Nabij ti njoj zdravu hranu...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ciklotron, veli...Opstani, majčin sine...
Viđi,viđi eo me na Porto u najjači lokal sa tim tim i tim.E'o i dokaz pa na FB,insta Pljas!
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ne znam da li je do mene ali kako sam stariji sve mi je ljepse kad sam van CG. Ima plavljeg neba izgledatek sam krenuo a vec gledam dje utec u septembar
Mada je mozda i do naaaroda
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne samo nebo nego je i tudje more plavije.
Sanjam o ovome neko vrijeme naročito sad kad će od bivšeg odmarališta da napravite luksuzni hotel da ugrabim zadnji voz.
Vele ovi stranci kamperi da je priroda najjača u Dalmaciju a da zna đe će vojni vrh YU da odmara.
Prepozno si.
https://forum.cdm.me/showthread.php?...98#post5956198
Ovu rečenicu gugl algoritam jedino prepoznaje na ovi forum i ovi post.
Uđi u market ljeti majčin sine po CG primorju onim lokalcima ordenje treba dat.
Algoritam mi je, veli, u glavu, pa mi Glovo radi ka google...
Onaj Amer MrBeast je zaradija preko milion eura što je napravio emisiju I Survived 7 Day An Abandoned City ne bi ni pogledala njegov bulšit kanal da nije bija u Kupare.Ima preko 5,6 miliona pregleda a mrčeni Ciklotron izvađen iz arhive ako nakupi i preko hiljadu top.Njemu je algoritam top!
Viđela bi ga devedesetih kako bi tu survajvira.Ah ti,Ameri.
Last edited by Bluemoon; 28-06-24 at 19:35.
Zumbuj!!!
Ja sam prije pogledao par videa i coek je doktor za youtube, on je fokusiran na YT pola zivota i van toga stvarno nista ne zna, sto god da ga pitas, on je van toga, al za yt sam je iskrojio svoju sudbinu algoritmaiskreno svaka mu cast, ok je lik sto sam gledao van YT, s obzirom na toliko para i slave lako moze bit kreten, al je momak na mjestu.
Sto bi radio u prvi svjetski rat, nEsam kompetentan.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Ma okey ja sam tražila vezano za Kupare i kampovanje uleće mi u roku odma sa toliko moćnim algoritmom.Postavih na temi Titove Jugoslavije.Lik nije bio ni punoljetan kad je zgrta keš ka tjuber koliko shvatih.Zaebant u suštini.Malo me da priznam rastužilo kad se on tako zaebava u ruševine bombardovanih Kupara ali njemu je to uostalom nebitno.Više cijenim Urbexe on je prosto zaebant.
Nemam ništa protiv njega da se razumijemo više mi je prijao onaj par čiji video postavih ali su oni obični kamperi on je ka ono što bi se reklo popularan iz drugog razloga.Mislim ovog što si ti naveo.
A što se tiče ovoga o ratu to je bio sarkazam na naslov I survived 7 day in Kupare,ništa drugo.
Last edited by Bluemoon; 28-06-24 at 19:59.
Na miru i u miru je sve blaženo.
Ništa NHM ti ne preostaje no ka MrBeast snimiš emisiju na tjub u napušteni Dom JNA u Nikšić i izvodiš neke kerefeke ka on ima milione da zaradiš stavi naslov kako sam preživija 7 dana.
Ja ću ti dopremati što gođ naručiš na kvarno.
Last edited by Bluemoon; 28-06-24 at 20:22.
Mojih i MrBeastovih pratilaca 300 miliona.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Last edited by Bluemoon; 28-06-24 at 20:33.
Zver? Krvav ti lebac...
A ne,NHM bi ima kanal na morzeovu Jazbuku ka u potpis.
Čuš MrBeast.
Znači još jedan kojem su se, meni mislim jesu sprdali stranci kako pjevam summer wine vele you sing like Russian.
Ono,naglašavanje slova R je tako sweet.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks