Rece Ostoja nedje da igraci koji oce u Partizan moraju da promjene menadzera prvoo.. znaci opet smo popustili kao po obicaju
Neće , ali je Miško dobio svotu ispod stola da ne talasa , jer se gledaju neki njegovi igrači.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Rece Ostoja nedje da igraci koji oce u Partizan moraju da promjene menadzera prvoo.. znaci opet smo popustili kao po obicaju
Šengelija u Zvezdi?
I mene zanima sta kazu cdm izvori za sengeliju ?![]()
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Da nije Beslac taj Miskov igrac..
Smailagić put Kaunasa, a Avramović izgleda takodje završio sa Partizanom
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sudeći po prvim pojačanjima, Željko slaže drugačiji Partizan. Biće to mnogo tvrđe i jače u defanzivi.
Sad se mogu kladiti da ostaje i Ponitka. Nešto se piše i za Bonga, što se takodje uklapa u tu viziju.
Ntilikina je odbrambena zvijer, jedino što mi se čini da je dobar momak i ne znam kako će reagovati na Žocov fen. Valjda se neće rasplakati.
Svidja mi se Lundberg. Takav tip i karakter je falio prethodnu sezonu. Neko ko ima muda i sa vanjske pozicije može probiti i napasti jako obruč.
To je trebao raditi Aleksa, ali je veći dio sezone bio u kanalu zbog tih njegovih povreda.
Isuviše se oslanjalo na šut za tri i malo je drugih rješenja bilo.
Vidjećemo šta se planira za peticu. Volio bih Motleya.
Nece valjda Dobric kod nas.. izvor Matteo Andreani..
Dobrić bi Partizanu legao ka' budali šamar. al veće su šanse da Džejla i ja popijemo par piva no da on predje u Partizan, tako da
Ko ono reče da Kaboklo ostaje u Partizanu ?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Samo sto dalje od nas!
Ko ono rece da Koboklo ide u zvezdu ?
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Kasne mu dvije plate.)))) Ostoja, nemoj da zovemo Velju da ide u British Motors.
teško je vjerovat na riječ nekome ko potpiše ugovor sa klubom pa ih zaebe i ode u drugi (tada sam pisao da nije za Partizan). onda zajebe još jedan klub. ako ima ko pametan u Zvezdi ovoga samo izbjegavat. doveli su za sada sjajne igrače i ova kanta im ne treba ama baš ništa
Last edited by outline; 25-06-24 at 12:30.
Ali Motly koji ode u Hapoel tel aviv..
Mogli smo bez ovoga Dauma.
Ajde Covke, dovedi Sengeliju vise.
Mali Yago ide u Rusiju.
Ima prejaku ponudu Unicsa.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks