Moj sistem vrijednosti je veliki, ali da ti pojednostavim pošto voliš da pametuješ a u stvari veze nemaš, zasniva se na osnovnim principima mog potpisa i to je uvijek bilo i svi veoma dobro to znaju.
Generalni problem opozicije u tom periodu na koji ciljaš je taj što su to bili najobičniji televezi koji su radili sve na štetu države i nisu bili opcija za glasanje osim idiotima koji su i sami željeli da naprave ništavilo od države. Da ne bih dužio na ovu temu, preskočiću sve i doći do zaključka a to je da svaka partija ima svoje greške, ali isto tako može da ima i neke svoje dobre zasluge. DPS poslanici su uvijek govorili o tome i priznavali svoje greške, što nije slučaj kod ovih tvojih bisera.
Ono što mene najviše zabrinjava, a i većinu ljudi u CG, je povratak u prošlost i vrijednosti koje promovišu tvoje političke opcije. A kakve su to vrijednosti DFa i kakav je stav DFa prema CG kao državi svima je jasno.
Umjesto napretka, modernizacije i civilizacije ove tvoje početničke i četničke opcije upravo vode ka srozavanju sistema vrijednosti i vraćanju u srednji vijek.
Tako da apsolutno nemaš pravo da daješ sebi za pravo da govoriš o sistemu vrijednosti jer je su svi provalili prevarantski sistem vrijednosti tvojih političkih opcija.
Ako hoćeš da zajedno gledamo u budućnost vrata su ti uvijek otvorena, a ukoliko hoćeš da se foliraš i da "palamudiš" sa četničkim sistemom vrijednosti vrata su ti zauvijek zatvorena.
Last edited by mneonly; 03-07-24 at 20:08.
Love, peace and respect.
Законски је лоше ријешено па се покушало направити боље рјешење.
Пребивалиште се може а не мора одјавити када идеш да живиш ван ЦГ.
Ko živi u inostranstvu moraće da odjavi prebivalište (vijesti.me)
Sekulović odgovorio Vukoviću: Jedini cilj sređeni registri prebivališta i boravišta (pobjeda.me)
Radulović: Odsustvo činjenica koje ukazuju na nužnost izmjena zakona - CdM
Онда је дошао Шавник па се покушало и са овим.
Policija će kontrolisati prijavljuju li birači tačne adrese (pobjeda.me)
Дакле и закон да се мијења, и да се направи техничко рјешење да се прати гдје су наши држављани и гдје могу да гласају.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ne znam kapiraju li ovi likovi koji četiri godine nakon DPS-a i dalje pišu stvari tipa "nije ti smetao DPS" itd. da takvim pisanjem potvrđuju da im ne smeta što nova vlast radi isto što je DPS radio. A ako im ne smeta što rade isto, onda im u stvari nikad nije DPS smetao, smetalo im je nešto drugo. Svi znamo šta.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ljute se kad im se kaže da su dpsovci, pri čemu je biti dpsovac karakterna osobina, a ne samo opis tipičnog dpsovog podobnika.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Živio 30 godina dps-a tako da mogu dobro da uporedim šta rade ovi novi. Dpspc is dead! Long live dpspc!
Ima tu samo jedna maaalaaa začkoljica. Ovi koji sad toliko kritikuju vlast posle 2020te (sjećam se priče o svakom ministru ponaosobto je bilo fenomenalno
) nisu ni upola tolikl bili ažurni dok je DPS bio na vlasti. I onda tu nešto smrdi. Nešto se tu ne slaže.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Koji tačno?
Ista ta začkoljica važi i za većinu podržavalaca osvježivača. Ili je to, ili osvježivači rade sve bez mane.
I dps građani su gledali kako dps dobro radi...
Nema tu nikakvih začkoljica. To se zove apatija. Mahom su svi ljudi na ovom forumu rođeni i odrasli pod DPS-om. A onda je DPS napokon svrgnut od strane ljudi koji su obećavali da će da budu drugačiji. Pa su pokazali da nisu. I sad ih kao ne treba kritikovati. Ako ih kritikuješ to znači da si u stvari za DPS. Je li ti stvarno neshvatljivo da narod očekuje bolje od ljudi koji su obećali da će da budu bolji? Ne pravi se blesav da te zamolim. Jer ako vam je to logika, upucajte se u glavu. I šta sad imamo? Imamo ljude koji su nekad kao kritikovali DPS, a sad kad novi rade isto, sve je OK? Ponavljam, takvom pričom dokazujete da vam nije bio problem DPS. Problem vam je bio nešto sasvim drugo, nego ne smijete da kažete šta.
Nisam zaboravio da si ignorisao pitanje, pa da ga postavim opet: koje je to politike podjele kreirao DPS zbog kojih su nastale partije poput NSD-a i DNP-a koje rade na urušavanju ustavnopravnog uređenja Crne Gore kao nezavisne, sekularne države?
Last edited by VanjaTheMan; 03-07-24 at 21:25.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ja pricam istu pricu koju su oni pricali 20/30 godina - vlast je losa ali opozicija jos gora. Karma. Dragi bravo, da li sam ja anti eu element?![]()
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Pa to i velim, karakterni dpsovac.
Мујовић је нормалан лик и не бих га стављао у ову групу. ова из Андријевице је класични дпс кадар била и онда прелећела. Добричаним је сплачина класична
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nema potrebe da radim prozivku sad. Na tebe konkretno nisam mislio. Mogu reći da si u pravu za "osvježivače". Dobrim dijelom. Ali mislim da je dio tih ljudi očekivao mnogo bolje posle pada DPS-a, a dobili su samo mrvice i onda su pregoreli. I sad su ravnodušni. Što nije dobro za buduće izbore.
Dobro je da nisi zaboravio, ali ja ću nastaviti da te ignorišem.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks