Molba za novinare koji ovo eventualno pročitaju.
Napravite ispred Skupštine anketu i pitajte poslanike u kojoj zemlji se nalazi Dahau a u kojoj zemlji je Mauthauzen.
Imam osjećaj da 80% neće tačno odgovoriti na oba pitanja.
Није сусједима свеједно...
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Molba za novinare koji ovo eventualno pročitaju.
Napravite ispred Skupštine anketu i pitajte poslanike u kojoj zemlji se nalazi Dahau a u kojoj zemlji je Mauthauzen.
Imam osjećaj da 80% neće tačno odgovoriti na oba pitanja.
Last edited by high; 28-06-24 at 21:12.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Ljepote ove.. Mi i ne zaslužujemo ništa dobro dok nam kroje politiku po fazonu komšiji dumre krava..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Gluposti hrvati ako se pobune zbog rezolucije samo ce dokazati da u Hrvatskoj i dalje postoji doza fasizma i zbig toga lako ce dobiti po usima od većih sila....
Ista njemacka aj da vidim toga tamo da negira da kaze da nije hitler i ss truupe zloce....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Rezolucija o zlocinima u Dubrovniku + Prevlaka. Brod Jadran gratis. Jesam li sto zaboravio na bucket listu Hrvata?
Dobro nam ide ovaj diplomatski sah. Bice da su od Vucica ucili sahovske poteze.
Last edited by hercules; 28-06-24 at 21:17.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ојропа никад.
Прије триес година, имали смо добру прилику да мјесто у српски свет закорачимо у европски свијет.
Одабрали смо ово прво, и видимо резултате.
И таман кад смо испливали из канте гована, и Европа била на дохват руке, наши суграђани са посебним потребама су нас повукли назад.
Али нису криви наши суграђани са посебним потребама, него ми који смо на то пристали, а нисмо морали.
И предсједница наша драга, која се сад прави наивна, а кумовала је овој власти, има своју одговорност.
И Демократе, никад ништа ружно о њима рекао нисам, сад им се посерем у кравате.
Last edited by BAR; 28-06-24 at 21:18.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Sačekaće da vide reakciju javnosti pa će onda da odluče oće li da poližu hovno sa kravata. Plus Bogdanović sa nekim prigodnim retardiranim usklikom.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Eeee, ali su nalijepili ćirilicu na policijska kola tako da su nivelisali obećanje o uskraćivanju podrške vladi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
И то ће мало бит.
Дваес година смо их убијеђивали да нисмо они исти дивљаци и оркови што пишају и серу по Дубровнику и они су нам повјеровали, и подржавали нас.
Сад иде посао из почетка.А буди сигуран да нас неће пуштити тамо док год се ишта београдско буде питало у ЦГ, од политике до попова.
И нек остане записано да нас као и прије тријес година није нико са стране зајебао, него ми сами.
Last edited by BAR; 28-06-24 at 21:27.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Zar ne rece Dajko juce kakvi NATO kakvi EU. Ka istoku braco moja. Dajko je naucen da izgovara ono sto Dalaj Manda misli a ne smije da kaze, i sto odozgor se naredjuje.
Last edited by avet; 28-06-24 at 21:30.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sto bi sa orocenom podrskom demokrata nakon dobijenog ibara?
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Odustalo se od toga da se vi ne bi vratili![]()
Umoran sam od svega sto znam
Spajke je toliko glup ili umisljen da ne vidi da ga Manda i ekipa vucu na ono sto oni i Usnija zele, ovca naivna, ali i Crnu Goru na usput zakopava, jer nije bitna rezolucija bitno je ono sto poslije dolazi a to je da je Hrvatska u EU i da nas moze zakopavati radi ovoga barem tri cetiri godine ali glavno je 1000 eura plate obecanje to je lokalcima bitno.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ovako, evo biranim riječima ću, da ne bi ikoga uvrjedio:
1. Po*erem se na Mila Đukanovića i kompaniju koji su mi ujebali mladost izabravši put u sankcija i izolaciju od zapadnog svjeta.
2. Po*erem se na Andriju Mandića i kompaniju koji sve čine da moje djete ima steći samo ako ode iz ove zemlje koja opet bira put izolacije.
I jedna starocrnogorska: ,,dabogda se nikada ne najeli”
Ovo je minimum koji imam reći, a da ostanem sam pristojan.
Ne znam što su se Hrvati uzjogunili kad se nidje ne pominju u rezoluciji.
jedina dva normalna čoeka koji izgleda drže do sebe sa ove liste es su Laković i Janović jer su oni bili protiv. al dobro tako je to kad zemljom prvo vlada dps pa onda eo 4 godine sns sa svojim filijalama urašima i dfom. pleme nije zaslužilo bolje od ovoga. i treba sve loše da mu se dešava. bitno da smo bolji od Bugarske i Rumunijeza dvesta godina nećemo bit ka oni
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ajde ljudi, najvažnije je da su DPS i DF ispod 50% i da ta dva kancera nisu vlast.
DF je uštopovan.
PES je ekonomska priča.
Članoco trusta mozgova što su ovo pisali slabo obilaze forum u zadnje vrijeme.
E da. Moja omiljena.
Mora 20% stranački, ostalo sve struka i meritokratija.
Ima samo još jedna ljepša.
Strpimo se malo da DF izduši, pošto ih ke DPS proganjao.
Tko leti, vrijedi...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks