Za 8-9g. koliko vozim auta sa klimom,jednom sam je dopunjao kod ovoga.Kod drugih nijednom,što ne znači da su loši.Kod ovog sam poslao bar 3-4 druga i svi su zadovoljni.E,sad,dopunjavanje freona i nije neka nauka.Problem je ako puno pušta,onda moraš tražit majstora za autoklime
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ja mislim da je to isti.Tomović Saša se zove +382 67 922 962
Nisu isti, ovaj Ramax je tu na 100m od ovoga što pominjaste.
Ja idem u Ramax, korektno to odradi momak mada nema tu filozofije neke...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sad vidim da nisu isti,ali se nalaze u istoj ulici na nekih 100-200m udaljenosti.
Ta sitnička ako se otvori još jedan za klime biće ka zlatarska ulica
Ja samo mogu reci da izbjegavate AC servis u Zagoric u sirokom luku .
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Koliko bi koštala izrada ključa (Pug 407) ako se ima kod, nađoh karticu sa kodom ?
Zna li neko koliko košta izdavanje jedne tablice(drug je izgubio) i završava li se sve u MUP?
Sto pomenu tablice, meni treba provjerena svjeza informacija:
Hocu da zamijenim obje tablice a da mi registarski broj ostane isti,
znaci: izrada fizicki novih tablica sa starim brojem.
Ima ko ko kakav drugi kontakt servisa u Roksped jer na njihov mail je nemoguce dobit odg,isto kao i tel sa sajta.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Dihtung poklopca ventila.
15-20 min traje zamjena.
Prema tome, šta da ti kažem?
Sto mislite inace o ovom kodiranju auta sto se radi sad dosta - aktiviranje nekih opcija na autu koje nisu ukljucene, ili de-aktiviranje start stop-a?
Konkretno na audi a3 2018 god, 1.6 dsg razmisljam da uradim gasenje start stopa, aktivacija automatskih dugih svijetala, ono kao da blicnu stopovi par puta kad se naglo zakoci preko 60 na sat i podizanje/spustanje stakala na kljuc.
Moze li ista od ovoga da utice lose na nesto ako se odradi? Eto start stop mogu i da ne gasim, ali ovo drugo bi mi valjalo.
Ugasi start stop i aktiviraj ove ostale funkcije.
Rekao mi je majstor da mu ga ostavim pa ce me zvati kad promeni to nesto, da to mora da se osusi itd itd. Sto mi je cudno, pretpostavljao sam da je nesto slicno, ali mi se ne ostavlja zbog toga.
Tako moze da se vozi? Dok ne nadjem nekog da ga odmah predamnom sredi da ga ne ostavljam.
Moze da se vozi tako. Stezanje sarafa moze da pomogne.
Majstor ce vjerovatno da ga zadihtuje diht masom i to je to, sto nije preporucljivo.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks