Ovo nije mala stvar.
Ovo nije mala stvar.
Prema tome, šta da ti kažem?
šta se ovdje desilo?
She is only here to annoy herself!
Valjda je ovaj sa dzipom zakacio kamion a kamion voz.
I hit a train.
insurance: you hit WHAT?
Uvijek moze gore, mogao je zakaciti avion ili brod.
Voz je ipak kopnena zivotinja.
Who hit?
Ojha, onda je ovaj ,,moj” bezazlen. Lik je vozio kamion (Zastava hladnjača) u rikverc i uspio je u tom manevru da zakači repni propeler policijskog helikoptera. Vizuelno se nisu vidjela oštečenja (ni na kamionu ni na propeleru), ali je prevoz štičenih ličnosti u helikopteru otkazan (pilot je sam otišao letilicom do baze).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo se ne sjecam da sam bio svjedok vise udesa u ovih par dana...
Ne mogu napravit' krug a da ne budem direktan svjedok makar jednog udesa, nekad i vise njih.
Nista strasno ali obicno neko 'kacenje' na pjesackom i jos cesce kontakt u samom kruznom, tj. prilikom izlaska iz istog.
--------------------------
Do Not Disturb.
Galerija BD
![]()
Do Not Disturb.
Kako bi joj takumi kazO.
https://www.instagram.com/reel/C7NXb...81cmx1M2Uzdg==
U ovom mom slucaju je nastupio haos... stvar je bila u tome sto je covjek danima prolazio tuda, samo je taj dan prije njegova prolaska natankano gorivo i krila su se povila
on izlomio rakance, stradala cerada, stvarno zakocio "Odmah", ali krilo uslo u kamion jedno 30cm... kad se povukao krilo netaknuto na oko - ni farba
nakon dosta pregleda i vijecanja od strane posade, mehanicara, agencije, aerodroma i mnogih drugih je odluceno da polete
pored ociglednoga da su zivi stigli na destinaciju ni detaljna inspekcija na drugoj strani nije nasla ostecenja u strukturi
dok god nijesi ucesnik sve je zlatno![]()
Ođe na isto mjesto je bilo preko 30 udesa
![]()
Nabijanje u branik i odstojanja bez...
Juce sam mogao da na***** zbog drole u Golfa VI HN tablica, bas zbog voznje u branik. Upade kreten ispred mene (iz suprotnog) u makaze, ja legao na brems i vidim da ova ne moze da stane pa se prebacih na parking desno. Bruka! I kucka opet po gasu, ja da je zaustavim da joj opalim jednu ili dvije sindikalne...nece pa nece.
E kako prezovljeh danas albaniju bez udesa jasno mi nije
3 puta izbjegoh
A htio juce da kazem da su grci gori, grcima je preticanje na dvije pune nista. Slobodno.
Ali danas od sarande do granice a cak i na samu albansku granicu zamalo me odra porsche caen
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Daj molim te nabavi kameru pa kaci na jutub.
Sad, 10 km prije Cetinja iz pravca Podgorice
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
ово је све полуђело
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks