Originally Posted by
mexiko
Pretpostavljam da znas da se takvi projekti ne rade na par godina, ni na pet ni na deset ni na dvadeset. Nije ni prica o Kosovu pocela prije par godina, nego prije nego si si se ti rodio, a i ja...a ja sam 50 preskocio...
I ne ide ljuckovina od vojvode svake dva dana u BG bez neke. Sigurno je dobro goozicu naplatio, posto obraza nema.
Naravno, ali u gore recenom sam mislio prije svega na period od 2020. kada su iz petnih zila DPS i SDP gurali tu pricu. Manda je, zajedno sa drugarima, tipican tip poltrona koji ce i guzicu dati za najvise para, nesto sto je karakteristika mnogih i van politike, smao je Manda kao hemoroid - vise eksponiran u odnose na one sto su duboko u supku.

Originally Posted by
VanjaTheMan
Zašto misliš da je Srbiji, tj. Vučiću cilj da uđe u EU? Jer je tako rekao? Vučić nikad neće uvesti Srbiju u EU i on je toga itekako svjestan.
Nije Vucic Srbija. To sto je trenutno zajahao vlast ne znaci da je narod Srbije protiv EU, cak i pod njim veci dio pametnog naroda je za EU.
Svi pretpostavljamo zasto je radikal jos uvijek tu dje je, to sto je naucio da pliva kao onomad Milo, ne znaci da ima neogranicen rok trajanja.

Originally Posted by
VanjaTheMan
Kako? Slušaš li ih ti kad pričaju? Najavljuju izmjene Zakona o crnogorskom državljanstvu. To bi im omogućilo da dovedu svoje birače u Crnu Goru i da osvoje vlast. Nakon toga slijedi postepeno uzimanje vlasti ala Vučić u Srbiji, a nakon toga referendum o izlasku iz NATO-a.
Uzimanje vlasti od strane koga i na koji nacin? Kupovinom medija, ucjenjivanjem sa uhljebljivanjem, zmurenjem na sitni i krupni kriminal?
I da spomenemo i tu ŠBKBB situaicju, da uzmemo za pretpostavku da bude referendum o izlasku iz NATO clanstva, zbog ovog sa Ukrajinom, ti mislis da bi vecina zeljela da izadje iz clanstva?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Bookmarks