Šta može biti razlog kad frižider počne slabije da hladi?
Može li biti kao kod starih kola, da treba dopuniti freona?
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Završio čo'ek sve, zvao i platio.
Šta može biti razlog kad frižider počne slabije da hladi?
Može li biti kao kod starih kola, da treba dopuniti freona?
Guma čini mi se nije loša. A termostat sam okrenuo na najjače...
Kolege kojeg bi preporucili proizvodjaca za ugradne vodkotlice ?
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
obidji trzne centre i vidi dje se koji kako drzi i eto ti preporuke
ako su prezivjeli 10 godina u deltu/bazar/city/gintas ima i tebi u kucu da rade za zivota![]()
Elektricar Niko, brz, efikasan, sve pohvale.
+382 67 005353
Iskocila mi je roletna na jednu stranu ,znate li ima li koji majstor da je vrati
dajte krštenog vodoinstalatera, profesionalnog, pedantnog. Nije bitno je li jeftin ili skup
067 485261
Srdja
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Zeljko Mesic..ima broj nedje po forumu, ali ako ti je muka trazit.. 069 492 501
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Pozdrav, preporuka za majstora / firmu za izgradnju sive faze kuće (od temelja do krova)?
Imate li nekog da preporucite treba da se omalterise kuca unutra
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Pozdrav svima. Imam problem (samo ljeti). Naime, nemam pritiska bukvalno ni da se okupam od neđe 16:00h do 01:00h otprilike, može li to kako da se riješi? Vodoinstalater ili neko drugi. Imaju isti problem pojedini ljudi iz ulaza, ali sam naišao na još dvoje komšija koji su iznad mene 2 sprata i oni su mi rekli da oni nemaju taj problem, nego sve normalno funkcioniše i da vazda imaju pritiska. Sad ja pitam ovđe kako je to moguće jer nema mi logike kad smo u isti ulaz, + su iznad mene. Ima li neko da zna kome bih trebao da se obratim za pomoć eventualno popravku i saniranju ovoga problema, baš je nezgodno kad ne može čo'ek da se okupa ljeti kad god oće.
Čudno,ako su ti iznad tebe na istu dovodnu vertikalu,kako oni imaju a ti ne.Imaš li dvije vertikale u stan i je li na obje isti problem?Oada mi na pamet da ti nije glavni ventil zaglavio na poluzatvoreni položaj ili se nešto zaglavilo u njega,ali bi tada imao problem uvjek.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ako imas posebni vodomjer, skini vodomjer pa vidji dolazi li dobar pritisak na njega, i provjeri ventile prije i poslije vodomjera.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Moze da imate dva voda po vertijali pa da ventil nije otvoren do kraja mada mislim ni tada ne bi bio problem. Meni ovo vise lici da mozda
Imate dva hidrohora pa da jedan ne radi kako treba.
Znam da u moju zgradu posle nestajanja struje komsije na vosocijim speatovima imaju problem dok se ne “resetuje” hidrofor.
Odgovorni i profesionalni moler?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks