Ovo je smuk, nije otrovan. OTrovnice kod nas su poskok i sarka, dosta su kraci i oblik glave je drugaciji. Ali i ovu je gadno vidjet.
Razumije li se neko u zmije, koja je ovo vrsta?
https://streamable.com/38l9xk
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Ovo je smuk, nije otrovan. OTrovnice kod nas su poskok i sarka, dosta su kraci i oblik glave je drugaciji. Ali i ovu je gadno vidjet.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A vala je grdna da je prosto.
Meni je imanje puno smukova i glavora. Bojim se zmija, pa sam u stsrtu djipo ko sretan, ali toliko se srecemo da smo vise navikli jedni na druge
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Sve je stvar ukusa, meni je prelijepmada lako je meni kad ij volim
Kolege kojeg bi preporucili proizvodjaca za ugradne vodkotlice ?
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Ako budes gledao Grohe obrati paznju da ti Grohe i Hans Grohe nisu bas ista stvarovi drugi su skuplji i kvalktetniji.
Meni je ovo ovako bilo receno davno nedje kad sam vagao sta uzeti.
Ako ko jos zna neka potvrdi ovo
Sto se geberita tice, obicni vodokotlici su top, jer ih imam za izdavanje, nikad se to pokvarilo nije, a deru se odje kod mene dobro.
Sto se tice ovog tvog ugradnog, imamo Geberit ugradni 2-3 god, frke bez.
Drug, koji je vrhunski vodoinstalater, veli da je iz njegovog iskustva Geberit top izbor.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Dje se nalazi tema o Posti? Nema sanse da mogu da nadjem, pretraga je mnogo korisna.
Ok, treba poslati koji papir A4 do Njemacke. Tezina oko 300g, na sajtu poste ima cjenovnik za zonu 2 sa tezinom od 251 do 500g da je to nekih 8-9 eura ili 10-11 eura za preporucenu. Rok je 7 radnih dana.
Oce li to stici da valja? Ima li druge opcije da nije 100 eura?
ako pitas za postu cg, meni je papir putovao mjesec dana, srecom imas tracking broj preko kojeg vidis samo putovanje po pg
nothing comes from violence and nothing ever could
pa ne bih da mi se papiri vrte po pg.
Nevjerovatno je kako đeca iz finih porodica, skromnih, radnih, poštenih, postanu snobovi odvratni... To se gledat' ne može. Pih!
Kako to? Mislim, jasno mi je. Ovo je hipotetičko pitanje.
I još jedno... Zašto su advokati najgora fela?
Last edited by aLaPaCha; 02-07-24 at 09:48.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ne nego su tražili ove što imaju. Ovdje posebno mislim na zensku djecu. Užas!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
UPS 29 eur (pismo do 500g) rok 2 ili 3 radna dana.
FedEX 55 eur - rok 7 radnih.
DHL 110 eur - 5 radnih.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks