Javljam ti kasnije, kupljen je prošle godine.
Znam,TP Vision. Paneli su od LG-ja. Vise me zanima kvalitet slike.
@montenegrina, znas li mozda koji je model?
Sent from my S23+ using Tapatalk
racunaj treca ako ne i cetvrta klasa panela ide njima,ima prica da ih ima i sa BOE panelima (ponajbolji kineski oem) ali ja nisam svojim ocima vidio.ako nije nesto vau ponuda ja bi se drzao LGja.
Pozzz svima....
Da vam ispričam moje iskustvo sa prodavnicom tehnike Tehnoplus...
Tražim neki jeftini TV za stan u kojem stanujem i u dogovoru sa stanodavcem odlučim da kupim neki tv 32 inča... kao prethodni kome su " otisle" led diode po dr put.
Listam ja po sajtu Tehnoplus-a gdje vidim da je u ponudi TV lobod 32 inča (tobože Smart) cijena na popustu 25% sa 120 na 90€. I logično ja dodam u korpu.. ispunim sve traženo i dobijem povratni mail da je narudžba uredno obavljena..sa sve cijenom i popustom od 30€.
Jutros zovem njihovu podršku da pitam kad će biti TV isporučen kaže žena u roku 72h najdalje ponedeljak i potvrdi da je cijena 90€ i da taj artikal imaju samo u Baru trenutno.
Ja kažem ok..
Poslije nešto razmišljam i kažem što ne bih ja otišao direktno do Bara da preuzmem isti jer ponedeljak je daleko.. proći će mi prvenstvo.
A u međuvremenu posjetim ponovo njihov sajt gdje su likovi podigli cijenu na 125€ ...
Zovem ja poslovnicu u Baru da pitam mogu li ja direktno preuzeti isti kažu naravno.. opet pitam za cijenu kažu 125€ pa rekoh na sajtu je bila cijena 90 ..a oni kao bila je greška kao....
Samo sam spustio slušalicu...
Šta da radim dalje..ima li neko neki savjet..da im zovem inspekciju ili šta?!![]()
Naravno, imaš mail sa narudžbenicom od 90 EUR, samo im je proslijedi uz napomenu da se ne ciganišu da ne bi zvao inspekciju.
Mailom obavezno, samo pitaj kad će biti isporučen i okači potvrdu narudžbine. Ako krenu šta da vrdaju, mislim da će dovoljan biti odgovor da u tom slučaju ćeš morati da se obratiš agenciji za zaštitiu potrošača (poslije čega će vjerovatno u rekordnom roku da ga isporuče).
Mada ako su ti rekli da je rok isporuke 72h, prvo sačekaj da istekne, da se ne natežeš bez potrebe.
Last edited by MeDo_JE; 27-06-24 at 13:59.
#fakenews
Hvala [mention]BiTrAtE [/mention] i [mention]MeDo_JE [/mention] , tako nešto sam i mislio da uradim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni se desilo u Mamut da hoću da uzmem 3-4 stvari (ukupna vrijednost oko 100e), i pitam ih možete li mi obračunati popust od 5% koji važi za online porudžbe, kažu ne može. Nije mi jasna logika da ne mogu uzeti iz radnje, a online imaju trošak isporuke iz centralnog magacina iz Bd do Nk.
Poenta, u radnjama često nemaju nikakvog dodira sa online porudžbama, tako da nije isključeno da gospođa iz radnje iz Bara nema pojma o online popustu.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Poslao sam im mail.. vidjecemo šta će odgovoriti ...
Odgovorili su već... cijenu nijesu pominjali..ako ne bude prilikom isporuke..platiti 125 umjesto 90
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
Last edited by Tvholic; 27-06-24 at 16:26.
Ne bih LG,jer je brutalan sa black crush-om. Gube se detalji u mracnim scenama,sto nije slucaj kod svih OLED proizvodjaca. Takodje,koliko god je webOS dobar,nemas opciju youtube-a bez reklama. Na Android/GoogleTV,samo ubacis SmartTube,i poci es od reklama na youtube.
Moze li savjet, koji izmedju ova dva televizora da izaberem
https://tehnoplus.me/artikli/tv-qled...-pro-4k-smart/
https://tehnoplus.me/artikli/tv-led-...smart-android/
Ja bih isao na Panasonic,cisto zbog Androida,jer mi je Vidaa UI nesto bzvz...
Evo ti uporedno pa vidi. Slika ce ti vjerovatno biti bolja na HiSense,ali ne mora da znaci. Proctaj review-e,i opet,zavisi za sta ce ti koristiti...
https://www.displayspecifications.co...son/f8392bd0c7
Last edited by Kradem_Shahte; 01-07-24 at 20:37.
Imaj na umu da je android 11 na njemu...
Satelitski resiveri/oprema
Hvala vam puno, na njemu se nece igrati igrice, nece se gledati iz uglova, koristice se za Netflix, EON box....
pa imaš podešavanja za nivo crne,e ako hoćeš da sa presetima baš te pogode niko ti ne može dati preporuku jer niko nema tvoj ukus,količinu ambijentalne svjetlosti itd...moraćeš sam pješke da obiđeš i vidiš sve.rtings mislim da testira presete kod rivjuova pa bi možda mogao da zaključiš šta okvirno te čeka,ali mislim da to pola sata štelovanja nije neki izdatak vremena.
što se tiče smarta tu ne mogu da ti pomognem,isključivo samo panel gledam eventualno kakav je sa skaliranjem ali to već godinama nije problem,naročito ne u toj klasi televizora.
Nastavlja se saga sa ovim"uglednim" marketom tehnike Tehnoplus...
Još nisu isporučili TV naručen prošle srijede...
Jutros im pisao ponovo...evo odgovora...
Nmg da postujem preko tapatalka, traži mi da se pretplatim
Okači na imgbb.com pa kopiraj link ođe.
Sent using Tapatalk
#fakenews
https://ibb.co/cbRyBHv
Koji bezobrazluk....
A evo im moj odgovor na to...
https://ibb.co/6452XXK
Nisam mogao da je uploadujem preko tapatalka već preko safari-a...
U pitanju je odgovor Tehnoplus-a na moj prethodni mail gore..
Zašto mi odjednom traži da se pretplatim na tapatalk...samo mi još to treba��
Last edited by Tvholic; 03-07-24 at 18:37.
Meni se cini da te ceraju da ti to otkazes jer si ga uzeo na akciju koju su makli, koliko shvatih?
Zovi ti njima inspekciju, izjebi ih tamo, a TV bih odbio kad bi ga donijeli, a gledaj EP u kafanu.budi kreativan kad si vec pravnik i malo im zagorcaj zivot, usta ih *****
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks