Alfa Ramseya, pa mi možemo da pričamo i mislimo što hoćemo.
Isto kao što ja mogu da mislim o Koemanu svašta, ali hvala mu što je dao Memphisu slobodu da radi što god hoće - na prvenstvu punom organizacije i automatizacije, Memphis, sa imidžom pravog i istinskog "Ballera", uvijek pokušava solo magije i bar je njega zanimljivo gledati.
Ja bi skupio sjutra ove reprezentacije sto su prosle pa da se ovo zavrsi sve sjutra kao na seoskim turnirima na jedan stadion. Ovo prvenstvo je postalo mucenje za gledati.
Slozio bih se
Мали Арда Гулер гази. Још слабом ногом крос.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kako je zavrnu ka Pirlo
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Auhhh,kako su spori nErandžasti štoperi
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Odlična Holandija u drugom poluvremenu, zasluženo izjednačenje. Taman sam htio da kažem da je greote što de Vrij igra prije van de Vena, ali evo, odmah kazna za glupe misli.
Sad će ispanut Turci.
Šteta.
Dobro igraju
Vazda su mi Holandjani mili bili, jedva cekam samo da unakaze Engleze sledecu, to ce bit uzivancija gledat
Jedino sto je gore od ovog Eura su reklame sa kumarama. Cisto da ko se nije smorio do kraja da ga kumare dokusure.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks