Црногорце је одржало црногорско срце.
Овакву гимнастику, као што гледамо на политичкој сцени ЦГ већ неколико година, нијесмо гледали ни у времена Олге Корбут и Нађе Команечи.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Дубровник је сумрак и јуначке и чојске Црне Горе.
Наше највеће морално посрнуће, што смо заслужено платили међународним санкцијама и пропашћу наше привреде.
Неки су наши суграђани са посебним потребама, који су у томе учествовали, изродили следећу генерацију болесних, који понављају оно што су их научили у кући.Што можемо видјети и овдје.
Али данас има далеко више оних за које је то срамота, него тих наших посебних суграђана.
Времена се мијењају, може војвода доћи мало на власт па панут, али фукара увјек остаје фукара.
Last edited by BAR; 29-06-24 at 16:06.
Dobro bilo je sto je bilo. Platili smo to. Mogu li ja sad da nastavim da zivim? Iskreno nisam bio ni rodjen kad se to desavalo, sto se trazi od mene sad? Moze li to da me ne zanima? Moze li bit da ja nemam grizu savjesti prema Hrvatima? A ovo ko se stidi a ko ne, zna se sve koliki je odziv bio u samo Cetinje u koje se kunete a druge gradove da ne spominjem... Zato kazem da ste ostarali malo i da mladje generacije to ne interesuje ili jednostavno nisu u toj prici, ali slobodno nastavite ja odoh da slusam dzaju na rtcg.![]()
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
DF treba da postavi bilborde po cijeloj Crnoj Gori: "Hrvati nijesu genocidan narod".
Sent from my NOH-NX9 using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A ona posle nije bila diktatorska, već demokratska valjda...
Malo li je 10 godina?
Ostao bi Dubrovnik u Crnoj Gori, da nije bilo agresivnih velikohrvatskih aspiracija, kojima se moralo povladjivati. Htjeli su oni i Boku i Kotor tad, ali bilo bi previše...
Zato je jedan od uslova koje je projektovao HAZU, da Crna Gora prestane svojatati to hrvatsko nasljedje. Inače blokada, bajo moj...
Slucajno juce prebacit na parlamentarni 5 minuta.
Neke lekcije iz istorije iz redova DPSa, pa onda Dobricanin, pa Dritan, pa neko is PESa, pa Mandic sa jos jednom istorijskom lekcijom.
N E R V N O.
Nadam se da ljudi ne gledaju ovaj otrov.
Samo je falila Jovana Jeremic i Rakovic.
Treba za nekoliko mjeseci da se sprovede najveca fiskalna reforma u zadnjih 100 godina, a mi seeeremo o istoriji.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Last edited by Mojsije; 29-06-24 at 16:38.
с обзиром да су грађани ове државе бомбардовали Дубровник, пљачкали и убијали народ, не знам баш какво мишљење о нама да имају. наравно, то се могло избјећи, ал тим сплачинама који су учествовали у злочинима дражи били ови твоји попут слоба и дпса но некакав нормални пут ове земље
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Демократскија и слободнија од ове шестојануарско окупаторске свакако.И далеко мање централизована.
Дубровник никад није био у Црној Гори.
Црна Гора и Зетска Бановина нису исти појмови, па не видим како би могао нам Дубровник остати.
Зетска Бановина је као и италијански протекторат под именом Црна Гора, окупаторска творевина.
Што се тиче досадашњих блокада, погледај што су Бугари и Грци урадили Макаедонији, која је већ требала да је у ЕУ барем 10 година, а нису ниђе мрднули.
Хрватска то нама није урадила, и наш пријем у ЕУ до сад није био условљен политичким питањима, односно све је зависло од нас.
Хрватска је чак помагала, и то значајно.
Last edited by BAR; 29-06-24 at 16:41.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks