Odličan proteinski doručak u "Vuk". Ćuretinu inače ne volim jer je generalno presuva ali ova bješe baš sočna.
![]()
Ovo je ka' ručak skoro.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
A bogomi lapi brzo, upravo sam zakla jabuku, najveću što sam naša' u firmu...![]()
Dobro ti učinjelo. Ja ih ne jedem, posebno kad sam gladna.. Ostružu mi želudac.
Za Hn ( Djenovici i tuda Zelenika itd )
Gdje se hraniti tri dana a da je kvalitetno i okej.
Hrana koja se preferira su kuvana jela , gulas, grasak, piletina itd .
Cuo sam za jedan hotel ali sam zaboravio kako se zove ima svoj restoran.
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Ako radi Olimpija ili Deli Radivoje, Zeleniku zaboraviiiii.
Probaj Kantina65 u Djenovice a imaš Galiot i Papagaj ali su više za turiste haha.
Tačno sam znao đe paqito i kompanija uđu, tu postoji velika šansa da se mjesto iskomercijalizuje i da kvalitet olabavi znatno, zarad kvantiteta. Poručismo u Baščaršiju pite sa mesom i sa sirom, ova sa mesom fulirana mesom i lukom, ali meso neko bljutavo, začinjeno, baš mi nije prijalo. Što je najgore kora tanka, pretanka a nadjev mašala, baš niđe veze.
Sa sirom slična situacija s tim što je sir bolji bio no ovo meso pa je pita i bolja bila (utisak svih nas bješe isti).
Ne znam slah li vec, jala jala burger meni bas bomba, meso predobro. Stavi jednu pljeskavicu al malo deblju, pofino isprzenu, krompir top, svasta nesto stavi u burger. Jedino mi se ovi onion rings ne svidjaju - 7 evri kosta
Sent from my 23117RA68G using Tapatalk
Htio sam probat (povrh meni neshvatljivog marketinga, mada kapiram da ima ljudi kojima je ono kul) ali kad viđeh da ispod 15e ne prima narudžbe za Preko Morače, plus ti 1.5e dostavu naplati - vidimo se.
Inače da pofalim Žarka kuvara, vjerovatno se pominjao ođe, poručismo za doručak neke omlete, engleski doručak, čizburger, sve mu je po 4e i sve bješe obilno i baš ukusno (lepinje neke njegove svježe, meke, prva liga)
Drugi dan poručismo popeke da probamo, po 1.5e su, manji ali ne bjehu loši stvarno posebno ne za te pare
, 2 takva popeka sa krtolom, lepinjom i salatom - 5e, skroz pristojan obrok.
![]()
Je l to samo za vise osoba ili moze za jednu-dvije? Probao bi i ja neki dan, da ne przim![]()
Sto se tice jale, definitivno je najbolje poci kod nje direktno i preuzeti, em sto je jeftinije nego na Glovo nego je i bolje, mada meni je odma preko puta zgrade pa mi je lako pricat :P
Last edited by goozica; 20-06-24 at 09:53.
Dje inace Zarko kuvar? Ja vidjeh da je pisao da je otvorio nedje objekat, al ne vidjeh adresu/ime?
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
I ja sam svaki dan u Jalu za dorucak jer mi je blizu, a cijene i kvalitet bolji no u neki restoran. Dobra je i Varjaca pored, expres restoran, juce pojedog 2 ogromna bataka za 4€. I u Jalu i u Varjacu nema svinjskog mesa pa su zato kvalitetni obroci
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Jala jel to bjese katleja prije?
Na stari iza sicilije?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Na Konik je onamo neđe kod Lakovića - https://www.facebook.com/zarkokuvar
@JigSaw
Dostava mu je 2e, nema minimalne poružbine mislim.
Meni se ništa na ovu vrućinu ne jede, a osjećam da sam gladna.
Samo vodu dobro lednu i ništa više
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
A đe... Voda je zakon. Samo treba vode da se naliva, po čitavi dan. I supe domaće. Juče sam poslije supe bila kao infuziju da sam primila, vratila me u život.
Toplo preporučujem riblju čorbu u Silistriji (Virpazar)
A ko će do Virpazara po ovoj vrućini? Daj nešto bliže.
Conto kuhinja, kuvani rastan (sa pirincem i malo slanine) 1.91eur/kg a svinjska kremendala grilovana 7.59 ...toliko nije ni zive vage.
rastana mi ispade 1.1eur a kremenadle 1.38 (dva parceta 182g) i pola hleba 40 centi...ukupno 2.88 eura.
ovako se ni za vrijeme dps-a nije jelo.![]()
Kozak priganice 4.5 eura , 3.5 eura dodatno prilog sir,dzem... med...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks