Nije jeftino, toliko i manje je bila redovna cijena ali prije 3-4 godine. Sad je svuđe preko 30 zato mi čudno bješe što ga spustišr ovoliko
Edit: Fidel brate nekad znaš bit težakKažem ti da je svuda bio preko 30, to što je u Voli sad redovna cijena 16.99 je samo potvrda ovoga što pričah, dakle od sad će mu to biti redovna cijena, iz tog razloga je ovaj drop u Aromi.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 22-06-24 at 15:12.
Gledamo li isti Voli, u istoj zemlji, u ovom istom trenutku?
https://voli.me/proizvod/2850
Eto ista cijena stoji mjesecima jer je i ona visoka a da ne komentarisem cijene od 30+ eura za ovo maslinovo koje brat bratu jedva da vrijedi 10-12 eura.
Last edited by Fidel Castro; 22-06-24 at 15:13.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ama i u Voli je bio preko 30 EUR, svi su ga držali preko 30...
Nije, veeeeruj mi.
Mozes istu ovu temu da prelistas i vidis istu ovu cijenu i par mjeseci unazad i godinu dana unazad.
Za te pare se uzima mnogo bolje i kvalitetnije domace maslinovo ulje al' ko voli kupovno, nek' izvoli.. nije da ima nesto bolji izbor na rafovima.
Al' te cijene od preko 30 eura ne bih komentarisao, da se ne uvrijedi ko.
Do Not Disturb.
Oce li mi ko objasnit pomamu za ovim uljem? Kao dobro je?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Nije, ulje je nikakvo, ima test tih ulja gledah skoro, Monini je ocijenjen među gorima
Nije al' za cijenu od 16-17e koliko se kod nas obicno prodaje i s' obzirom na ostatak ocajne ponude maslinovog ulja na rafovima... moze proc'.
Kao sto rekoh (a i drugi ucesnici na temi), za te pare moze da se uzme mnogo bolje i kvalitetnije domace maslinovo ulje a i da se pomaze domaca proizvodnja a ne da se finansira bagra od trgovaca/bizbismena koji kao sto vidimo znaju da dignu marzu na trocirene brojke kao i da nas obraduju tokom turisticke sezone kad moramo i mi na sisanje runa u paketa sa nesretnim turistima.
Do Not Disturb.
Ja uzimam samo ono od Plantaža. Nekako mi nema nikakav šmek da kažem. Blago. Meni odlično. Mada litar dođe nešto malo preko 20e čini mi se.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mi stalno domace uzimamo, oko 15e, znam sto kupujem, milion puta bolje on moninija koji gura fensi brend, a kvalitet nista posebno.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Realna cijena Monini-ja...
Evo ima i porvemenih akcija.. Jeftinije Monini u Italiji n'o koka kola u Crnoj Gori
Al' sta znamo mi... treba placat' ovo ulje jedno 30-40e. Na cestitku sa njim da se ide.
Zamisljam samo Italijane koji nailaze na ovo ulje u prodavnici i vide cijenu... Automatski ce se zapitat' koju valutu to koristimo jer euri ne bi mogli bit' nikako.
Last edited by Fidel Castro; 22-06-24 at 15:31.
Do Not Disturb.
A što radi Fidel sa Moninijem
Izgleda da prolazi ulje jer bi mu brzo smanjili cijenu...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Do Not Disturb.
Bio jedan Španac drža predavanja udruženju maslinara u Bar i ovi donijeli Monini i ostala ulja što se uvoze ođe veli ovo u EU ne bi moglo pod ovu etiketu da se proda.
Just saying.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ljudi,ne zezajte da ve zamolim ne vidim čak razliku da uzmete suncokretovo i Monini koji ođe plasiraju.
Imate toliko ljudi kod nas koji se ozbiljno bave maslinarstvom samo ih ispratite,obiđite,probajte,i kad ništa ne košta,bolje uzeti dobro maslinovo ulje po malo jačoj cijeni nego blijedu kopiju koju kako reče onaj Španac isti Evropljani ne bi stavili na police.
https://barinfo.me/barski-maslinari-...sline-u-zadru/
E sad aćeto balzamiko je već nešto drugo bez kojeg ja život zamisliti ne mogu.
Last edited by Bluemoon; 22-06-24 at 15:51.
Ah da, ti si pricao samo o cijeni u voli. Mnogo bitno.
Ima lik kod kojega mi je preporucila komsinica da kupim ulje maslinovo, iz Bara.
Potpuno si pogrešno protumačio moj post, rekoh već da odlično znam koliko je to ulje bilo prije korone, kao i da znam da niđe veze sa extra-djevičanskim nema.
Meni je interesantan bio taj drop od 50%, interesovao me razlog što sad spuštiše toliko a masne su pare mlatili na njega. U Idei, Aromi, City... svuda je bilo debelo preko 30 EUR, za Voli stvarno nisam siguran jer ne trgujem tamo, ali mi je nerealno da je tamo redovna cijena bila 16.99 a kod svih ostalih duplo veća, nema logike.
Anyway, evo interesantnog testa koje su radile komšije:
https://www.jutarnji.hr/dobrahrana/v...nista-15188379
25 ili 26 je bilo u voliju. Koje preporučujete da se uzme?
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks