Hvala kao da jesi...
Ima li kakva druga preporuka?
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Ja bih to otvorio, skinuo ovo staklo, metnuo drugo, silikonizirao i to je to.
Prema tome, šta da ti kažem?
Socivo je nestona ova zastita je nesto drugo. Ovo je obicna plastika.
VW Jetta 2011. Jutros kad sam palio auto imao sam problem da dam kontakt, kao da zakljucavanje volana nije odradilo svoje pa sam eto da kazem teze doveo kljuc u polozaj za paljenje. Sad nece da mi okrene da se ugasi auto...
Radi li Sef od 8 ili od 9?
Moze i preporuka za nekog drugog kljucara đe da odem...
Last edited by Ben Dover; 01-07-24 at 06:46.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
069 077 217 ranko-simka ,raskrsnica na turski put,preko puta pekare marosi ili sef
Imaš li još koliko goriva
Pa tako se to radi...
Keder oko zadnjeg desnog prozora pusta vodu. Koliko vidim ne dihtuje oko prozora bas najbolje pa pretpostavljam da mora postojati neki kanal koji odvodi vodu i koje je , opet pretpostavljam, zacepljen.
Sto mi je cinjet?
U ovom dijelu gdje je zaokruzeno moze se rukom odvojiti od sasije i tu sigurno uliva ali bi trebalo negdje i da odliva jer mi ne djeluje da je fabricki bas bilo zadihtovano...
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Last edited by CYBUG; 02-07-24 at 15:38.
Pitanje imam, kakva je stvar sa zakonom oko zatamnjivanja stakla na auto? Koliko smije, i da li uopšte treba to raditi za merak? I ako da, kod koga?
Zadnja možeš da tamniš 100%, prednja 0%
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Kad smo kod toga, u zadnje vrijeme gledam dosta auta sa kameleon sajbnom. Je li to neka seljacka fora?
Bas je ljaxe, a generalno ima tonu kola sa zatamnjenim staklima.
Samo to da izkaznjavaju mogli bi da plate ratu za ovaj novi lizing koji su uzeli.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ne stoji ono loše, ali su ga baš iseljačili jer je svi stavljaju
Pa stavljaju jer ne stoji lose...jel?
Za moj ukus je ok. Ali kažem svi je stavljaju, pa je postalo seljački.
molim za par savjeta cijenjene kolege, u vezi audija a3 2018. 1.6 tdi 115ks dsg 7 brzina. Vozio sam dosta puta automatik ali prvi put da ga uzmem za sebe, menjac radi perfektno pa bih volio da ostane tako sto je duze moguce. ima li nacin da ga ja sam sacuvam? Kao npr, da ga ne stiskam dok je hladan (koliko mu treba da se zagrije?), ili da ne saltam ja sam cesto, cesta voznja u S smeta li? koliko ja znam na ovaj menjac na 1.6 sa 7 brzina se ne mijenja ulje?
Takodje me zanima da li vrijedi u taj auto sipati onaj avio dizel ili nema nikakve veze koji god dizel da sipam? Trebam li sto oko DPF filtera da radim - da vozim na 3k obrtaja da uradi regenariciju ili slicno?
Hvala puno! vjerujem da ce odgovori od iskusnih forumasa valjati i ostalim kolegama
Hladnog ne treba stiskat auto, zbog motora, zbog mjenjaca. Ulje se mijenja, svakih 50-60000.
Voznja u S ne smeta, rucno saltanje ne smeta. Avio dizel je porez na budale.
Hvala Takumi/Fabia! znaci pogresno mi je neko rekao da se u ovaj ne mijenja ulje, vec samo u onaj sa 6 brzina sto ide u 2.0. Dje u CG da mijenjam to ulje? cini mi se da se pricalo ovuda da rijetko ko to radi da valja.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks