Može li preporuka đe povesti auto na dijagnostiku. VW, passat 2009 je u pitanju
Može li preporuka đe povesti auto na dijagnostiku. VW, passat 2009 je u pitanju
Nije ga niko zatezao, majstor je odradio mali servis nije to ni primjetio, i onda sam ja usput pitao i on kaze da mu ga ostavim pa ce me zvati itd. Pretpostavljao sam i ja da treba da nesto da se zategne, zato mi se ne ostavlja kod majstora.
Mogu li ja da probam nesto da zategnem prije majstora da ne idem vise zbog toga?
Uzmi torex 35 i cepaj.
Prema tome, šta da ti kažem?
Sa čime da skinem gubavo ljepilo od tegova sa alu felni
Castellana ima nekakav sprej za te stvari.
Jesi li probao sa medicinskim benzinom?
Nisam to mi je lako da probam, a nadjoh da i WURT ima nešto za te stvari
https://eshop.wurth.me/odmascivaci/i...ml-odmascivaci
Ko bi mogao da odradi jedanu tackicu, mali var na alu cijev od auto klime?
S obzirom da je neka ultra mekana legura, treba mi neko ko je nece progoret, jer cijev ne mogu nidje da nadjem...Pretpostavljam da treba MIG ili TIG ili nesto tako profi.
Neki momak iz Vranica/Tolosa (ima stranicu varenje aluminijuma) mi je rekao da moze to da se radi, i da to stlano krpi ovim majstorima za klime, ali je on van CG do kraja sledece nedelje...
Ima li jos kakav majstor?
Rade li to ovi AC Zagoric ili neko?
Ja sam razmontirao cijev, samo da je ponesem nedje
Imas li kataloski?
Dalje, mozda je bolje da ga poneses kod onoga iza Gosovica, da ga kida i da ti metne gumeno crijevo.
Last edited by TAKUMI; 26-06-24 at 18:53.
Šta može biti da se kompresor klime plati i gasi sam od sebe svako nekoliko sekundi?
Klima radi, hladi. C3 2019.
Sent from my S23 Ultra using Tapatalk
Stay salty.
Nemam broj, mislim da je iza Lazara, raspitaj se.
Je li to ovo?
https://www.ebay.co.uk/p/1279192979
Pukao mi je lak na vozacevim vratima, i svaki put kad ga ostavim na pranje strucnjaci puskiraju u to mjesto i siri se.
Pitanje, da li treba da se farbaju cijela vrata ili samo da se stavi novi lak? I drugo pitanje dje to najbolje uradit a da mi auto ne stoji tamo mjesec dana?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Sami lak da bi stavio moras stari da skines, da ne bi bilo fleka po vratima, a to kod nas niko ne radi.
Tako da ti ostaje jedino farbanje.
Ne moras cijela vrata da radis, zavisi od auta do auta. Npr neka auta okvir oko stakla imaju (to ne bi trebao farbat opet) no do njega.
Zavisi od boje. Npr. Toyotinu 040 mozes isflekat jer je najobicnija bijela dok npr. 085 moze ofarbat jedino Takumi u Motomači ili Tahari.
Šta može bit da se nakon gašenja auta čuje pucketanje? Koliko mogu da vidim, iz izduvne? Pretpostavljam da se nakon voznje pocne hladiti, pa zbog toga? I da li to moze napraviti neki problem?
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks