Ipak je moj faul, ja sam sve mislio da je riječ o Montenegro Beer Fest-u na Cetinju, tamo važe gorepomenuti uslovi. Ovo o čemu outline priča je u PG, Craft Fest Montenegro.
Ne mari dabome, više ih bilo!
Nemoj samo da mEšaš gadno je to kad vele u neograničeno a kraf piva.
A đe kako sam sve probala ima da se držim standarda samo je problem što imam dva Podgoričko svijetlo i Paun svijetli tu su neđe u rang ne mogu da zamislim da izmješam sve ovo ka kad odeš na švedski sto i ne znaš što bi na kraju napraviš kuršlus od miješanja ukusa.
Uh sad se sjetih Akademije i Weissa.
Jbt lakše bi muža izabrala.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
@bitrate, @outline, @alapacha dolazite li, ako vi budete dolazim I ja da se oštetimo od piva. Kakva kraft piva ja odma prelazim na mutno nikšićko I patosiram se na kraj sa svijetlim. @bluemoon oli I ti doć pa da te iznosimo ka' pecivo![]()
Ne volim da planiram,kod mene je uvijek stvar trenutka.
Kakav je to odgovor u stilu Sveta Marovića na zdravlje tebi. Hahahah, aj dodji djaole da se opjanimo ka' ćurke. Bice dobra ekipa ako se okupimo, Mada ja razumijem vecinom subto porodicni ljudi I onda moraju da se paze. Ali nikad se ne zna
Kako mi je lose palo Podgoricko Pivo nefiltrirano i ono Budvansko weissber ne mogu se sjetit sad imena, bjese li BOLD, znam da ima 4 slova... Ne znam, ne svidje mi se uopste, mada i podjosmo prije Nine Zizic, onako nije lose, al meni atmosfera standardnoz u PG trop mada je rano bilo ruku na srce.Mada nisam se dovoljno takao, tipa prosle nedelje u onaj park izmedju Moskovskog i Milenijuma, bjese promocija dzina i DJ, tu mi je bas top bilo, ova sub-ned opet i nema vise.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Zato ja provjereno niksicko pijem I sjutra na vr' glave. Cus podgoricko nefiltrirano pivo, a ne no burek na točenje
Blanc 1664.
Mozeee
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nisam bila na onaj festival.Bila sam s njima dok su se pripremali za isti.Prajsles.
Enivej.
@kaemSe super ti je fotka.
Last edited by Bluemoon; 30-06-24 at 12:55.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Nijesam sad neki strasni pivopija ali obzirom da ne mogu da popijem ovih "grkih" kako ih ja zovem više od 2 dcl, zvanično proglašavam ovo najboljim pivom ikad....i do tri sam stizala
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Samo lagano i bez politike
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Inat, mnogo lijep lager. Ne probah ipu![]()
Ocemo bocu da vidimo sledeći put
Đe ovo?Bijah i ja a odavno nisam u Index.Sjetih se da imaju mnogo dobre barbune uzeh uz Podgoričko.
Došao neki komunalac da sjedne i izduši reko vi ste najveći heroji Crne Gore kupite smeće za raznim smećarima.Nasmija se.Treba stvarno pokazati RispeKT prema komunalcima i što @kaemSe reče bez politike.
E ne sigoh koliko sam žedan bio. A bilo je točeno, ne znam za bocu
Voždovac, malo ušuškano mjesto, rijetko ko dolazi tu ko ne zna
Aha okey izgledalo mi je ka Cetinjska poslije Skadarlije sad viđeh da pišeš o Voždovcu.
Hahahha , ali ovo kad napravi vrtlog ..
https://youtube.com/shorts/YDmJjFEE2...39fVua-nQ_Cus2
Žuja za sve![]()
Večeras ovako
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks