Jeste, jeste, taj neki promo 6.9 sa 3e popusta, samo sto je komunicirano da je 2.99, a ne 3.99, nije bitno uopste za 1e nego eto.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pa je li potpisala neki ugovor?
Poslato sa ultra mini pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............ T
Jeste, jeste, taj neki promo 6.9 sa 3e popusta, samo sto je komunicirano da je 2.99, a ne 3.99, nije bitno uopste za 1e nego eto.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Čuh da ovi meću prvu 5G mrežu u CG, pa me interesuje da li je to već zaživjelo, i je li u pitanju samo mobilni internet, i kakve su brzine downloada, kao i to da li postoje opcije za takav kućni internet?
Sve do jedne ure je fakat, a od jedne ure je nefakat.
Valja li im cemu taj peskir? Prijavih se i ja
Sent from my iPad using Tapatalk
Da li ima neka akcija za prelaz na tcom, prešao bih sa one, ali samo ako daju neke bolje benefite, da li kolega emil može da pomogne
Oce li neko kod za magenta peskir, da se iskoristi do 25.07.
meni ne treba.
Radi li vam Telekom aplikacija za pripejd brojeve? Meni nece da otvori dodatne opcije.
Meni radi ali zamjena magenta srca ne. Stalno "doslo je do greske" a 450 prvo vratili pa iz treceg pokusaja trajno skinuli.
Nema vise ni peskira. A svi su na odmor ne okrecu se na prijave problema.
Ja u poslovnicu, kaze non-stop super 23.90 eur ali moze 40% popusta + 100gb mjesecno jer si mlad. Dobro reko`. 14.34eur.
gledam u uslovima koriscenja do 31.08. specijalna ponuda za tih 40% + 1000gb 12mj. ili 100gb x 24mj.
tu ne pise do 29. godina ali provjerite.
Je li ko uzeo ove Samsung uredjaje na popustu? Cini mi se da je bas dobra ponuda?
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Moram da napisem jedno iskustvo.
Odlucih se da prekinem ugovor i otkazem sve usluge (Magenta L optika), u Berane sam pisao prigovor na cijenu i ostalo je na tome da cekam da me pozovu, medjutim niko me zvao nije. Prvo mi je ugasen broj 67 koji sam imao uz Magentu, a onda i Magenta TV, podjem u VOLI na stari da vidim je li uopste ugovor raskinut, nije, radnik je opet odradio nesto i rekao nazvace vas neko od kolega, ne budem lijen pa odem direktno u glavni T-com, tamo mi radnica raskide ugovor, ostao sam duzan opremu da odnesem, Internet kuci i dalje imam, Magenta tv ne radi ni kartica, na koju foru?
Sent from my iPad using Tapatalk
Stizu li vam poruke za Google/Gmail verifikaciju?
Ne, isti mi je broj i zadnji put sam dobio SMS od Google krajem prosle godine. Ne znam jel opet problem do Tcoma isto kao (nekad) za PayPal.
100% je do Telekoma. Ja sam isključio gdje god je bilo moguće. Jer samo u nekom trenutku, obično kad ti je jako bitno, SMS-a nema.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks