Znaci li ovo kraj ili ima neke nade?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kendirck 4/17. Sve masi.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Znaci li ovo kraj ili ima neke nade?
A sto se ljudi palite,..igramo bez pola reprezentacije,..
ovo je cisto rekreativni turnir,....
nemamo nažalost šanse protiv Letonije
Ne igraju Dubljevic, Ivanovic, Nemanja Radovic, a ni Suad Šehović![]()
Ubi ih Kaboklo.
Niko da spomene da Huertas sa 41 godinu ovako igra.. svaka cast.
Gleda li ko ovu tugu?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
на шта је спала кошарка у ЦГ. три аматера из Боканове филијале, два пропала кошаркаша из Будућности. Радончић који је вазда уфурана канта био и селектор који је ту ђе је само је јер зет добри. жа' ми је Вучевића, са великом групђ неиграча игра
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kako dobra košarka - neizvjesno...
Na jade nekako dobismo.
Bogami dasmo kompletni imali bi velike sanse da odemo na OI. Ovdje svako moze dobiti svakoga. Ocigledno je da nam fali igraca jer uglavnom imamo problema pred kraj kada fali snage i kad klupa treba da pripomogne.
Evo i Filipini dobili Latviju.
Sent from my SM-A356B using Tapatalk
Ljudi, selektora sam prvi kritikovao ali sta on radi sa ovim timom je za anale
Pa samo procitajte taj spisak, ta ekipa ne bi mornar iz doba needama mogla pobijedit
Aleksa ilic ljudi? Slavkovic???
Da ne idem dalje za ove koje nikad nisam ni cuo
Bukvalno, nemoguć roster pa da su igrali zajedno ne znam koliko a ne se sastanu ovamo na buljuk po zadatku.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ja danas kad sam ih gledao prvi put da vise od pola tima da nisam znao ko su ljudi... jedva se sjetih nekih. Uopste ne igraju lose, prave visak, vidi se da su radili i akcije su im uigrane jedino sto fali talenta i sto ih sut ne sluzi. Samo su u jednom napadu promasili 4 otvorena suta za tri poena.
Boljih nema trenutno. Dubljevic, Ivanovic, Todorovic i Mihailovic su povrijedjeni, Radovic trazio slobodno ljeto. Ona 2 klinca idu u Ameriku na neke kampove.
Dobro im je Bosko rekao, ne znamo ni za koga od njih da je ostao tamo ikad, ali dobro. Ne zele da igraju za reprezentaciju i to je to. Imaju preca posla..
I ovo sa Radovicem: ok, bio je svako ljeto tu, tacno, ali kako nema motiv da igra kvalifikacije za olimpijske igre, ko zna kad ce repka ponovo imati sansu, iako je Letonija jasni favorit turnira.
Inace, ne znam da li su namjestali poraz sa Filipinima juce, ali ako oni danas budu drugi u grupi, ja ocekujem da Brazil pusti Kamerun preko 7 razlike, da bi izbjegli Letoniju u polufinalu. Pretpostavljam da ce Aco Petrovic htjeti da igra prije sa Letoncima finale nego polufinale, iako bi onda u polufinalu igrali protiv Filipina koji ce vjerovatno danas dobiti Gruziju kojoj treba 19 raz da dobije da bi prosla dalje, Dzikic ih vodi. Teska prica.
Pa dobri su iz razloga sto pokazuju zelju i trud a iz igre se vidi sa su bili posveceni na treninzima i da zalaganja ne fali. Za talenat i sut se ni oni ne pitaju vec je stvar srece, trenutka i sta ti je priroda dala rodjenjem. Ono sto je do njih oni su dali.
Inace vjerovatno ni Vucevic se ne bi odazvao da je znao u kojem cemo sastavu igrati nego je vidio sansu da ode na Olimpijadu a ovo je malo reci da smo desetkovani. Svaka cast momcima na ono sta su pruzili do sada.
Која је сад математика да бисмо ми играли у суботу? Побједа Бразила и пролазимо, али ако Камерун добије и сви смо по једну побједу и пораз?
Nece Kamerun dobiti Brazil. Mi igramo sa Latvijom a Brazil sa Filipinama. Realno sa ovim sastavom nemamo sanse. Mozemo se drzati donekle prvo poluvrijeme a poslije ce doci so izrazaja njihova duza klupa.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks