100 auta im treba samo za PG i primorje.
Nadam se da ce policija biti aktivnija i da ce konacno poceti da kaznjava nesavjesne jer ne mili se palit auto.
100 auta im treba samo za PG i primorje.
Nadam se da ce policija biti aktivnija i da ce konacno poceti da kaznjava nesavjesne jer ne mili se palit auto.
Prema tome, šta da ti kažem?
Nema ti tu nista, evo i opela imaju pa nista ne rade.
Sent from my iPad using Tapatalk
Neko se tu ogradio dobro.
Trenutno imaju vise komandira no policajaca, a komandir ne moze da prasinari i ustavlja auta, tako da nista...
sa ~150 auta se spustaju na 75 i kaze car da su USTEDJELI
inace, 3 godine padaju tenderi i na kraju na neposrednu pogodbu dobije firma koja do sad nije bila ni na jedan tender prvoplasirana... ajdeee
po tome sto su iz tendera izasli reno/dacia/nissan/kia/vw... je ocigledno da su oni ukapirali da je namjestaljka i da se ne treba truditi i bacati pare i resusrse
u kl je u smjenu, vele, 2 policajca i 3 komandira - mozes mislit kako ga rade dobro
a do kraja godine jos 500+ imaju njih koji imaju zasluzenu penziju
Kad dodje do prinudne naplate kazne ,da li to ide direktno preko drzave ,pa se samo naplati kazna koja nije placena ili idu i dodatni troskovi izvrsitelja?
Sve u paketu...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Koliko bude izvrsitelj?
Da bude milije Srbima kad im budu pisali prijave...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jesu li ovo karavani? Zato sto su jeftiniji ili je bilo viska?
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Vjerovatno su 2023. i masu komada.
nisu karavan nego je takvo auto, nesto izmedju hecbeka i manjeg karavana.
smeta mi cirilica, jeba majku. Ako me nedje budu zaustavljali necu im stajati pa cu kod sudije reci da sam mislio da su policija Srbije i da nemaju nadleznosti. Ne znam to pismo, **** ga.
i sasvim slucajno je skoda dobila ja mislim 0 tendera u zadnje 3 godine (a bilo ih je dosta na tu temu)... i sad kad se dodje do neposredne pogodbe magicno skoda scala novi auto policje...
ovo vristi namjestaljka ako je ikad ijedan tender u drzavu namjesten (a jesu mnogi)
jos ministar koji kaze - ustedjeli smo 630.000 u nabavci... imali ~140 auta, kupili sad 75 i veli ustedjeliali neko pominje da je auto cacak donirao neka kola
imam utisak da ce osmanagic, ako odluci da se tuzi, da nam oguli kozu s ledja zbog svega toga (i sto npr auta ne odgovarajuonim sto je trazeno zahtjevom za nabavku itd ali su ipak dobili)
Taj ministar (po običaju) priča gluposti. Evo ukratko:
- na tenderu su se javile dvije firme, Osmanagić (Opel) je bio skuplji za 121.850 € (što je razumljivo jer je Astra viša klasa naspram Scale), te im je 10 dana više trebalo za isporuku.
- obije ponude su odbijene i tender je poništen (nije ni čudo kada su nestručna lica pisala tender i unisila karakteristike vozila pritom nemajući blage veze šta pišu/prepisuju, hint: rotacijsko svjetlo.
- sa Auto Čačkom je dogovorena direktna pogodba, a da sve ,,miriše” na sumnjiv posao govori nekoliko stavki: nigdje u tenderu nije traženo da policijska auta imaju natpis na latinici i čirilici, ali se ,,ekspresno” pojavljuju poslije ,,direktne pogodbe”; tehničke karakteristike koje su zbog nepravilno napisanog tendera bile tačka sporenja sada su proglašena ,,manjim nesporazumim”; @LuTheDuck je predvidio da kupi suncobran za 80 €, ali ga je našao za 60 € i tako je uštedio 20 €, (glupi rezon?), tako je ušteđeno i 630.000 €, što znači da su uzeli Opele uštedeli bi 510.000 €
Sent from my iPhone using Tapatalk
A cini mi se da Osmanagicima nije krivi dio nimalo od autoremonta pa na dalje....
Iskreno za policiju preko Caddy iz rokspeda nista vise ni brze ne treba ....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Možda zbog famoznog snimka Bečića i Bogdanovića? Samo kažem...
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks