Nikoga ugrozili nisu2x preko duple pune (u krivinu) pretiču da im naidje malo brže neki auto da groma ne čuju.
Evo postavljaju tj mijenjaju ogradu u Dzorda Vasingotna, 1.5 m
I 2m da je visine ne bi marilo...
Tv magistrala.
Samo da nesto zavrsi.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Kad ga zalijepi neko iz suprotne neće mu pasti na pamet više nikad da se ludira.
Dosta je njih kroz CG poginulo praveći se da su Valentino Rossi.
Veći su problem ovi ludaci sa autima što pretiču u nepreglednoj krivini, na punoj, itd.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Dosta je njih poginulo i zbog degenerika sa autima kad ti samo izleti iz sporednog puta.
Sent from my iPad using Tapatalk
Lagano HDL Zlatica.![]()
Kakvi su ovi debili retardirani što od rostiljijade do vodovoda na Zabjelo idu lijevom trakom 40km -> tačno im se vidi da to namjerno rade.
Blicnes nekome jednom odma se sklanja - ovima drugima blicnes ne mrda
Auto u desnu traku ide 50km
Auto u lijevu traku ide 49km
Ja idem po sredini i blicam i ovaj u desnu traku daje gas onda i ovaj u lijevu namjerno daje gas da ide pored njega.
Na kraju sam ih pretekao na prosirenje sto je bilo upadoh tu nekako...
A sto ocekujes, da voze svi desnom, BULEVAROM koji ima lijeva i desna skretanja?
Mozda imam jos 200 metara do skretanja lijevo (Zelenika) i hoces da se sklanjam vama sto zurite na nista? Vazi.
Last edited by TAKUMI; 23-06-24 at 22:16.
Prema tome, šta da ti kažem?
Jedino dje bi ocekivao da mi se neko makne iz lijeve je od Kipsa do logistickog volija mada meni se sa Pezolom ne mora niko ni micat jer mi taman treba od Kipsa do Volija da ih preteknem![]()
Last edited by St.Dzonny; 23-06-24 at 23:05.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks