Kada sam istrazivao zbog mog auta vidim da se taj mjenjac ugradjuje u dosta vozila.
Da je proizvodjac dosta pouzdan
Ja sam presao nekih 50-60K i nemam problema, mjenjac nije neke novoje generacije ali radi ok posao.ja svaki dan treba da podjem da uradim zamjenu ulja, radio u NK (Ravenol)
Sve u svemu OK. Ali npr u Peugeot 508 se ugradjuje od 2011 godine, sto je 13 godina staro.
Na pregledaš dobro je bila poenta
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Dobro, mogu da ga pregledam dobro, ali da ti ne bih ubio volju treba da ti kazem da je OK cak i ako nije?
Zipa situaciju, zove me juce frend, kupuje Q5 2022 sa 50000 km, uvezen iz Svabije, garancije i sve.
1. Otkrio da je udaren naprijed
2. Otkrio da su vrata cuknuta
3. Da je riknuo diff
4. Da je riknuo prednji desni amortizer
Danas bio u Roksped i rekli 7 soma kosta popravka. Nije ga uzeo, vidim da sam mu ubio volju. Bolje da sam rekao uzimaj vidi apoteka je.
Inace, auto je zivo smece. Prebucno vjesanje, losa izolacija, volan koma, sramota od opreme (manuelna klima, nema grijace sjedista, nema nista breeeee)...
Prema tome, šta da ti kažem?
Ajde takumi pogledaj buducnost sad pa ispisi a onda kad se odradi detaljan pregled da vidimo sta si omanuo
Don Danilo, extravaganca, guvarana, joni, Laz, Tom
Nije loš ovaj
Kapiram da si vičan sam to uraditi. Kod tog mjenjača sa radi ispiranje 3x3L ulja, nema filtera i dekla koji mjenas kao kod mnogih automstik, i ima jednostavan sistem da nivo istog dovedeš na potrebnu količinu, bitno je samo da ispoštujes temperaturu ulja mjenjača koju moras ocitati dijagnostikom.
Servis motora je kao na bilo koji drugi
uraditi.
955 4.5 turbo
Ufffff
Ahaaaa
Je li onaj crveni?
Ako je on, izgleda brutalno.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
A ne onaj. Onaj nije za nikoga
Ovaj
https://autodiler.link/ecJigARTu27MkoCb6
@TAKUMI pričaj kad?
Mozemo sjutra izmedju 13-17h.
da li se u Crnoj Gori moze nedje iznajmiti onaj krovni kofer za auta ?
Snimite VLOG.![]()
Koja je fora da je 4.5kubika 240e na teretno, a meni teretni pikap, druga registracija, 2012godiste 1.6 230e. Vele nema vise popusta na teretna itd...
Može li se proć tehnički bez zadnjeg brisača?
There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)
Bookmarks