Max je pokazao da je najveće gowno na gridu.
Što se tiče 5 sec sljedovale su i Maxu jer nije vratio poziciju u prethodnoj situaciji.
Mercedes Benz![]()
Max je pokazao da je najveće gowno na gridu.
Što se tiče 5 sec sljedovale su i Maxu jer nije vratio poziciju u prethodnoj situaciji.
Last edited by kimmi; 30-06-24 at 15:36.
Zasto 5 sekundi i zasto da vrati poziciju ako ga je ovaj izgurao napolje?
Pa realno danas je zasluzio 5 sekundi za unsafe release, a onda ga je Bog kazio u pitu, ode 5 sekundi kao da ih nije bilo.
Ovo trkanke sa Nandom nema nikakve veze sa mozgom.
Duel izmedju Hulka i Pereza objasnjava da je RBR trenutno treci bolid ali ovo sto radi Max je nesto nevjerovatno.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ja mislim da Noris ni ne vozi trku da bi bio vozac dana... smor zesci...
Jeste Max krvi za ovo nema sto, al milo mi je sto ga je izbacio jer mi je bas postao antipatican Noris, pogotovo sa kukanjem na radio za sve i svasta..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Max je holandjanin, on i Noris su bili najbolji dok noris nije bio konkurencija
Max smece ali i ubjedljivo najbolji vozac od kad znam za sebe (i dalje kazem alonso ali..)
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Je li Max negdje rekao za Luisa da je "sore loser" i to bas na ovoj stazi 2019?
Reklo bi se da Lewis nije sam.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Tragedija je sto je McLaren mnogo brzi od RBR-a ali nazalost nemaju vozaca. Lando je premekan vozac, kamilica.
Max sa druge strane pokazuje da nema sa njim cile mile, i sad ce svi vozaci paziti jos vise u duelima sa njim.
Ono juce mu nije trebalo, mislim na moving-under-braking, mogao je pustiti Landa i onda cekat kaznu od 5 sekundi i eto ti ga pobjeda.
Last edited by TAKUMI; 01-07-24 at 11:37.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Jos je one godine kao test vozac bio mnogo bolji od Chekereza za tih 8 trka. Ako me sjecanje sluzi imao je 2 podijuma.
Last edited by TAKUMI; 01-07-24 at 21:00.
Ima li ko link
Što je ovo ljudi moji.
Odakle ovo sad?
63
44
Fabia na aparate
Nisam. Zbog cega bih bio? Dobre kvale. Max sa trecim a uz to pokvarenim bolidom cetvrti.
Ima li ko linnk za gledanje
Ovi Mclarenovci su postali gori od Ferrarija po pitanju strategija
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ideeeemoooo
LH 44![]()
Zao mi Piastrija kako si zajebali, da su dupli pit odradili bio bi drugi Piastri, ako ne i prvi. Norris je uzimajuci S umjesto M sam sebe zeznuo.
Zao mi mclaren.
Sent from my SM-F946B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Koja trka sve ti jbm. Ne moze bolja biti. Kisna trka, voznja na slikovima po kisi a bez SC-a.
RBR bolid se raspada. Ne znam zasto ne rade apdejti. McLaren mora nogirat ove vozace. Imaju daleko najbrzi bolid a pozicije 3-4.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks