reci ko je bolji i zašto. ja sam svoj argumente radi čega je Modrić numero uno napisao
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nema dalje, rekoh...![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
reci ko je bolji i zašto. ja sam svoj argumente radi čega je Modrić numero uno napisao
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
za Šofra svi znaju, i napadan je opravdano tolko puta. ovi se prave gospoda nekakva i sjajni znalci fudbala i sporta a drži ih sns i rade kako reče Vučić. samo dno od televizije može da smanjuje ton kada se skandira onome il da ne prenose dodjelu pehara jer titulu nije uzeo tim glavnogakakav je rtcg samo treba uporediti prenose dva meča Srbije na ovom EP od strane Radevića i ovih govana sa arene kada igra Hrvatska. da je Goran reagovao na golove ENG/SLO kao ovi bolesnici sinoć na gol Italije ili Albanije, izašao bi na svaki klozetski portal snsa kao mrzitelj Srba i srpstva i blatili bi se Crnogorci
ne možeš ti kao neko koga je sns kupio za 2e, sendvič i sok da znaš šta je sramota. ovime zaključujem priču, nema potrebe da se blati tema
Last edited by outline; 25-06-24 at 15:11.
Pa nema potrebe zaista da se blati tema...ali utoliko više me čudi zbog čega je povremeno zagadjuješ svojim uobičajenim ispadima.
Sad je problem i sramota kako komentator reaguje na golove u poslednjim minutama i sekundama. Ne smije se pokazati emocija jer golove u tim momentima primaju Hrvati.
Ha ha ha...
Sramota je ono što se čulo sa tribina na utakmici Hrvatska-Albanija...i zato se radujemo što obe reprezentacije sa svojim navijačima putuju kući.
A nije sramota navijati za Italiju protiv Hrvatske...pa makar to radio i komentator.
komentator je to radio jer mrzi Hrvatsku. a što se tiče bolesnika sa tribina radi onih povika su zreli da odleže u zatvor neko vrijeme. taman ka i ovi tvoji kad vrijeđaju Crnogorce ali tada je to okej bilo![]()
mozda samo voli italiju? moramo li da mrzimo nekoga/nesto, ako volimo surpotno?
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Danas srcem uz Dansku!
mogla bi Austrija namučiti Holandiju. imaju par puta boljeg selektora koji ih sjajno vodi. mada me čudi što mu ne igra Laimer
Moze li DAAAN bez auto gola???
prvi put startuje na ovom prvenstvu i brat autogolkakva glup reakcija
ps. Nizozemci vazda imaju brutalne dresove. sa ovim u grad možeš lagano
Kako bi mi pendrek pucao po ovome u plavu majicu te baca flase.
https://twitter.com/b92sport/status/1805622995404128661
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Francuzi najgori realizatori na prvenstvu.. Treba 100 sansi da im go upadne
već vidim Oliviera u prvih 11 kada dodje eliminaciona faza
Zna li se ista ko startuje nevoljnom piksiju ?
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Lijep gol. Hvala Bogu...
Wooow, kako su iskopali ovu loptu. Svaka cast, Austrija!
A odbrana Holandije....
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Austrija definitivno u najboljoj formi na prvenstvu, mogli bi sa trenutnom konstalacijom snaga daleko dogurati..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Piksi zrači optimizmom
https://fb.watch/sWJMcitexg/
Ajde j*bo vs VAR kakvo smaranje
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Sta cini Austrijaaaa
Е ово је фудбал, а не ка разни смарачи.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks