Kao prvo,ne volim.Barem ne u smislu pozitive.Možda bi u idealnom stanju čovječanstva bilo ono,da nema potrebe za njima.Ali,nije idealno stanje čovječanstva,daleko je od toga.
A sad da se osvrnem na ovo.Mislila sam na glavnicu.Ono što mene da rečem brine je politička zloupotreba tako osjetljive teme.Zašto mi je fokus bio na Beograd?Mislim da znaš,to je bio glavni grad bivše YU.
Drugo,u onom tekstu ne znam koji medij je prenio neko postavi ali pominje se Štazi.Naivno.Koliko mogu bivše republike da odrade to na nivou jedne Njemačke?Evo reći ću ti ja baš sumnjam da mogu jer ne mogu da se suoče ni sa nečim što se desilo prije cca 30 godina što je za cio region poražavajuće a ne nečim iz '45.Hrvoje Klasić je izbacio serijal jedna epizoda je pod nazivom Komunisti spomenuh već HTV je odbila saradnju (koja je baj d vej u EU) znači i tamo nešto škripi.
To je sve.Neću više na temu voljela bi da je drugačije nego što je moj zaključak ali ne može nam bit.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
PES-ovci. Evo vam ga koalicioni partner.
Ovaj je vašim glasovima na kraju postao faca.
I društvo mu je super. Ekonomske teme.
https://x.com/janavlahovic/status/18...MNfGKNr96RlWvw
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Никад више ДПС, да бих више ја могао као ДПС.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Svi putevi vode u Rim pardon DPS.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
A što se radi u Vestima.. Kako se gura Marković kao zdravo tkivo dps-a čuj mene nova alternativa pes-u.. Zaboraviće se brzo sva nepočinstva dps-a.. Doduše što i nije teško jer sadašnja vlast krupnim koracima gazi da će u mnogome ovi prvi ispast male mace..
Samo da šampioni relativizovanja podrže i ne zakažu
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Dometi ove partije Markovica su nedje u ragnu ovog projekta Novaka Adzica-to je mislim oko 1% maksimum.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ne znam sto ce mu ovo pod stare dane... izgleda da mu penzija ne lezi...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Koliko primjecujem ima podrsku nekog taloga iz dps. Cenzus mu je upitan, ali slepovace ga Milo kao trojanskog konja u next vlada.
vele da su vec poceli da skupljaju po euro da Duletov brat kupi novijehg golfa
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Vlada treći put nezakonito razriješila Brđanina dužnosti direktora Uprave policije
https://www.cdm.me/hronika/vlada-nez...rave-policije/
Love, peace and respect.
https://www.vijesti.me/v/712994?utm_..._share_counter
Ko ce drugi no Jevreji, cicije stare, sve bi sami.. Ovakve treba lešit od kazni.. Naplati im se papreno ova potraga i spasavanje, pa da vidimo hoce li ponovo bez vodica u sume.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Meni ovo liči na priču kako Brađaninov advokat sa njim dogovorio da ih uredno tuži i dobija a time i da sd maplaćuje.
Brđaninu na kraju obeštećenje.
Političari uzgurali svoje i nahranili ego.
Svi srećni, svakako sve to raja plaća.
Uh, da. To nije raja nego volja naaaaaaaaaaaroda.
Tko leti, vrijedi...
Šaranović i njegovi prethodnici su ili nesposobni da izguraju zakonitu zamjenu direktora UP ili dovoljno kvarni da znaju da je to što rade nezakonito ali svakako guraju jer im tako odgovara. Kladim se da je oboje tačno.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ponovo ovaj dosadni Upravni sud. Treba tu tekovinu DPS ukinut.
A dok se ne ukine, sjetimo se orgazama javnosti kad je hapšena dotična.
Bješe orgazama i po forumu.
https://www.pobjeda.me/clanak/hoce-l...jelene-perovic
Tko leti, vrijedi...
To su ti naši zakoni - lagani i elastični k'o tange.
A sud "samo" sudi po zakonima koje su glasali političari
Sjetite se toga kad budete imali bliski susret sa sudovima, pa se odlučite ipak za poravnanje ili mirno rješavanje sporova da ne trošite novac na alave advokate koji naplaćuju "po tarifama" i plaćaju paušal.
I jedno pitanje za javnost, posebno ove sposobne iz državne uprave što ih "lomi" nepravda te su smijenjeni za vrijeme bilo koje strukture:
Da li će Ikad Ikome u ovoj državi a posebno kadru iz državne uprave porasti moooda i pasti na pamet da ne mora da tuži državu? Da malo ode u privatni sektor i oproba svoje energetsko-vibracijsko tijelo što bi se ono reklo "grlom u jagode"?
Probajte bagro, nije toliko ni teško ni loše, ako ste zaista tako sposobni.
"I shut my mouth and hold the light"
O Vesninom sudstvu bih samo ovaj pasus ostavio
Posto ono prvo ocigledno prema njima ne predstavlja ni odluku ni obrazlozenje.Navodi se da je ministar finansija odbio novi zahtjev za izuzećem inspektorki, podnešen 29. marta ove godine, jer je navodno ,,ministar smatrao da je u pitanju res iudicata (pravnovaljana odluka – p.a.), jer je o zahtjevima već odlučivao, a takođe je, cijeni Upravni sud, Vuković smatrao da ASK pokušava da ,,odugovlači postupak inspekcijskog nadzora“.
- Sud se sa izloženim ne može složiti. Naime, izuzeće ovlašćenog službenog lica je regulisano članovima 48 i 49 Zakona o upravnom postupku. Za razliku od drugih procesnih zakona, ZUP ne predviđa odbijanje zahtjeva za izuzeće ako je o njemu već odlučivano ili ako nije obrazložen. Slijedom iznijetog, postojala je obaveza Ministarstva da odluči i o zahtjevu za izuzeće od 29. marta 2024. godine - zaključilo je vijeće Upravnog suda.
Toliko o tome
Договор кућу гради.
Propao pokušaj rotacije: Ćulafić iz Demokrata nije izabran za predsjednika Opštine Berane
https://www.cdm.me/politika/propao-p...pstine-berane/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks