Mislio sam da gledam Čehe i Turke, ali izbor komentatora me gurnuo na Gruziju. Dadoše ga nakon poklona, pobjeda ih vodi dalje ovako ili onako. Ronaldo je presmiješan, cijeli tim je promijenjen ali on mora da igra.
E ovo treba napravit, 2 žuta za 20 minuta. Mjesto da se čuva posle prvog žutog on šlajfuje svaki duel.
Ne dadose Ronaldu penal samo zato sto je Srbin.
Sent from my SM-A356B using Tapatalk
Kako je borbena ova Gruzija, nevjerovatno
https://x.com/Yokhin/status/1806050239477874862?s=19
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Uh kakva tehnika suta Calhanoglua, top!
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
ovo je penal
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A bogomi...
Evo ovaj Gruzijac ispade najbolji strijelac grupne faze sa tri gola ako ga da, haha e ko bi rekao..
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Gledaju li nasi sokolovi Gruziju, gledaju li kako se igra, cupa, bori, svaka im cast
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
brao Gruzini!!
Taj takmičarski naboj u tim godinama može da razumije samo Novak ili Džordan.Mi ne.Zato mi sa 20-30 godina pišemo po forumu a neko sa 40 željan i spreman da odigra 90min.
To što to ne donosi prevagu Portugalu protiv presimpatične Gruzije je neka druga priča
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ja ne vjerujem da je on sposoban za tako nesto, posrecilo mu se vjerovatmo.
Galatasaraj ima ozbiljne doktorice, ovaj spic Yilmaz i Akturkoglu su brutalni. Jos kad se tu dodaju Jildiz, Arda i Calha (ima i neki tehnicar iz Lila, too) dobije se ozbiljna reprezentacija
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Гаси бре!!
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne znam kakva je malteška liga ali od naše teško da je grđa. Svi oni s kojima smo se sprdali godinama postadoše standardni učesnici eura ili svjetskog (Slovenija, Švajcarska, Austrija...), evo sad Mađarska, Gruzija a mi i dalje zavisimo oce li Joveta od 35 igrati ili neće
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Nema zime za Gruziju dok je Joao Felix u igri. Još 20 minuta do kraja, ali ovamo vidim Česi sa igračem manje hvataju posljednji voz. Može li 2008. opet, ali u obrnutom smjeru?
Tako je, i to su još dobro oznoji Njemačku, dva puta su se vraćali ali Lahm je spašavao neđe oko 90. minuta i dao baš dobar gol za 3-2, zamalo su i tu produžeci bili. A to sa Češkom sam dobro zapamtio, pucalo je na sve strane, na obije strane stative i totalno rasulo. Nekako je Rusija ostala da se pamti sa tog prvenstva, a ludilo Turske se zaboravilo.
još su Turci bili sa tipa 16 grača pred polufinale, pričalo se da će rezervni golman u igru morat ulazitKazim Richards je dao gol u tom polufinalu
Vidi li ko osim mene da je ovaj Jilmaz nezaustavljiv i da zasluzuje da igra za Real? Arda prevarica mala, Jilmaz 3x bolji
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 26-06-24 at 21:50.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Gruzinima kao da je Panoramix u stručnom štabu.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
naklon do poda za Gruzine. ginuli su na terenu i zaslužili ovu pobjedu. ujedno, nadam se da je neko, možda, iz ovog našeg jadnog saveza gledao ovo. jer smo mi samo dno fudbalske Evrope i miljama smo daleko od ovoga
Svaka čast za Češku.
Браво им га!
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks