To si vidio od tigrovo ali ti fali treninga
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nesto mi se prispavalo i 'predah' se, zaklopih oci u dnevnoj i onda ih otvorih - komiran. Lele, nisam znao dje se nalazim, predjoh u sobu da kao nastavim...ali se razbudih i to razbudjivanje je trajalo sigurno pola sata - sat. Kakva koma.
To si vidio od tigrovo ali ti fali treninga
Tigrovo to radi svojevoljno koliko sam shvatio, i postala je ekspert...ja ne znam sta mi se desi.
I ja sam danas koma. Kako mi se prispavalo bilo neđe oko 12, .Uhhh
A mislim da znam i razlog, sinoć sam neke tjestenine posle skoro mjesec dana. Jesam jop jedan dan malo pizze probao, ali ne kasno kao sinoć. Tačno sam osjetio da me umrtvilo danas.
To ti je od tjestenine. Možda i vrućine.
Ja nikad popodne ne odmaram, ali me ubije ova vrućina kad krene, pa dok mi se tijelo ne adaptira, svaki dan ka' krepana...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Po jedan fiziološki da drmnemo, a?
Dođe mi da se prijavim na neki program na Antarktiku.
Imaju i kafić istražila sam sve Ukrajinci drže.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Meni dođe na Komove sad da odem.
Ja sam mislila da Podgoričani mazohistički vole ove vrućine znači prevarila sam se.
Kiša je moja omiljena prirodna (ne)pogoda osim što sam morala prokleti travnjak da kosim ove godine više no ikad.
Ma lupam ka Maksim po diviziji na ovi forum sa svakom temom bi se čini mi se sad sprdala a treba da obiđem druga pivara što je otvorio pivaricu sa nekim Rusom.A osjećam se ka u onaj crtani Hi-Man kad ga je skeletor zarobio u nakvu kapsulu da mu oduzme snagu.Da nije drugačije već bi bila tamo.
Mislim ovo je pakao.
Viđeh da je Solid pisa na temu šaha ako on može o šahu da razmišlja na ove stepene onda on definitivno ima um genija.
@Solid
E kako mi je žena srećna,veli,dobila sam veliki peškir na T-com nagradnoj igri.
E sad,je li to zbog peškira ili zbog toga što joj je ženska iz kol centra rekla da je veliki,pa su se obje cerekale,ne znam.Možda @LjukaTheMantidis ima neku dobru asocijaciju//objašnjenje?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
On reče da mali za sriću triba, sad ne znam...
Pa e ručni.Na to je mislio.
Pobiše se na onu temu iz raznija medija a joni i ja taman lijepo krenuli da ćaskamo.
Joni moj profa je jeo nar/šipak dok je ispravlja kontrolne vazda smo se tripovali da je zbog nas sjeka vene.
A njegova najjača rečenica je bila prije ćete promjeniti krvnu grupu nego grupu na kontrolni!
U pola noći kad vas probudim neću vas pitati kako ste no da mi kažete aksiom 13!
Bagro jedna,bravi jedni ona đeca u Afriku nemaju ljeba da jedu a vi sve imate i ne znate integrale.
I kakva biblija,biblija vam je ovaj Vene!![]()
@aLaPaCha Znaš ti,dobro znaš
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Veze ti nemam, moj dobri joni.
Ja sam bila prirodno-matematički smjer ne znam za ove na društveni.A đe Vene je bio kao ono da ga nosiš ka must have što bi rekli dovlačio je neke knjige sa BG univerziteta đe nas opuča.I tu ima jedna anegdota vezana za mog profu.
Kad bi neki đak sa društvenog smjera kuca na vrata da pozajmi sunđer,on ga pita a koje si ti odjeljenje?Pa kad shvati da je sa društvenog smjera veli,slušaj pokazujem ti jedini mogući izlaz i pokaže na vrata,ti pogrešno usmjereni.
Edit:
Gimnazijalci su se sprdali svima (govorim o Nikšiću) to je boktemazo elita bila a pravo da ti rečem toliko je đece mafijaša bilo u gimnaziju dolazili su im padrei i madrei da prijete profesorima,i to pištoljima.Ili da im prave sačekuše izvan posla.
Najradija bi srednju školu da zaboravim samo da se sjetim nekih bisera i to je to,ostalo je košmar.
Last edited by Bluemoon; 18-06-24 at 18:16.
Mali mi peškir za sriću triba!
Svaki dan je dobar za upiranje.
Samo idiot može da se sprda sa Vene Bogoslavovom.Vrv neki nafircani mamin i tatin sin a nije se on sprda sigurno zbog Vene-a no što je iskompleksirana stoka.
Vene je doktor. Ko može da se sprda sa doktorima? Političari, i oni koji samo palacaju jezikem. Nikakvi matematičari.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Joni reče neki mangupi iz Gimnazije vrv oni što su im padrei i madrei imali pištolje u crtanje ocjena.![]()
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks