E da NLB je dodao opciju ApplePay ili ti dodavanja kartica na Apple Wallet , mada im baguje onaj NLB Pay nije bilo trika da platim telekom racun kroz aplikaciju telekoma
Juce u posti nesto placah i rece mi radnica da je sa ckb karticom bez dodatne provizije, kao sa gotovinom.
E da NLB je dodao opciju ApplePay ili ti dodavanja kartica na Apple Wallet , mada im baguje onaj NLB Pay nije bilo trika da platim telekom racun kroz aplikaciju telekoma
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
placamo mi sto nemamo vremena i zivaca da trazimo brojeve racuna raznoraznih drzavnih sluzbi i znamo sve cake i kerefeke oko taksi i dazbina kad u posti sve to znaju napamet i sve ti zavrse za minut
Ima li dosadnije banke od NLB...
Stalno nesto zovu, neki papiri, neka potpisivanja, neke gluposti...
Bukvalno vam placam da imam racun i odrzavanje njegovo i to je to, ne razumijem svaki mjesec odlaske do banke i potpisivanje raznoraznih gluposti.
Vrijeme da se mijenja banka
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ne znam, bice da ga zezaju iz banke.
I ja sam NLB pa niti me sto pitaju niti sto potpisujem ne svakog mjeseca n'o ni na godisnjem nivou.
Jedino sto smaraju porukama na Viber, obicno istu poruku izvrte jedno 16 puta u par dana.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ista stvar, pitao sam ih, al ono kao neki licni podaci veli, uglavnom i posao sam posto sam imao jos nekih stvari. Uglavnom, zena me gleda zbunjeno, nema pojma sta to tacno znaci, ispisa ponovo one iste licne podatke, potpisah, pecat i to je to.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Onda niste bili odavno u banku jer kontam da ima i godinu dana od kad im je nalozeno da prikupe jos gomilu licnih podataka... pominjalo se to i na ovoj temi jer sam se ja nasao u cudu kakve me stvari pitaju.
Do Not Disturb.
Bogomi jesam pet puta u zadnjih mjesec dana pa me niko ne pita![]()
A nista novih informacija ne prikupi, adresa ista, licna karta, zanimanje/posao to od prije isto stojalo. Rekoh vec, gleda me zbunjeno, al ajde odradismo taj protokol
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Ja sam prije mjesec bio to da kompletiram i opet me za istu stvar zovu, pritom pitaju neka pitanja koja me u druge banke nisu pitali "koji posao radim, kolika mi je plata, jesam li politicki aktivan..."
Kao sto rekoh, najdosadnija banka, da se raskrsti sa njom.
Ne znam, zadnji put su me nesto pitali prije tih godinu dana... A prije toga ne pamtim, vjerovatno kad sam neki racun otvarao, godinama unazad.
I da me zovnu da potpisem tako neke gluposti, iskulirao bi ih.
Do Not Disturb.
Brza i efikasnija usluga a smanjuju radno vrijemekomedija. Ne mozes vise popodne nista da zavrsis.
https://m.cdm.me/ekonomija/brza-i-ef...kb-filijala-2/
Sve banke su izgleda skratile radno vrijeme.
Bice im je i to nalozeno od strane CBCG a nije postignuto medjusobnim dogovorom.
Khm, khm.
Last edited by Fidel Castro; 20-06-24 at 12:53.
Do Not Disturb.
Zato i uveliko forsiraju el. Bankarstvo i zovu klijente nagovarajući ih da ga koriste za sve, kako bi oni imali manje posla i mogli da srežu rashode dok rastu prihodi.
I jos nam naplacuju poziv prema call centru i neograniceno cekanje kao poziv prema specijalnim brojevima.
Limit na to cekanje je 10 min inace, tako sam jednom cekao 10 min, posle 7 min dosao prvi na red kad na 10:00 samo se prekide, zovem ja opet kad ono nazad na 9. mjesto![]()
https://conotoxia.com/
Alternativa Aircash-u, Revolut-u i sl. - a da radi i kod nas sve (mozes se registrovati iz CG, poruciti karticu (fizicku ili virtuelnu), EU IBAN, Pay by link prijem novca cak i za fizicka lica... Sve free.
Top, jos samo da nekako organozujem da mi firma uplacuje platu kod njih.
Radi li aplikacija CKB GO evo se ne mogu ukogovati?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Meni radi.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks