Pa ima tu dosta od kruznog za Kips i sledeceg kruznog, da imam neko brzo auto sto da mi se ne skrajne kad cu ga pretec ocas posla. Ovako kad niti preticem niti mogu da preticem sa Pezolom boli me uvo u koju traku ko vozi
Bas cu da planiram kad ce budzo da dodje, prelazim u povoljnom trenutku. Nista, zelim ti da zamijenis Pezolu Ferarijem i da mi blicas u branik![]()
Pezola jedino mijenjam za Toyotu Land Cruisera, al sa njim mogu i preko tebe slobodno![]()
Kad vozim bulevarom lijevom trakom i kad mi neko blica da mu se maknem (a uvjek po ograničenju idem). Upalim 4 žmige i nabodem kočnicu.
Odma odustaju i neće da se trkaju više![]()
I ja to radim cesto, ne naglo nago lagano usporavanje.
U SAD za to postoji kazna, za tailgating, jedna duzina za svakih 10 mph. Znaci Ako ides 50 km/h razmak treba da bude oko 15 metara.
Last edited by TAKUMI; 24-06-24 at 08:42.
Prema tome, šta da ti kažem?
U Americi ostavljaju po 15 metara izmedju svakog vozila (ili vise, posto se obicno vozi preko 50mph)? Ok.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ne odnosi se na parkiranje i slicno, ali kakvi smo nesoji od naroda, *bem ti drzavu.
Sinoc oko 2 kod Perpera na autobusku, dosli neki naduvani likovi i provociraju dva Pakistanca koji su dosli da kupe da jedu, sprdaju ih citavo vrijeme a nasmrkani do bola, cak im jedan prijetio i pokazivao prstom da bi im vrat otkinuo, nula od drzave.
Sent from my iPad using Tapatalk
od tailgatinga mi je jedino mrznije kad ja ostavim 20m do auta ispred a neka budala se lagano ugura tu - ima mjesta veli sebi garant
ja se trudim da ostavim sebi barem 2 sekunde razmaka u voznji vecinom... magistralom znaci nekih 20-30m, autoputem minimum 50m ako nije drugacije propisano
2 sekunde je sasvim dovoljno.
Ja jos ne naletih na tebe i bilo kom slicnom, koji ostavlja 20-30 metara razmaka na magistralnom putu.
Za mene je to mit koji mozete pominjat' ovdje jos 100 puta al' dok ga ne vidim, ne vjerujem u isti.
Do Not Disturb.
Bitno je da si vozio 140 km/h tuda…
Kako će i viđet kad se toliki razmak tumači kao viđi imam đe da se uglavim kad preteknem.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kad se nauči da ovo nisu dva ista znaka možda se i prestane blicati na bulevarima.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
"vozači" ne znaju ni osnovnije stvari od toga...
Poslato sa ultra mini pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
"Vozaci" ne znaju (ili ne zele da vide) ni znak jednosmjerne ulice ili obaveznog smjera a ne sto drugo.
Ova dva gore su formule za pronalazenje Higsovog bozona.
Do Not Disturb.
Samo treba lijevom trakom voziti.
Ako ti ko blica da se makneš - ti mu samo vikni nije ti vo auto-put.
Osnovno pravilo u saobraćaju ne znate.
Ne znam ko vam dade vozačku.
Prvi znak sigurno nije sa bulevara vec sa magistralnog puta 'tri trake' i oznacava minimalnu brzinu kretanja u lijevoj traci od 30kmh.
ako uzmemo u obzir da je maksimalna dozvoljena brzina 80kmh, vozila bi u toj traci trebala da se krecu brzinama od 30 do 80kmh sto znaci da policija moze pisati kaznu i za sporu voznju.
Drugi znak takodje nije vezan za bulevar, vec za raskrsnicu, sa semaforom ili bez...moze se naci u centru grada, moze biti prosiren put samo u tom dijelu (raskrsnice, skretanja) i nema mnogo veze sa bulevarom. Ako taj znak vidite na bulevaru (recimo PG-DG) znajte da je mnogo lose resenje i da bi kruzni tok bio mnogo bezbjedniji.
Ne, pocetak trake za spora vozila je traka desno.
traka lijevo ima minimalnu brzinu 30.
nije ni cudo sto ides kroz jednosmjerne.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks