Culi ste li ovog komentatora Ronaldovo posljednje prvenstvo. Kakvo neznanje pokazuju ovi nasi novinari
Sent from my SM-A356B using Tapatalk
Culi ste li ovog komentatora Ronaldovo posljednje prvenstvo. Kakvo neznanje pokazuju ovi nasi novinari
A mogu proci i Spance komotno jer im pola tima ne igra, ne zna se sta je gore sto prolaze Francuzi ovamo ili Englezi na drugu stranu, sprdacina
Kako ce crvena furija protiv ove defanzive?
Joao Felix prelomio, odmornih nogu, ali uzalud kad nema ni srca ni duše ni bilo čega da ih poćera da rade. Još da je Dembele promašio svoj penal, pa da bude potpuna radost u ovom domu. Makar je Kounde šefovski izveo svoj, izvanredan meč i izvanredan turnir za njega. Ispade i Pepe, nije se moglo desiti boljem liku, jako sam žalosna.
kad nema jote, bernardo nema s kim d'igra.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Meni je Portigal mozda i najbolja ekipa na prvenstvu koju je Ronaldo ugusio. On im je trebao biti lider sa klupe i koji ce ulaziti u igru u 2 poluvrijeme i pomagati mladjima iskustvom i prisustvom dok ih je on gusio time sto se igra prilagodjavala njemu i sto je preuzimao svaki slobodnjak i skoro sve akcije... Bas ne razumijem niti njega, niti Martineza, niti njihov savez...
Le Normand, Karvahal i Morata. Nacho ce igrati umjesto Le Normanda ili cak Rodri stopera, a Merino veznog. Navas umjesto Karvahala je najveca muka i ubice ga Mbape/Barcola/ko god.
Morata...![]()
Cega pola timaPa ovo ce im bit pravi test jer Spanija ima ogromni napadacki potencijal, a ako su prosli i ovo Njemacko krljanje danas, mogu izac i sa Francuskom fizikalijom valjda.
Samo da Francuzi i Englezi sa ovim igrama ne osvoje, a standardno se za Spaniju navija.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Dobro sto ispade Portugal zbog ovog starog *****ra. Aj sad mrsh
Nadam se da ce spanci izbacit francuze ali eto vrlo lako da ce osvojit ovom mrtvom igrom.
Bas odvratna reprezentacija.
Da je srece da finale bude Spanija vs Holandija ali otom potom
Zaboraviste braću Grke i antifudbal.. Mada sam im zahvalan jer je Roki tada prvi put oplakao![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Španija - Njemačka je trebalo biti finale ali i Holandija je odmah posle Njemačke bar po meni tu. Francuzi su mi vazda bili odvratni ali doći do polufinala sa dva autogola, jednim penalom i utakmicom na penale je zastiđe. Iskreno se nadam finalu Španija - Holandija, pobijedio bi fudbal na kraju.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
енглезе сви критикују и то са дебелим разлогом. али ово што не(игра) Француска је можда и лошије. два аутогола и пенал и ето их у полифиналу ЕПа. Mbappe је тотално ван форме, тренутно је политички активан ка му колега Thuram, па је фудбал у другом плану, који је још једном доказао каква је канта. најбољи играчи Француске су дефанзивци - Kante, Theo, Saliba и поготово Kounde, којег чак ни Xavi није успио уништити.
ако постоји и мало некакве фудбалске правде Шпанија их избаца. срамота је да ово ништа освоји ЕП
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Što se hejta na Ronalda tiče, nisam njegov fan ali čovjek živi za fudbal, nevjerovatna volja i strast, surovi profesionalac. Egomanijak for sure ali ne vjerujem da je samo to po srijedi, nisu sve one suze predstave radi. Šteta što nije proradio protiv Francuza, što ga ne zavali ono pred kraj preko gola, vjerovatno njegovo poslednje prvenstvo.
Respect i za ovo
https://www.instagram.com/reel/C7nfb...11cG81Y2JrcDNi
Last edited by BiTrAtE; 06-07-24 at 09:53.
Da je trio Mbape, Thuram i Grizman šutirao penale, Roki bi plakao suze radosnice a i iskreno i meni bi bilo milije da je Portugal prošao.. Ali opet, ove ostale radilice su odigrale atomski fudbal na čelu sa Kanteom..
Iskreno kakve sam utakmice očekivao, ovo je baš za zaborav.. Ali opet be treba zaboraviti ono prvenstvo sa Grčkom, ono će uvijek ostati kao primjer da se sa antifudbalom može osvojiti nešto..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Na kvotu 8.25 moram odigrati duplu pobjedu na Englesku.
Ic kaming hom️
I ja odigrah na Engleze jer su svi na Svajcarce zalegli
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Svajcarci se prepali Engleske, Englezi i dalje pojma nemaju kako da izgrade smislene akcije. Sta su oni radili na pripremama i dje im ode sva ona prepoznatljivost u igri od prije.
кратак и тачан опис овога данас
Kakav antofudbal Engleza, milo mi što ga primiše samo tako, ajte doma!
Hahahahha e neka su im ga zavukli, svaka im cast.
Zao mi je samo kolegu forumasa koji je imao neki opasni tiket da Engleska osvaka, cini mi se, mimo toga, zasluzeno doma.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ovi gabelji nisu trebali ni grupu da prodju al aj..
Vezee
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Englezi ne sto kao nisu u formi, kod njih nema mrve zelje, volje, htijenja... ovo je ozbiljno nemanje pojma Sautgejta koji prosto ne ne zna sta hoce sa njima a ni oni sami sa sobom.
Tacno sam znao da ce se ovo desiti i da ce se izvuci nekako...
Najbolje jos i da osvoje sa najgorom igrom ikad.
Сака једини и играо цио меч.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks