Vuciceva i Sapiceva prica pred izbore.
Jos da krenu na belveder vikendom, i polozili su.
Vjerujem da ni šah ne igraju.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
U Budvi rusi/ukrajinci uglavnom otvaraju kafeterije/čajđinice, ali ima i restorana. Ja, recimo, nikada nisam jeo boršć, ali bi ga probao, te rusi/ukrajinci (ove koje znam, a žive u Budvi) mi preporučuju samo jedan restoran jer jet tamo ,,u originalu” kako se pravi u Rusiji/Ukrajni, na ostalim mjestima je nešto drugačiji (čitaj, prilagođen našem ukusu). Pošto volim da probam svakakvu hranu to mi je na popisu sigurno (možda mi se boršć ne svidi). Kazahstanci drže jedan restoran, od nikoga nisam čuo da je bilo loše, nisam bio. Otac jednog školskog druga mog sina drži pekaru u Budvi, a oni su iz Turske… izbora ima…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja baš volim boršć u stvari to je jedino u Rusiji što mi se baš svidjelo i onaj njihov sladoled koji jedu i zimi. Razlikovao se od mjesta do mjesta a imaju i neke novotarije (?) kod boršća sa ribom.(zimi jedu sladoled,ljeti piju čajeve) Bilo mi je presmiješno kako na pizza stavljaju majonez (to stvarno nisam mogla).
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ima u Bar dobar turski restoran,malo su više cijene.Kod Turaka mi se sviđa što koriste dosta povrća u svježem stanju i nezaobilazno mi je da naručim Ayran.
To je restoran u onom redu kad se od robne kuće ide prema početku šetališta,odnosno luke Bar.
Oće li ovo totalno da zabrane pušenje unutar lokala? I u bašte i unutar lokala? I one prdež cigare i obične
E da oce.
Ja se iskreno nadam da oće
zabranili su pušenje i unutar lokala pa to niko ne poštuje
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Do oslobodjenja se postovalo realno
Sad, lagano papeljare na sto stoje
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
inace, i ovo do sad kako se pusi u limenkama od basta nije po zakonu
nothing comes from violence and nothing ever could
Neka puši narod naš![]()
Umoran sam od svega sto znam
Godinu dana prije oslobodilaca i godinu nakon oslobođenja nije bilo pušenja u objektima. Dodajem da je bila 2020 i godina Korone pa kafići i nijesi radili.
Ali u među prvim oslobođen gradovima - čitaj Nikšiću se zabrana upotrebe duvanskih proizvoda poštuje u ravno 2 (i slovima dva kafića).
Priča
My City.
Sve ostale boli uvo
Poslato sa ultra mini pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Krenula je inspekcija opet jako u vezi pusenja u lokal . Drugu u Blok su napisali kaznu 600e jer su zatekli jednog lika kako pusi unutar lokala
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
lako je na te manje lokale da se pokazuje snaga. što ne prošetaju do ovija jačih
a vazda je tako bilo kod nas , izivljavanje svih institucija na male biznise a veliki mogu sta hoce ... na zalost
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Aerodrom? Tamo su cijene pakao..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks