Ima li vas? Kako vam se cini?
Osjecam neku mirnocu kod Luke i Dalasa nocas.
Pa, to je ova priča FX-ova.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ima li vas? Kako vam se cini?
Osjecam neku mirnocu kod Luke i Dalasa nocas.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Mirnoća jer igraju ka pichkice.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Bi li dali Seltiksi Pricarda za Luku Doncica?
A koraci nista? Sramota sudije.
Seltiksi H1 i Doncic ispod 32.5
Doncic ispod 30.5 2.70 kvota
Doncic ispod 34.5 (1.65) i neka iz Dalasa na manje, ali eno ne igra pa mi bzv sad.
Seltiksi H1 10.5 i Doncic ispod
A realno ufatio sam vec 7 puta zaredom WNBA
Malo je zeznuto jer Doncic upro da dodje do 30p.
Evo bas daje sve od sebe da stignu 26 razlike,
odnosno da on zabije svoj prosjek 🤣🤣🤣
Koja stetocina sto je ono.
Doncic je toliko lose fizicke spreme da nije jedno sveukupno 5 odlicnih 4/4 oddigrao ove godine.
Džo Mazzulla deklasirao Kidda.
Drago mi je zbog Al-a. Klasa.
Last edited by avet; 18-06-24 at 04:10.
Pod injekcijama. Drogaš.
Od početka do kraja sezone dominacija Celticsa, zasluženo..
Jel dosao doncic bruda?
Seltiksi jedina prava nba ekipa.
Џо Мазула, и без неког педигреа, показао.
Jos jedna kesa
Meni bas zanimljiv lik, slusam onu pres konferencije, covjek zivi kosarkupsycho.
Konacno se NBA vratila, a ne ka prosle godine Denver koji osvaja preko dva osma, sedmog i cetvrtog seeda, @Bruda potvrdi!
Porzingis na operaciju.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Last edited by efamouspg; 18-06-24 at 15:40.
Nakon pauze od 17 godina Jeff Van Gundy opet trener. Prvi asistent Ty Lue-u.
Caruso on the move - OKC za Giddey-a
Naravno.
Cry Baby bio upro da kod 25 razlike za Boston bar svoju statistiku nabudzi, ali nije uspio.
Mislim da sam jedno 10. put zaredom uzeo pare na WNBA.
Postalo mi dosadno, pa vise ni ne gledam sto je u ponudi.
A i navuc cu se da i to pratim.
Svakako svidja mi se Stewart iz New York Liberty.
Mozda za Dalas odradi trade Doncica za nju.
Visoka, krakata, organizuje igru, ne place, gnjavi, pada, zapomaze...
zaglavio sa nekim rabotama i inim glupostima u zadnje nekoliko, sve odlozeno gledao, pa da bacim sa zakasnjenjem kraci komentar na finale sezone.
boston je cijele sezone izgledao kao kosarkaska verzija manchester cityja. mozda nemaju nijednog najboljeg igraca na svojoj poziciji u ligi, ali nemaju nijednu rupicu u top 6-7-8 igraca. tokom pete utakmice je iskocio onaj podatak da su u sezoni imali 40-1 ako sutiraju +40% za 3. zavrsili su sa 55-5 ako su sutirali +33%. imali su u sezoni (regularni dio + PO) 21 poraz iz 101 utakmice, od toga 8 sa 10+ razlike, a 7 na 1 posjed i 3 na 2 posjeda. top 3 u ligi i u odbrani i u napadu. finale su odigrali nista posebno, rekao bih da su bili 20-25% ispod mogucnosti. jedva su trecinu trojki ubacili. dallas ih je triput nadskakao. petu su dobili glat iako je dallas imao bolji procenat suta. payton pritchard je u seriji ubacio vise trojki sa svoje polovine nego sa protivnicke. ali ukupno, imaju takve igrace da mogu da odigraju izuzetno odrzivu kosarku, i ako su zdravi, vjerovatnoca da ce ih neko dobiti 4 puta u 7 je cijelu sezonu izgledala bas minimalna. mozda bi ih minnesota malo vise namucila (1-1 u regularnom dijelu, obije isle u produzetak), ali isto tesko da bi uzeli preko 1-2. mozda i denver (2-0 za denver u regularnom, sto su bile mozda i dvije najbolje utakmice u sezoni za njih) 1-2...
individualno, malo pravde za jaylena browna. igrac prve cetvrtine, sto se zborilo nedavno ovuda za njega, najprecjenjeniji/najpreplaceniji igrac lige i sl, je zakljucao luku tako da je dallas u tim posjedima (a bilo ih je poprilicno!) imao ofanzivni rejting 84.8. poredjenja radi, memphis je imao najgori ofanzivni rejting u sezoni sa 108.
u teoriji, djeluje da je repeat vrlo realan. dijelom zbog kontrukcije tima, jer imaju kolektivno jos 2-3 sezone u nogama, iako je horfordu 38, a ni jrue nije bas mladic, a dijelom zbog toga sto je istok takav krs, da ne moraju da se cimaju da bi dosli do finala konferencije, pa usput mogu i da sacuvaju svjezinu za PO. opet, hoce li porzingis ostati zdrav, hoce li horfordu poceti da otpadaju kotaci, hoce li iscackati sta podrske sa klupe za male pare, hoce li moci da priuste desetine miliona penala zbog 200+ miliona u platama...?
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Čemu nagađanja i prosipanja, kad je sreća najvažniji faktor?
Kad smo kod sreće, ko je najsrećniji kolektiv u ligi?
Ala je nabio...
"Luka Doncic is the first player in NBA history with
600+ PTS
200+ REB
175+ AST
40+ STL
in a playoff run."
Rekao bih da je Denver, ipak. Čemu 200 asistencija, kad je dosta i 150?
finch potpisao do 2027/28. lepo.
avet, ako ti do sada nije bilo jasno - villanova knicksi imaju jos jednog fana.
"win now" tip trejda, Knicks osjecaju da je to taj momenat
ne znam gdje ce naci dovoljno minuta za harta, bridgesa, OG-ja, DDV-ja i randlea, ali ovo je presexy tim. ili je ovo bilo osiguranje ako OG ode?
ako hartenstein ostane, imace najduzu klupu u ligi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks