Da su u Srbiji i Rep Srpskoj uslovi života kao u Luksemburgu razumio bih žarku želju Srba iz CG da budemo jedno i da nas AV i SPC vode u svijetlu budućnost ali pošto je suprotno ne raZumem, mora da je nešto do mene.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Mi dpsovci nikad nećemo razumjeti da može da bude dobro bez dps-a.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Blagoš nama sa njim, e šta je ovo...
https://x.com/LjiljanaPesic4/status/1804597912787136630
Love, peace and respect.
To izjednacavanje dps vladavine i sadasnje vlasti nece proci. Bolje je onima kojima je bilo najpotrebnije, a sto vama nije to se vi zapitajte![]()
Umoran sam od svega sto znam
Ne lupaj i ne spinuj jer moj sistem vrijednosti nema nikakve veze sa ovim Mickijevim lupetanjem.
Ovo je premijer moje države. Zarobljen je u njegovim bankarskim i kriptovalutnim mutljavinama i šemama i ne zna đe udara.
Ako si mislio da napraviš paralelu između Spajića i organizovanog kriminala to možeš jer nije da tu samo ima logike nego ima i materijalnih dokaza.
Može on meni obećavat vile i pare, ali to ne mijenja činjenicu da je petljavina.
Milatović je gluplji od Spajića, ali je zato čistiji sigurno.
Love, peace and respect.
Direktorica Narodne biblioteke Radosav Ljumović
Gospode Bože, reći ću kao stari nevjernik
Koliko ljudi ima u srbiju koji bi mogli glasat u cg za 10 godina?
20
50
Ili mozda
150 hiljada?
Pominje se placanje poreza u Cg, kao.i 6 mjeseci godisnje rezidencije u Cg.
Takvih nema ni 100. A vjerovatno nisu svi prodati vucicevi zaludjenici.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Nisi me razumio,samo sam,vođen ekonomskom logikom,se nadovezao na tvoju pretpostavku "da je u Srb i RS standard kao u Luksemburgu...",da bi im bilo preskupo,neisplativo kupovat stanove,apartmane,vikendice i hotele po Srb.Aj dobro,par ovih većih bi i tada moglo...kad su mogli na Menhetn mogu đe oće,
Znači nikakve veze moj post sa gašenjem Crne Gore.Gasili su je ovi te su snifali kolumbijku i išli po sela
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 22-06-24 at 21:34.
Sve je jasno, ako je većina za to ko sam ja da se bunim, valjda će biti neko glasanje povodom promjene ustava, ili neće?
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Без промјене члана 45 Устава то не може.
Услови за стицање права гласања су држављанство, навршених 18 година и да си двије године пријављен у ЦГ.
Кад се право гласа стекне, није прописано да га можеш изгубити.
Члан 45 се мијења са 54 посланика ЗА и преко 300.000 гласова ЗА на референдуму.
Могу да либерализују држављанство, да дају за милон људи у Србији, али им без ове промјене не могу ограничити право гласа.
А то неће да се деси.
Last edited by BAR; 22-06-24 at 21:53.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Meni je manji problem zapošljavanje ovog "univerzalca".
Ali da je ovo direktorica Narodne biblioteke, e to je stvarno sramno.
Ciji su ovo kadrovi? Lici mi na neki casni snp, ili demokrate casti mi?!
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Nije teško zaključiti odakle je isplivala.
Svu si suštinu naučno-fantastične tragedije koju živimo stavio u jednu rečenicu. I zato te, što bi reko Ibzen, treba kamenovat
Crna Gora je, od avgusta 2020. na ovamo, doživjela civilizacijski, kulturološki, vrijednosni i sistemski šok, odnosno, sunovrat. Ali je DPS kradinjao, i onda je taj sunovrat zbog toga jedna dobra i sjajna stvar.
Crkva je iznad države. Dokazano. Dokazano od one prve Joanikijeve izjave o novom zakonu ( ''sad će naši pravnici da im to lijepo napišu...'', kraj citata ), pa sve do sijaset konkretnih pravosudnih situacija u kojima su nedodirljivi.
Crkva, koja otvoreno propagira vrijednosti srednjeg vijeka kao univerzalne.
Preshjednik nivoa degustatora vina po sajmova u Beogradu, sa naglašenom tendencijom šupkarenja. Za sada mu to dođe vrhunski domet, još čekamo da ga nadmaši.
Premijer onaj tipični lik iz kafića, kojeg ćete za po' minuta pročitat i otkačit jer je tu došo, sa sve sakoom i manžetnama i lap topom i ajfonom, da vam proda najtipičniju šuplju priču, kakvih ste milion puta sreli. I, da vam je došo u kafić tako, sa ovom pričom koju ima, u tom istom kafiću bi mu se presmijali.
Btw, obojica nevjerovatni diletanti, sto puta prikazali, i neviđeni lažovi, više puta nahvatani.
Skupštinom drmaju oni što otkopavaju oružja i zovu ratne drugove, praćeni od onih što srednjoprste državi i istrebljuju Turke, i svi se na gomilu ''brane'' od vjekovnih neprijatelja. Ljubeći ruke popovima, naravno.
Pravosuđem drmaju više dva medija sa pretplatom na SKY, no svi tužioci i sudije zajedno.
Fun fact: ideju nemate koliko zanimljivo izgleda kad se, npr. na ovom forumu, od svih budi-bog-s-nama promašaja, grešaka i pravnih katastrofa našeg pravosuđa, skoro isključivo vatra osipa po tužilačkim i sudijskim odlukama koje su bile utemeljene na zakonu.
Prosto prezanimljivo odakle ovom društvu tolika potreba da bude iznad zakona i da drma kako se njemu sviđa, a ne po pravdi, pravičnosti i pravilima.
Pljunuti DPS, rekli bi ovi što su za kamenovanje.
Lokalne samouprave više ni izbore nemaju, jer 5-6 ljudi, siledžija ispod-uličnog profila, lagano nadjača državu. I nikome ništa.
Gradonačelnici po srbijanskih skupština referate drže, ko osnovci ispred učiteljice u stavu mirno, ali zakone svoje države ne fermaju više li no lanjski snijeg.
Gradovi se raspadaju, totalno unazađeni, blokirani, raskopani i zatrpani smećem, ko ovaj moj turističko-metropolski npr., ali to nije tema.
Nisu tema ni hiljade novozaposlenih radnika lokalnih samouprava koje se raspadaju od nerada, nefunkcionisanja i neznanja.
Teme su ekonomske, profi, i ekspertske.
Tema su naša đeca koje se odričemo. Btw, dijete sa francuskim pasošem nije dijete Crne Gore, no Francuske. Inače bi imalo pasoš Crne Gore. Koji mu, btw, zakon Crne Gore ne uskraćuje, niti brani. Sve što treba je da se ostavi francuskog. Btw, iste takve zakone imaju i mnogo veće i jače i stabilniije države od naše.
Tema naravno nije premijer koji pojma o Ustavu ove zemlje nema.
Tema nije preshjednik skupštine koji Ustav ove zemlje otvoreno mrzi.
Tema nisu političke grupacije koje otvoreno hoće Ustav ove zemlje da ugase.
Tema nisu komšije koje imaju direktne i neskrivene interese da i zemlju ugase. Što je, btw, legitimno, imaju pravo da imaju takve interese, imali bi ih i mi na njihovo mjesto. Nije legitimno da to radi bilo ko ko pripada ovoj Državi.
Tema naravno nije ništa što ovđe ne valja, koliko god ne valjalo. Tema je da nam je dobro i sjajno, otišo je DPS. Iako svojim očima, btw, svaki dan, kad izađete na ulicu, gledate dva put goru prosječnu sliku u odnosu na onu iz njihovog zemana.
I, još jedan, konačni btw:
O DPSu danas imam identično mišljenje kao, npr., 2012, kad sam krenuo da odvedem dijete na jednu od onih rijetkih, skrivenih i osamljenih plažica iza Sv. Stefana, đe smo uživali godinama, a tamo nas, umjesto čempresa i mira, sačekalo par džipova, sin jednog ministra B.G., ograda i i natpis: ''zabranjen ulaz, privatan posjed''.
Pih.
Šteta što ova nova većina među nama nema takvo isto o ovim novim svojim vođama, dok im se posprdavaju sa životima na još sto gorih načina.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Jedno strucno pitanje, koliko se sad izvozi struje, u ovom momentu, iz CG prema Italiji
https://www.cges.me/en/system-live/web-scada
Je li 550 MWh?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks