zene odusevljene
nothing comes from violence and nothing ever could
U kojoj banci je najveca godisnja kamata na orocenu stednju ?
Universal.
Ima li još ko da je u NLB a da nije primio na mail mjesečni izvod za mjesec maj? Obično šalju do petog u mjesecu.
Meni su odgovorili su izvodi poslati svim klijentima ali da imaju informaciju da nisu svi isporučeni. No dobio sam izvod konačno.
Kad neko sastavi ovoliku poruku a u njoj ne pise ni kojim danima rade... Koliko retardiran moras da budes?
Kontam da vise ni subotom ne rade al' ni to nisu umjeli da napisu...
--------------------------
Do Not Disturb.
Je li realno da banke naplacuju 40-50c provizije na placanje racuna preko ebanking aplikacija, a nema provizije lad se plati preko Digitalni kiosk?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Oni odavno ne rade subotom,pa su zaboravili na to izgleda.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Mislim da NLB ne radi ni jedna vise.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Jesu li ovo privatni bankomati,? Biznis ideja?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nikad ne koristite ove bankomate, sanse da je skimmer postavljen su 90%
I bez skimera oni uzimaju 5+ eur za ATM fee.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Euronet je aktuelan nekoliko godina već po primorju najviše, nisan ih do sada gledao po PG. Ukrainci i Rusi su milione podigli preko njega.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Legalna prevara.
Do skoro ih nije bilo kod nas zbog cega sam bio jako srecan.
Ipak, i mi smo prodali dusu pa se mogu nac' na svakom cosku... od samog aerodroma (sramota!) pa do kafica, setalista i bas svuda.
Da budem fer... nema gdje ih nema, eto sam ih recimo skoro po Dubrovniku gledao na svako 20 metara.
Bas pakao kojim deru naivne kao majmune.
Do Not Disturb.
koja je fora da u postu ako platis karticom skinu ti 5e provizije
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ja platio juce karticom u posti,40c provizija,ckb visa je kartica.
Pa nema sto drugo bit bez to sto kazes da se ponasa kao bankomat . Davno u MUP na salter poste kad sam htio da uplatim stvarno me upozorila radnica da ne placam sa karticom jer ce mi biti ogromna provizija. Tada platih keshom al bilo mi je nelogicno i pomislio sam mora da je nesto pogrijesila ili se ne razumije. Al sad sam se uvjerio da je bila u pravu(a nje sam se sjetio tek kad sam vidjeo 5e proviziju)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Posta dobije kompletan iznos, a ti platis proviziju za cash advance. Kao da si podigao pare na bankomatu druge banke. I to ti naplacuje tvoja banka.
Razumijem za placanje racuna da oni hoce kompletan iznos da dobiju (ko jos danas placa u posti?!), ali za postanske usluge bi morali da imaju klasicni POS, kao svi trgovci. Ili na ovom da imaju opcije prodaja i naplata
Last edited by Sale; 18-06-24 at 08:11.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks