Ovaj Gaćinović je fudbaler?
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ovaj Gaćinović je fudbaler?
Samardzic klasa.
U prvi mec nije ulazi u ovaj usao zadnjih 10min.
Idemooo![]()
Samardžić mora da igra. Gaćinovića i Milinkovića kolko danas poćerat iz reprezentacije. Milinković bukvalno nije takao jednom loptu od kad je ušao a direktni je krivac za gol. Piksi pojma nema šta da radi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako mi je ža Slovenije , nijesi zaslužili da im se ovo desi
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Samo ih zaebaše kao Albanci Hrvate.
Tadic se buni sto je bio prvu na klupu ?? dje je brat cijeli mec bio.. Samardzic od starta protiv Danaca.. SMS moze nazad u Arabiju
Rece li to dje je Tadic biobrat sam pravio sanse, jedini igrao pored Pavlovica. Vlahovic od starta igra kao da mu je neko umro, najmiliji mi je igrac tu i zalosno je da nece da se izbori makar malo vise. Svakako su tu minimum 3 utakmice, nece mu nista bit
Ako si ti zadovoljan ovim Tadicem ne znam sta da ti kazem..
Piksi rodjen covek za mimovanje.. Depra me neka sine kad ga vidim
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Piksi naredni mec opet sa dva spica i onda se svi pitaju sta je sa Srbijom, rinse repeat.
Englezi bez promjena, izgleda svi zadovoljni sa tri boda, hahaha e kakav paklenik od covjeka.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Tadić je užasan bio danas. pogotovo posle one - 'ja sam najjači ikad i svuda, i moram da igram da bih pokazao kolko sam najjači' izjave. jednom il dvaput je prednost stvorio neku. Vlahović je špic koji Piksiju eo drugi meč zaredom igra na 40-50m od protivničkog gola. svima je jasno da Mitrović i Duci ne idu zajedno osim Piksiju
Gaćinovića je uvreda nazvat fudbalerom. Sergeja ne bih komentarisao više. Rajković ih je opet vadio. na ovom prvenstvu za sada jedini koji igraju su Pavlović, Lukić i Samardžić. Samardžić je primarijus za ovu banderu te uzima milione u Arabiji. do meča sa Cameroonom na WC, Piksijeva repka je imala igru i ličila na nešto. od onog momenta kada su u tom meču imali 3:1 i onda ničim izazvani popeli odbranu na centar i primili dva gola iz kontri, ovaj tim više nije isti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Srbija je zalutala na ovaj euro. Igra najgori fudbal, sav koncept im se svodi na bunarenje u 16terac.
Ajte doma
Najjace mi je sto mi grupu nismo mogli proc sa Madjarskom i Srbijom a mrtva trka ko je od njih gori na Evropsko, bolje da smo mi posli
Nadam se da je Stojkovic posle 200min igre u 2 utakmice vidjeo ko treba da mu igra protiv Danske.
Kakav gol danaca.
Kakvi Vestergor Maksime lupas stvarno kao po diviziji. Vestergard piše jadan i to sa duplim A
Imamo stvarno šampinjone od komentatora, šole veli Dešan mjesto Dešamp... jedino Janko prenosi kako treba
Изговара се Дејшан.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks