https://www.vijesti.me/vijesti/drust...hotelskoj-sobi
Tražili ženu ronioci a ona pjana u hotelsku sobu...
Ćirilice pomiluj, ćirilice pomiluj, ćiriiliice pooomiiiluuuj...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
I dusko markovic je govorio da nijedan neduzni covjek nije stradao u obracunu....
Fala advokatima za 3 godine pritvora....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pa ne mozes da strpas kriminalce u zatvor kad u sudstvo rade njihovi mentori.
Drzavo pocivaj….
Prije nego optužite sudstvo sjetite se da je penzionisano 30-40 sudija iz Vrhovnog i apelacionog zahvaljujući Lex Katniću vrhunskom pravnom izbačaju URA i MANS.
Tada su neki poznavaoci materije zborili da će doći do izlaska kriminalaca iz zatvora jer će se odužiti sudjenja.
Sudije iz viših sudova zadužene za predmete su presle u Apelacioni i Vrhovni.
Pa dok se raspišu konkursi i izaberu nove sudije. Pa dok nove sudije polože zakletvu.
Pa dok preuzmu predmete, pa dok se upoznaju sa predmetima.
Računajte da je tu izgubljeno godinu i po od tih čuvenih tri do prvostepene presude.
Kao direktna posledica djelovanja zakona koji je napisan da bi se Katnić penzionisao.
A svako ko je upozorio da će doći do toga bio je čuvar kokaina.
Usput, u Viši sud su sudije koje su osvježivači postavljali, jer su stari uglavnom otišli.
A oni sude prvostepeno i “odgovorni” su za kašnjenja.
Mada sve ovo što pišem nije tačno.
Kriv je DPS.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Gagarin; 20-06-24 at 11:48.
Tko leti, vrijedi...
Izvini, ali sve je to ista kužina. Nije ni lomi nista ozbiljniju politiku vodio osim što je aktivno radio na tome da zgrće, privatizuje i porobljava što više kerova/uša, obučavanjem i regrutujovanjem "grešnika" i mentalno ograničenih. To što su imali keša za ođelo po mjeri ne može da opere kancer koji su raširili pa još i da ga aminujemo i obučemo bijele rukavice. To što opozicija nije imala a i nema mooda za drastičan aparat, samo govori u prilog tome da ovakvo stanje odgovara većini tj dobrom dijelu stanovništva.
Kad je mislio dps da se bavi obrazovanjem, od malih nogu? UDG kad su svi već sa 18god u knopr? Za to vijeme crkva mu je obučavala i dovodila narod sličnog kalibra.
I sad odjednom kad su uškopljeni, od malih nogu obučavani, ušli u laganije gatcje i ođela, pustili da im jezik palaca ispog glave koja je nivoa ekspres lonca koji nam servira pominje na svakodnevnom nivou, nešto se čudimo.
Po meni i treba da se raspadne sudstvo, i onda neka pametnjakovići sa vrha rade punom parom, a niže sudove ugasiti. Šta imaju pravni balavci da se vježbaju na tuđim životima i sude xx godina stvari koje vrhovni sud sa pravnim stavovima koje imaju i koje mogu donositi u zavisnosti od nove prakse koja se dešava, presuditi u roku od dvije godine?
Meni kao građaninu nije u interesu da se sudim ni za šta u ovom i ovakvom pravnom poretku kakav jeste, a i kakav je bio. Ali mi zato svašta loše pada na pamet ukoliko bih došla u situaciju da trebam u hipitetički izazovnoj životnoj situaciji da odlučujem o pravdi.
I sad se kao fol bavimo "zastrašivanjem" novoizabranih sudija kroz transkripte koji nam se plasiraju i dodatno obesmišljavamo ono malo ljudskosti i dostojanstva koje nam je ostalo.
Krivi smo mi samo zato što smo gospodina pustili da ode u laganu penziju kao kišna glista. Da je stvar bila brutalnija, tresle bi se gatcje mnogima...
Last edited by tigrovo_oko; 20-06-24 at 12:10.
"I shut my mouth and hold the light"
To je to.
Last edited by VanjaTheMan; 20-06-24 at 15:58.
Look upon my works ye mighty and this pear...
Prije će biti da tako rade u pravosuđu sa ovim smiješnim presudama koje donose.
Kako nema saopstenja ljaljasa da pohvale akciju bombasa koju su zbog njihovih izuzetnih napora u borbi protiv kriminala usli u nervozu pa se dizu u vazduh od muke
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Zezate da ostavljate komentare ispod domaćih tabloida.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 20-06-24 at 16:45.
Pa i to je domaće.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Metla Radoje, ne prašta.
E e, je, sad ćemo mi da kontempliramo o nečemu o čemu je pričano milion puta po forumu, čime nas zamlaćuju godinama ovizi i onizi, i šta?
Imamo strašan reformisani/poboljšani pravni poredak - bacaju se bombe, širi fašizam bez pardona, ljubav cvEta na sve strane, problem je sigurno neđe na nižim instancama u hijerarhiji, oni ne rade svoj posao i zbog toga je pravosuđu teško da primjenjuje zakone, no ih samo tumače te stoga treba da ih štitimo kao bijele medvjede i dozvoljavamo da nam se igraju sa glavama?
Đe je moral, etika, ljudskost tom kremu de la krema našeg društva?
Đe je neki sudija da ustane i reče - ljudi izgubismo se, sve smo obesmislili, kolektivno? Đe je neka ostavka/otkaz iz pobuda ljudskih? Posle nas potop, a imate li đecu, unuke, praunučad - šta im ostavljate?
Ispratili smo Medenicu ali indoktriniranost nismo. Njen i njoj sličnih "duh" i dalje je živ. To ne može da se "popravi i/ili reformiše" - tome treba terapija, ozbiljna. Ne idu nam reforme kao što vidimo, osim pro forme.
Uf, o čemu ti pričaš čovječe... da li znaš da se po sudovima organizuje dolazak šanera za ovaj/onaj odjevni predmet i kupuje na licu mjesta/keš/računabez? To sud? To nekome sudi? Prvi na liniji odbrane i prvi krše xxx zakona.
A makse Vanja, istuširaj se lednom vodom da se probudiš, ođe samo drakonske mjere mogu da dovedu u red silne zombije koje smo izrodili i promijene kurs. I to je stav, a svako bira kakvo će mišljenje da ima u zavisnosti od vjetra koji duva. Svako bira svoj luksuz, ovo je moj.
Volim vatru, mada je nisam pominjala... ako te baš zanima još koji stav evo biću slobodna da podijelim terapiju, drakonsku iliti lijek, jer nam se evo i kriminalci smiju u lice.
Blago majkama sa ovakvim sinovima (politička/krimi ma sva javna naša i srb scena).
Radi mene u zakon neka se metne sad odmah član sledeće sadržine:
Svako žensko čeljade u bilo kojem uzrastu može svojom voljom da abortira, nakon saznanja, muški pol i za to će joj država nadoknaditi 5k €.
Što misliš, bi li obrnuli igricu i otkrili bolje?
Ja bi probala.
Last edited by tigrovo_oko; 20-06-24 at 23:04.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks