Austrija ima najboljeg selektora i zbog toga ce stici do polufinala. Plus interistu Arnautovica
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
kakva akcija Austrije, top. Rangnick je mnogo moćan tip u fudbalu, jedino nije valjao Unitedu
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Austrija ima najboljeg selektora i zbog toga ce stici do polufinala. Plus interistu Arnautovica
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Austrija prva u grupi sa Francuskom i Holandijom, let that sink in..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Kako Mozzart Sport saznaje, ovo je startna postava Srbije: Rajković - Veljković, Milenković, Pavlović - Mijailović, Gudelj, Ilić, Živković - Lukić, Samardžić - Mitrović.
Čekamo zvaničnu potvrdu za nekih dvadesetak minuta:
kako nema muda Piksi da Ducija gurne u špic samog. ovo Gudelj i Mijailović ako bude ne znam baš. makar Samardžić igra
Ралф Рагнар Рангник.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
E, Austrijanci, alal vam murac! Respekt!
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
potvrdjen sastav. mislim da je Birmančević mogao lagano prije Mijailovića
Mijailović.
Bravo za Austriju, zasluženo prvo mjesto.
Francuska, Španija, Portogallo i Njemačka sa jedne strane kostura
Auhhh bas sam isto htio iskomentarisat. Jos ak Englezi nekako dodju drugi.
Stvarno EP moze bit iznenadjenje od pobjednika, ova Austrija il Belgija uz malo srece ako su na drugu stranu mogu do finala. Italija i Engleska moraju kiksnut, evo Southgate mislim da je Galager rjesenje, a TAA problem, a da ostalo sve stima.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
stvarno nejasno. ne znam kako je u Zvezdi igrao al ta liga je malko jača od naše. Mladenović i Birmančević su mnogo bolji
Englezi igraju finale, 'vamo. to se crtana drugoj bandi ne bi me čudilo da to budu Francuzi
Oce li mi ko nacrtat poziciju Mijailovica nocas na terenu ? Piksi manijace sta si to usnio
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Gore od stavljanja Mićka Mijailovića u startnu postavu, može biti samo da ga stavi na lijevu stranu umjesto Mladenovića.
Ako se to desi, Piksi je definitivno u pivnici nekoj smišljao taktiku i postavu za Dansku.
Ovo nikakvog smisla nema.
Najjaci komentar na startnih 11 'random team generator'
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
sa Piksijem se desilo nešto od meča protiv Kameruna na WC. Srbija je imala igru, i imao si za šta da se uvatiš kad ih gledaš. i onu ligu nacija pred WC su igrali baš fino. i onda 3:1 protiv Kameruna i on mjesto da smiri sve, ostavlja odbranu na centar i znamo dalje. od tada izjave i nastupi su mu nidje veze, sa sve onim svadjama sa Vidićem. pred Portugal je bio samouvjeren da idu direktno na WC i kolko god je to smiješno zvučalo mnogima nekako je imalo smisla. ne bih rekao da mu je provaljena taktika il igra, nedje mislim da on nekome oće da dokaže mnogo toga
Raonic ih zove, njihv potrcko.
On je mislio za srbiju a ne cg. Glava mu je u bg
Ajde ne kaki više po temi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Preko 40hiljada navijača na stadion koji prima 65hiljada.
Ako zbog naroda ne dobiju neka ih je sramota.
jeste, fudbaleri Srbije su vazda igrali za narodjedini koji su sa žarom igrali za dres države su bili košarkaši i sad vaterpolisti. i naravno Novak
Kako grmi stadion na himnu Srbije, je li realno...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ima li neko dobar stream?
Isto tako će njima da grmi mreža noćas, sve su prilike![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks