Odem ja u AC klime u Zagorič,u 9h na otvaranjeja reko imam problem sa klimom ,izduvava toplo i lik u 9 i 5min mi otvara haubu ,stavlja mi ono crveno crijevo na jednu onu (H) drugo crijevo nije kacio i gleda nesto oko motora ( bas pouzdan ) poce da tapka po onom digitalnom aparatu , ono prodje 2 min kaze upali auto i klimu ,ja upalih kad stvarno duva hladno ,ugasih auto i to je bilo 9 i 12min ,i ja sad posto znam kada mi je poodavno majstor punio klimu da je to trajalo jedno 40min ,i ja racunam on je nesto provjeravaore i nekako nabio pritisak pa je klima pocela raditi . Ja reko jesam ja sta duzan za ovo
a on kaze pa napunio sam ti klimu ,35eura
🫣 i tako ja kao poslednji papak fino u auto , stvarno klima je radila taj dan ,ali sjutra dan vec nije kako bi trebala . Interesuje me jedna stvar je li trebalo da mi da racun za uradjeni posao ? E sad sta je uradio sa kotoboz punjenjem ,zar nebi trebalo da prvo izvuce gas ,pa vakumira sistem ,pa provjeri curenje i na kraju da je napuni ili sam ja nesto propustio ?
Послато са 2203129G помоћу Тапатока

Reply With Quote
ja reko imam problem sa klimom ,izduvava toplo i lik u 9 i 5min mi otvara haubu ,stavlja mi ono crveno crijevo na jednu onu (H) drugo crijevo nije kacio i gleda nesto oko motora ( bas pouzdan ) poce da tapka po onom digitalnom aparatu , ono prodje 2 min kaze upali auto i klimu ,ja upalih kad stvarno duva hladno ,ugasih auto i to je bilo 9 i 12min ,i ja sad posto znam kada mi je poodavno majstor punio klimu da je to trajalo jedno 40min ,i ja racunam on je nesto provjeravaore i nekako nabio pritisak pa je klima pocela raditi . Ja reko jesam ja sta duzan za ovo 
🫣 i tako ja kao poslednji papak fino u auto , stvarno klima je radila taj dan ,ali sjutra dan vec nije kako bi trebala . Interesuje me jedna stvar je li trebalo da mi da racun za uradjeni posao ? E sad sta je uradio sa kotoboz punjenjem ,zar nebi trebalo da prvo izvuce gas ,pa vakumira sistem ,pa provjeri curenje i na kraju da je napuni ili sam ja nesto propustio ?
). 

Bookmarks