Toeto. Upravo ono sto ja rekoh.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Vjeruj, nije mi namjera da omalovazavam njihove uspjehe, naprotiv. Navijam za njih uvijek, osim protiv Italije. Ili Srbije i nas, ako se zalomi takav mec...
Ali kako su stizali do zavrsnica tih prvenstava? To, to.. Hudini ne bi mogao da izvede sto su oni radili.Tipa, protiv Brazila u 1/4 finale u Qataru, dje sut nisu imali, a Brazil jedno 10, i izjednace na 1:1 u 117. minutu i prodju na penale. Ili Rusiju, koju su kao domacina isto izbacili na penale u 1/8 finala.. ili protiv Portugala dje je Portugal imao 19 suteva a oni 3 itd, itd...
2 izmjene na polurvijeme
2 izmjene 70 min =30sec
2 izmjene 81 min =30sec
Znaci na 6 izmjena dodjosmo na minut
Ajde i te 4 po 30sec. Znaci za zamjene 3 minuta
Ponavljam 10 je bilo na madjare dje onoga iznijese ka pecivo...ovo je bilo za 5 maks 6
U svakom slucaju nadjite post prije pocetka EP dje sam rekao da nece proc grupu. A i ne zalsuzuju kad primaju gol u 90+5 i 90+7
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Realno je Italija i ovakva bolja. Hrvati baš slabi na ovom prvenstvu. Nisu odigrali ni jedan dobar meč.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
imas dva desna beka i primas gol tako sto lijevi bek ima otvoren sut sa te strane iz idealne pozicije.
a pusti ga, ne zna... ovo ni srbija ne bi napravila.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Na terenu i Stanišić i Juranović obojica desni bekovi i obojica potpuno neshvatljivo ulaze u sredinu i ostavljaju Zakanjija samog kao duh.
Amaterski.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
mislis da ce uopste doci u priliku da naprave ovako nesto? jedina satisfakcija ce im biti sto ce i komsiji crci krava kad ih danci oplajvaze sa 3 razlike.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Pa i to je svojevrsni picvajz, ne zezaj.![]()
Hrvate su pokrali. Da su prosli posli bi do finala mozda i osvojili.
Srbija moze da uci od njih, grupu ne mogu proc ni u kakvom sampionatu a hrvati u top5 eo 25 godina skoro otkad postoje kao samostalna drzava.
penali nisu sreća no znanje. ne brani ih Dibu ludi na sreću no jer ih sjajno čita protiv Rusije na tom WCu su oni imali 2:1 i pri kraju drugog produžetka primili gol. ne vidim tu neku sreću protiv Brazila su bili u podređenom položaju al ovi nisu što su bili pa dozvolili sebi onakav rasplet situacije. to sa Portugalom se desilo upravo Hrvatima, na EP '16. đe su bili duplo bolji i onda prime gol od Quaresme u tipa nekom 117. minutu i ispadnu a ovi osvoje
Hrvati su dozvoli sebi da prime golove zaredom u 93. i 98. minutu. i to posle amaterskih grešaka odbrane. protiv Albanije, Šutalo ostavlja samog čoeka a sinoć dva beka ne umiju ispratiti onog prosječnog igrača Frosinonea. Italija ima samo jednog ozbiljnog fudbalera a to je Barella. onaj drugi je sam sebi iskopa jamu klađenjem i on im fali previše
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://www.mozzartsport.com/specija...-je-taj/485556
Pretjeruju novinari jer je Bastoni bolji od njega, a ne dize se ovako u nebesa. Steta je sto Marota ne cita Forum jer sam prije Prvenstva rekao da je doktorica, tad se mozda mogao uzet za 20-30 miliona i uparit sa Bastonijem i Pavarom da im niko ne moze dat gol, ovako sad mogu da zaborave na njega kad mu skoci cijena.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
@outline, ja ti kazem, protiv Portugala je bilob 19:3 u sutevima i onoga stakora nije sramota da kaze: "Nama se nikad ništa nije poklopilo ". Albanija je sama sebi dala gol, inace je trebala da ih dobije. Brazil sam kriv sto im je Neimar promasio 5 zicera. Sve to nije sreca, no znanje, coce...
Slozicemo se da se nikako ne slazemo. Za mene su Hrvati najsrecnija repka ikad, a ti kako hoces.![]()
evo statsa protiv Portugala - https://www.uefa.com/uefaeuro/match/...a-vs-portugal/
u tom meču su Hrvati bili bolji a Portugal prošao. Hrvati su recimo sa jednom sjajnom generacijom 2008. dali gol Turcima u 119. min a primili ga u 122. min i ispali na penale.
taj 'štakor' je najbolji igrač sa ovih prostora ikad. u samom vrhu najboljih veznih igrača svih vremena, šest CLa, zlatna lopta etc. dostina ekipa je nekad na jednom turniru imala sreće (sem Nizozemaca, oni su stvarno bez toga elementa). eto Španija je 2010. preživjela penal Cardoza u četvrtfinalu pa zicer svih zicera Robena u finalu. Italija je na prošlom EPu imala tonu sreće u polufinalu protiv Španije. Francuska takodje uz dosta sreće prošla Engleze na poslednjem WCu
nije sreća kad protivnički igrač promaši protiv tebe zicere no neznanje istoga. ljudi imaju srebro i bronzu sa dva poslednja WCa. to nemaju Brazil, Italija, Španija. to je za poštovanje i nadanje da će nekad neka druga repka sa Balkana uspjeti da to ponovi
Sent from my iPhone using Tapatalk
To su klasicne gluposti koje proizlaze iz kompleksa.
Hrvati su vama sto se lozite na srbiju da komsiji crkne kraava usadili komplekse koje se plasim necete ih se nikad otarasit.
Od 98 pa sve do 2018 znaci 20 godina su bili u samom vrhu svjetskog fudbala. Krem dela kreme… dok se Srbija vucala po vukojebinama i dje god se pojavila igrala antifudbal i blamirala se.. za razliku od hrvata koji su svojoj reprezentaciji usadili pobjednicki mentalitet ala njemacka.
Gledao sam snimke jutros komentatori rts i arene sr, na gol italije masturbirali… tu leze svi odgovori na takve poput vas.
E da, ovo ti pise neko rodjen u ex yu, neutralan koji ce nocas navijati za Srbiju.
Најсрећнија репка икад, последњих четврт вијека.
Нешто као Реал Мадрид.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Hrvatska nije na nivou one od prije nekoliko godina to stoji, gori su dosta.
Ali nijesu zaslužili da ispadnu.
Jesu li imali sreće ranije, jesu, ali sada nijesu.
Mnogo su srećniji od njih: Talijani, Francuzi i Španjolci.
Bila bi prije svega sramota za fudbal da je ovakva Hrvatska prošla dalje ,
jer iako i dalje imaju odbra i solidna imena u reprezentaciji ,..to nije više ista ekipa,...
a naročito nije ista odbrana.
I ako će iko realno da priča Italijani su sve ukupno sinoć bili bolji, a ovo je po meni najgora
reprezentacija Italije od kad pratim,,,nedje od svetskog 1982 u Španiji
I onda se vade na sudiju, sreću, loš smoroskop itd....
Naprosto nisu zaslužili da prodju ovdje i to je to.
Veliko je pitanje kako to da su u obje utakmice gdje su imali pobjedu u džepu
primili gol u poslednjih 30 sekundi. Znači jedno, da igrači nijesu dovoljno spremni
fizički ,a prije svega psihički .
I drugo, pa zar je neko stavrno pomislio da je ovaj tim Hrvatske
u rangu sa onim iz Rusije 2018 kada su kidali u odbrani Vrsaljko ,Lovren, Vida i Ćorluka
Nasparm njih ovo je tra lal la odbrana sa sve Gvardiolom koji jos nema cohones za krupne odluke
Dalje napad u rusiji su činili Top izdanja ikada Perišić, Mandžukić i Kovačić
a Rebić i Kramarić su ih mijenjali
ALi takodje i sredina gdje su igrali Rakitič, Modrić i Badelj, a brozović bio zamjena
Dakle zamjena generacija, i nemaju za čime žaliti
Sa ovim sastavom i igrom ne bi prošli ni u nekoj drugoj grupi, i treba biti realan
Last edited by Dimitris; 25-06-24 at 13:51.
Veća je sramota što su Talijani prošli.
Nikad grđi.
Ne bi me čudilo da osvoje.
A zašto je produženo 8 minuta je baš misterija.
Aooo, kakva odvala... Ajde da si rekao najtrofejniji, najuspjesniji.. ali najbolji?? Pa, nema o cemu da pricamo, druze. Ovo je za crveni, odmah!Potpuno razlicite percepcije fudbala i individualnog kvaliteta imamo. Te, stoga, apsolutno nema smisla dalje raspravljati o ovome...
A ovoga nacionalistu "iz ex-yu" @posmatraca necu ni da komentarisem. Ne znam koji je murac nekim ljudima, pa vazda neki nacionalizam prosipaju na sportskim temama.
Hrvati realno imali baš maler na ovo evropsko.
Imali i manitu sreću u Katar.
Tako da, balans…
Tko leti, vrijedi...
https://x.com/arenasport_tv/status/1805358144249545117
kakva je ovo sramota odvratne sns televizije. televizija koja utišava ton kada se skandira glavnom, koja ne smije da prenosi dodjelu pehara kada uzme jedan tim, etc. okupili su najveće neznalice sporta (čast izuzecima u vidu edina i koleta i još par košarkaških komentatora). pi. kakvi god da su naši komentatori i kakav god da je rtcg, opet su za deset klasa ispred ovoga posranog glasila snsa
ja obožavam Deja i Piksija, al nisu bolji od njega. to je fakat. koji su to bolji od njega? čoek je deceniju jedan od glavnih igrača Reala. onog Reala koji je najveći fudbalski tim svijeta. koliko igrača može sa tim da se pofali? sa njima uzeo sve, eo prodjoše Ronaldo, Benz, Iker, Raul i on je opet tu. i osvaja, i kad igra pravi razliku. pa ona njegova spoljna protiv Chelsea za Rodryga je samo mali dio toga kakav je on fudbaler
Last edited by outline; 25-06-24 at 14:45.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks